2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736302 بازدید | 44684 پست
به راحتی کنده نمیشن . من یه بار سعی کردم ولی نشد و خیلی بد شد... روش خاصی بلدین ؟

با سشوار من راحت کندم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام دوستان🌹صبح چای تو شیشه روبه اتمام بود همسرم داشت شیشوپرمیکرد گفت یه روز بایدبرای این قمست وقت ...

شما جز زوج های نادرین😂معمولا خانمه می ندازه بیرون آقا میگه نهههههه جون من به این بستس😅

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ورودی امروزم یه زیر پیراهن برای همسرم 

خروجی یه سیر لِه کن که چند روز پیش گذاشتم خروجی یادم رفته بود گزارششو بدم از ازدواجم تا حالا یبارم استفاده نشده دادم به مامانم برا اون پلاستیکی بود که شکسته بود میخواست بخره 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

[QUOTE=314201628]شما جز زوج های نادرین😂معمولا خانمه می ندازه بیرون آقا میگه نهههههه جون من به این بستس😅[/QUOTEآره وقتی میخواستیم جهازبخریم میگفت چه خبره۵ دست ظرف میخواییم چیکار🤣 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام 

خیلی وقته نیومدم گزارش بدم

چقدر صفحه ها زیاد شده🥰 

دوستای جدید اومدن . آفرین که به جمع مینیمالیست ها پیوستین 

در راستای تاپیک من به تازگی چرخ خیاطی مامانمو ازش گرفتم .از این مارشال قدیمی ها هست😍 دادمش سرویس .به خوبی یه چرخ راسته دوز شده😀💪 

به جاش ویترین رو میدم به مامانم.چون اون ظرف زیاد داره 

البته اصلا توقع نداره .گف همینطوری بردار .اما خودم دلم نمیاد 

پس ویترین رفت به جاش یه وسیله بسییاااااارررر کاربردی جاشو گرفت 

چرخ کاچیران خودم هم یه مدته یه مقدار ادا اطوار میریزه میخام خیلی ازش استفاده نکنم دیگه مگر به زیگزاگ زنش نیاز پیدا کنم 

یه دراور هم بود که قبلا براش مشتری پیدا کردم اما انقدر پشت گوش انداخت نیومد ببره که کلا پشیمون شدم از فروشش   

دیگه اگر بیاد هم بهش نمیدم 

چند ماهه ماشین لباسشویی زود به زود پر میشه و این یعنی زنگ خطری که لباسها دوباره از حد خارج شدن 

فعلا دو تیکه از لباسهای خودم کم کردم.ولی تقریبا همه لباسای خودم،شوهر و بچه هنوز قابل استفاده هستن 

شاید یه قسمتی رو بزارم تو چمدون 

این روزها به شددددت در حال پس انداز هستم و شکر خدا توی شهریور تونستم یه سرویس سبک بردارم😍البته پولم فقط به گوشواره و دستبند رسید و طلافروشی گفت میتونید زنجیرشو بعدا بخرید 

پسرم رو بالاخره کامل از پوشک گرفتم.هرچند هنوز گاهی تنبلی و بازیگوشی میکنه .اما در کل نیازی به پوشک نداره 

تازه متوجه شدم ما چقدر کم زباله تولید میکردیم😂 

اکثر دور ریز پوشک بوده.گاهی انقدر زباله هام کم هست که روم نمیشه بزارم جلوی در 

میگم حالا کارگرای شهرداری میگن اینا هیچی نمیخورن🤣🤣 

از پارچه های همیشه در صحنه یک سبد دیگه کم شد😁 

فقط مونده سرویس آشپزخانه ها که کمابیش دارم ردشون میکنم 

چند متر از پارچه های همون سرویس ها مونده بود که دو تا سفره پارچه ای برای خودمون دوختم و اینگونه پولی برای خرید سفره ندادم

بازم چیزی یادم اومد میام

بحث سطل رباله ست بگم.من اویل اینجا میگفتن سطل حموم رو حذف کردیم یا سطل اتاق حذف کردیم اصلا نمیتونستم ...

من سطل حمام را حذف کردم و تا الان سختم نبود 

چون تو حمام چیز دور ریختنی نداشتیم 

اگر چند ماهی یه بار یه قوطی شامپویی یا ژیلتی که میزارم گوشه حمام .وقتی خشک شدن میندازم زباله یا بازیافتی 

اما سطل اتاق را بیشتر بخاطر اینکه بچم کوچولو بود دست میزد بهش 😑 

وگرنه برای خودم لازمه . مخصوصا موهامو شونه میزدم موهای لای برس رو درجا میریختم توی اون سطل مرتب تر بود 

حتی چند ماه قبل چند روزی سطل گذاشتم یه بار رفت آشغالاشو خالی کرد روی زمین😩 حالا همه چیزش خشک بود و چیز نجسی هم که نمیندازیم .ولی خب چندشه دیگه 

الان عادت کردم به نبود سطل .بچم یکم داناتر بشه بازم برای اتاق میزارم

کیف و ... خوشکل میبینم واقعیتش فقط لذت میبرم ازش  من قبلاخیلی کفش و کیف و لباس دوست داشتم&n ...

اینجا بحث کیف و کفش داغ بوده .پس منم بگم 

کیف سفید عروسیم که تقریبا کاربردی نداره .مگر مجلس برم 

کیف سر عقددستی و رنگ  مشکی .اینا هر دو مارک بودن و کیف مشکی مو با اینکه زیاد استفاده کردم هنوز مثل روز اولش هست 

میخوام بیارم دم دست بیشتر استفاده کنم تا کهنه بشه رد کنم 

الان دوتا کیف دوشی دارم .یکی کرمی یکی مشکی 

دوتا کیف بند بلند که یکی ش کهنه شده بخوام برم باغ اونو برمیدارم 

یکیش هم همین عید خریدم .مارک نبود اما شیک بود و نو مونده گذاشتم عید به عید استفاده کنم 

این روزا افکارم زیادی اقتصادی شده 😂 

از همین الان برنامه ریختم  عید سال بعد برای هر سه تامون چیا بخریم 😎 خیلی لباسها مون  نو مونده و از دسترس خارج کردم .البته یه دلیلش هم اینه که اهداف مهم تر از خرید لباس داریم 💪 

نوبت کفش میرسه 

کفش رو هنوز مینیمال نشدم 

در حال حاضر دو تا نیم بوت دارم که یکی شو گذاشتم امسال استفاده کنم 

اون یکی را عید خریده بودم نو مونده و فعلا استفاده نمیکنم تا همون عید بعد😁 

دو جفت تابستونی 

سه جفت روزانه که اینا رو هم یه جفتش را گذاشتم دم دست تا استفاده کنم بندازم بره 

مجلسی یه جفت که همون کفش عروسیم هست 

نه استفاده ای میشه نه دلم میاد دور بندازم🤦🏻‍♀️

سلام دوستای عزیز، 

این مدت سرم حسابی شلوغ بود و خودمم سرما خوردم و خیلی نتونستم پاکسازی انجام بدم. دوتا تیشرت که از ریخت افتاده بود و یه شلوار که زانو انداخته بود رفت خروجی. ورودی هم خداروشکر نداشتم به شدت روی ورودی ها کنترلم بالا رفته خصوصا لباس. 

چندتا جوراب که بخاطر کفش و شستشوی زیاد کمی پرز داده بودن و برای بیرون قابل استفاده نیستن رو گذاشتم تو خونه بپوشم (آخه عادت دارم تو زمستون تو خونه جوراب پام باشه) قطعا تا آخر زمستون امسال میرن خروجی. 

جمعه باهمسرم رفته بودیم بیرون تو ترافیک داشبورد ماشین رو پاکسازی کردم و یه نایلون دسته دار پر وسیله خروجی شد😁

عزیزم اگه همسرت راضی به فروشش نشد ببین از پادری های قبلیت کهنه نشده بجاش اونو استفاده کن

همه نوهستن تا سالها فکر نکنم ب پادری احتیاج پیدا کنیم.

من خودم میگفتم باشه اگر ی وقت خونه مون رو عوض کردیم بذارم جلوی در ورودی.الان ک در ورودی پادری نداره اصلا مشکلی نیستش

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
به راحتی کنده نمیشن . من یه بار سعی کردم ولی نشد و خیلی بد شد... روش خاصی بلدین ؟

من برچسب لباسشوییمو یواش یواش کندم بعد دستمال نم دار کشزدم قسمت کاغذیش رفت چسب پشتش موند.بهش اسپری چسب ۱۲۳ زدم کامل پاک شد.ولی بعد از چند سال رد چسب به خاطر اسپری زرد شده.اصلا معلوم نیستا من خیلی دقت میکنم میبینمش

اول با سشوار بکنید اگر باز چسب موندنهایتا اسپری بزنید

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم