2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736095 بازدید | 44675 پست
حتی باطری رو همینجوری توی زباله نمیندازیم... متاسفانه بعضی ها تولید زباله زیاد و مصرف گرایی رو با می ...

عزیزم میشه بگی چه جور زبالتون کم میشه؟

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تصمیم جدی گرفتم این سبک زندگیو تو همه جنبه های زندگیم عملی کنم،تویه دفترم برای خودم برنامه ریزی می کنم بخاطرش

زباله کمتر و آسیب کمتر به طبیعت

غذای ناسالم کمتر

ویژگی های اخلاقی منفی کمتر و...

شاید به معنای واقعی کلمه اومقدرام مینی مال نشم ولی سعی خودمو می کنم💪

چند شب پیش خواب دیدم که برای طبیعت گریه می کردم😶می گفتم دارم آلودش می کنم و آب برای دخترم نمیمونه☹️

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
عزیزم میشه بگی چه جور زبالتون کم میشه؟

مثلا شوینده ... اصلا بسته بندی کوچیک نمیخریم... مثلا سه لیتری میخریم که مصرف شش ماهمون میشه و توی جامایعی میریزیم...

حتی درمورد مایع ظرفشویی و لباسشویی 

مقوا و کارتون و کاغذ و باطری و کابل و ... نگهداری میکنیم زمانی که زیاد شد رد میکنیم. 

مجبوری از خلال دندون استفاده میکنیم . اینم تو زباله ها نمیندازیم و یه ظرف مخصوص واسه کبریت و این چیزها داریم. حتی پوست گردو و فندق رو میندازیم توش... وقتهایی که بخوایم کباب درست کنیم از اینها واسه روشن کردن ابتدایی زغال استفاده میکنیم...

پوست بعضی از میوه هاوو پیاز و... میدیم مرغا همسایه بخورن ... و همچنین نونهای بیات شده... 

پلاستیک اصلا نمیخریم و از 

مثلا شوینده ... اصلا بسته بندی کوچیک نمیخریم... مثلا سه لیتری میخریم که مصرف شش ماهمون میشه و توی جا ...

از اونهایی که مجبوری گیرمون میاد استفاده میکنیم... برای خرید هم ساک خرید داریم. و گاهی پلاستیکها رو پس میدیم به خودشون . تا جایی که میتونیم موقع خرید پلاستیک نمیگیریم ... 

سلفنون

از اونهایی که مجبوری گیرمون میاد استفاده میکنیم... برای خرید هم ساک خرید داریم. و گاهی پلاستیکها رو ...

سلفون و سفره یکبارمصرف و ورق الومینیوم هیچ وقت نمیخرم ... حتی برای خودمون دیگه سفره پلاستیکی استفاده نمیکنم فقط پارچه ای... برای مهمان چندمدل سفره پلاستیکی داریم ... 

دستمال توالت صفر ... داریم و فقط مهمان . گاهی هم نمیخریم ... یعنی جز واجباتمون نیست .. 

خیلی از چیزها مثل پنیر و ... رو به صورت فله و کیلویی تهیه میکنیم که دیگه نه زباله داشته باشیم و نه هزینه بسته بندی بخوایم پرداخت کنیم... 

برای مدرسه پسرم مثلا بیسکوییت های بای رو از شیرینی سرا به صورت کیلویی میخریم ...  

اینا فعلا یادم هستن 😀... به مروز زمان زباله کم و کمتر میشه ... 

سلفون و سفره یکبارمصرف و ورق الومینیوم هیچ وقت نمیخرم ... حتی برای خودمون دیگه سفره پلاستیکی استفاده ...

از جهازم ظرف پلاسکویی دارم و همچنان استفاده میکنم... ولی دیگه پول برای پلاسکو نو نمیدم ... 

طرف یکبار مصرف میبینم یا میزارن جلوم واسم مثل فحش میمونه ... خودمم اصلا پول بابت این چیزا نمیدم...

همین چیزهای به ظاهر ساده رو رعایت کنیم تازه میفهمیم زندگی یعنی چی ... 

فقط مصرف گرا و تولیدکننده زباله نباشیم... 

شهارهای خاصی مثل قم حامیان زباله صفر... فروشگاههای مخصوصی دارند که باید با ظرف وارد فروشگاه بشی...یعنی پلاستیک نمیدن بابت خرید ... مثلا مایع دستشویی میخوای باید ظرف یا بشکه ببری ... حتی تخم مرغه

سلفون و سفره یکبارمصرف و ورق الومینیوم هیچ وقت نمیخرم ... حتی برای خودمون دیگه سفره پلاستیکی استفاده ...

ما هم همینکارو میکنیم.البته به جز ساک خرید.ولی بازم زباله مو زیاده

ما زباله تر خیلی داریم.قبلا که یه دونه بچه داشتم خیلی راحت زباله هارو خشک میکردم.ماهی یکبار یه کیسه کوچیک زباله داشتیم اونم مربوط به دستمال کاغذیایی بود که پسرم استفاده میکرد.الان اصلا وقت و انرژی ندارم😕ی زباله ک میندازم تو سطل انقدر ناراحت میشم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
همسرم میگه همیشه . ممکنه به درد کسی دیگه بخوره ... یه سری چیزها رو توی پلاستیک روشن میزاریم شبها کنا ...

منم هرچی که وقت نداشتم برسونم به ادمی که نیاز داره به اون وسیله،گذاشتم توی نایلون کنار سطل 

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
ما هم همینکارو میکنیم.البته به جز ساک خرید.ولی بازم زباله مو زیاده ما زباله تر خیلی داریم.قبلا که ی ...

کم کم دوباره شروع کنید... خیلیها باغچه و گلدون دارن...خودمم قبلا اینکارو میکردم... 

پوست میوه و سبزی و... رو خشک میکردم و بعد چال میکردم توی باغچه ... یا جنگلی جایی میرفتیم یا حتی کنار جاده ... میریختیم واسه حیوانات و دام ها میخوردنشون .

حتی اونموقع که موهام بلند بودن ... موهامو از بورس درمیوردم و توی گلدون چال میکردم ... بعد از مدتی موها جذب خاک میشدن... ... 

کم کم دوباره شروع کنید... خیلیها باغچه و گلدون دارن...خودمم قبلا اینکارو میکردم...  پوست میوه ...

پوست تخم مرغ البته خشک شده و پودر شده ... بهترین کود واسه باغچه و گیاهانه ...

آبی که برنج رو میشوریم و هم میدادیم باغچه ... کلا ته چایساز و اب بطری که قرار به دور ریز شدن بودن اصلا توی سینک خالی نمیکردیم. توی تنگ ها مخصوصمون جمع میکردیم و برای گیاهانمون استفاده میکردیم..  چون گاهی نمیشد هر روز به گیاه اب بدیم 

پوست تخم مرغ البته خشک شده و پودر شده ... بهترین کود واسه باغچه و گیاهانه ... آبی که برنج رو میشوری ...

هرچیزی روش صحیحشو انجام بدیم...

من حتی سالاد و ماست وخیار اصلا پوست خیار رو نمیگیریم... 

سیب زمینی پوست گرفتن بعضیا رو میبینم خیلی راحت میخوام حسابشونو برسم 😂... 

برای یه چیزهایی وقت میزارم که بعدا عداب وجدان نداشته باشم 

پوست سیب زمینی رو با چاقو میتراشم.برای یک کیلو سیب زمینی درحد دو بند انگشت زباله تولید نمیشه که اونم خیلی سریع خشک میشه  .. بعضیا رو دیدم فقط برای هویج اینکارو میکنن... حتی برای مربا هویج هم پوستشو نمیکنم 😆... 

هرچیز خوردنی رو باید خورد ...

رستوران معروفی چندوقت پیش رفته بودیم... البته مهمان بودیم. مخلفاتی که داده بود کنارش چندحلقه سیب زمینی نسبتا ضخیم بود ... باور میکنید با پوست بودن... 

حتی چیپس های که میخریم با پوست هستند ... 

اروپاییا پوست کدو و بادمجون رو میخورن... و ما همچنان میگیم زباله اس...