2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737382 بازدید | 44691 پست
دوست دارم نظرتون راجب این ظرف میوه بدونم آیا میتونه مد پایدار باشه؟فشنگ هست؟البته ملاقه داخل ظرف رو ...

خیلی خوشگله ولی ب نظر منم مد پایدار نیست.

من شخصا ظروف پایه دار رو دوست ندارم.

باز هم هرطور که سلیقتونه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست دارم نظرتون راجب این ظرف میوه بدونم آیا میتونه مد پایدار باشه؟فشنگ هست؟البته ملاقه داخل ظرف رو ...

من چوب خیلی دوست دارم ولی نمیدونم این مدل پایدار حساب میشه یا نه

حس میکنم کریستال پایدار تره

ققنوس

ورودی فعلا صفر ...

از همسایه پرسیدم و چقدر هم خوشحال شد ... که یه سری زباله هامون رو بزار جلو مرغ و اردکهاشون . حتی باقی مونده میوه ها رو هم میخورن ... فلفل دلمه ای پلاسیده ه بود و ندیده بودمش تو یخچال . خلاصه اونم خوردن . چقدر خوشحالم که امروز زباله کمتری تولید کردیم 

من چوب خیلی دوست دارم ولی نمیدونم این مدل پایدار حساب میشه یا نه حس میکنم کریستال پایدار تره

من وسایل چوبی زیادی دارم. که خیلی سبک و خوب هستند و اسباب کشی راحتی داشتیم باهاشون . چوب برای من پایدارتر هست . نزدیک به هشت سال هست که دارمشون

آدرس کانال و گروه مون در ایتا خوشحال میشیم عضو بشید ❤️ 

〽️یه‌کانال متفاوت سبک زندگی مینمال😌

🌱با کلی ایده و ترفند های متفاوت در طول روز 😍👌🏻

✅با این کانال ایده های کم شدن هزینه ها و بالارفتن کیفیت زندگی رو یاد بگیر

🔹با نظرات و عکسها و سوالات شما یه کانال زنده و شاد و مخاطب محور🥳

گروه هم داریم برای تبادل نظرات 🤩❤️

https://eitaa.com/minimalmodern

بـــا مـــا‌ هـــر‌ روز‌ مــتــفاوت و روبه رشد باش⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

خانما من یه سطل کوچیک گوشه بالکن گذاشته بودم برای پوشک های بچه هر روز تخلیه میکردم میبردم بیرون. امروز اومدم پوشک بچه رو عوض کردم دیدم عه چرا سطل نیست. هرچی گشتم نبود. بعد همسرم که از سرکار اومد میگه دیروز همراه پوشک ها انداختی اش دور. 😐

باورم نمیشه انقد گیج شدم که اصلا متوجه نشدم سطلم انداختم رفته😶

شوهرمم هیچی نگفته فک کرده خودم خواستم سطل و بندازم دور🤣

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

سلام خانوما🌹من دیروز از مسافرت برگشتم،همه صفحه هارو خوندم خسته نباشید همگی✨کلی ورودی داشتیم🤦🏃ی ماهیتابه در دار روحی که نیازم بود،ی سینی مسی که برای دم دست و مهمان های روزمره خریدم ،اب پرتقال گیری دستی که نیاز بود.چاقو زنجان که نیاز نبود و همسرم خرید بدون اطلاع من😐

دوتا شیشه  بزرگ برای خیارشور و ترشی توی یخچال

و کلی خوراکی و میوه (لواشک ،برگه زرد الو ،برگه سیب،گردو.رشته پلویی ،رب و عرق نعنا و گلاب ابغوره و خیارشور ،مقدار زیادی سیب و خیار و شفتالو و گوجه از باغ خودمون،فردا میخوام اب سیب بگیرم مصرف شه،ی مقدار هم از میوه ها دادم ب مادر همسرم

یک دست لباس زمستونی و دو جفت جوراب برای دخترم که هدیه بود✨ 

دومتر پارچه برای خودم خریدم سارافون بدوزم✨

خروجی ی جفت جوراب دخترم.جالبه تو این مدته خروجی نداشتیم😉چون لباسایی که داریم تقریبا کاربردی هستن،فقط منتظرم برای دخترم لباس بخرم و چند تیکه از لباساشو بزارم خروجی

سلام عزیزان. دوتا تفنگ پسرم قبلا هدیه گرفته . این دو قلم که بسته بندی خیلی بزرگی هم داشتن با کلی متعلفات دیگه که همراهش بود. از جعبه در نیاورده بودم کلا دوست نداشتم بچم با اسلحه بازی کنه و البته خودشم هیچ وقت میرفتیم خرید اسباب بازی درخواست این چیزا رو نمیکرد با اینکه دست بقیه میدید. خلاصه چون میدونست که اینا رو بهش هدیه دادن و از وجودشون خبر داشت امروز ازش پرسیدم مامان اون  تفنگ که فلانی داد میخوای  گفت اره.  دیگه باز کردم . البته یکیش تفنگ دارت بود که برا تقویت تمرکز خوبه گذاشتم استفاده کنه. اما اون یکی تفنگ جنگی همراه با چاقو و نارنجک و .... متعلقاتش. که اینو بردم انبار  که یه فکری براش کنم. همینجا خواستم بگم حواسمون باشه تفنگ هدیه خوبی نیست برا کودکان. خشونت رو به دنیای بچه ها نیاریم. برنامه  بازی های جنگی  و بکش بکش رو مواظب باشیم رو گوشی ها بچه ها ی سن پایین بازی نکنن. این چیزا مناسب سنشون نیست. حالا از یه سنی به بعد واقعیت ها رو درک میکنن ولی بچه من که  پنج شش  سالشه واقعا دوست ندارم  بازیش با اسلحه باشه.

. دنیای امن بچه ها رو با خشونت پر نکنیم. بزاریم لذت بردنشون از  بازی با  اسباب بازی های مناسب سنشون و دور از خشونت باشه. این نظر منه شایدبعضی ها اهمیت ندن و حتی بهش فکر هم نکرده باشن.اون بنده خدا چون گفته بچه پسره  پس طبیعیه با تفنگ بازی کنه. کاش به جاش یه ماشین، یه عروسک، دفتر نقاشی و مداد رنگی، اسباب بازی یا کتابهای با تصاویر رنگی از دایناسور و حیوانات، و .... گرفته بود.