2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738478 بازدید | 44696 پست
امروز نوبت کمد دیواری ها بود : چند دست از لباسای دخترم که کوچیک شده بود چند دست که براش کادو آورده ...

مثلا یه کت مشکی یا سفید یا قرمز/شلوار مشکی راسته/یه شال مشکی/یه کفش پاشنه۵ سانت بیشتر وقت ها کاربردی هستند وهمیشه باهاشون ست های مختلفی زد.

ولی بعضی آیتم ها یا ست نمیشن یا مناسب یک دو مورد خاص هستند.

شادی صدام کنید
گل سرخ اگر طرح قدیم باشه ۵۰۰به بالاست

بله طرح قدیم واصله برای سی سال پیشه امضا نشان هست ژاپن هستن  کاملا هم نو موندن  چون من فقط از ظرفهای دیگم استفاده کردم ولی فکر نکنم کسی پیدا بشه با این تنوع بالا وسایل به بشقابهای قدیمی من این قیمتو بده  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خسته شدی یهدتعییری بده عزیزم

دوست دار تغییر بدم ولی چینی ها خیلیییی گرون شدند وکسی هم پیدا نمیکنم گل سرخهای خودمو به قیمت خوب بخره اگه بشه میخوام 6 دست از هر بشقاب گل سرخی بدم و3 دست چینی طرح ساده که گل گلی نباشه وجدید باشه بخرم چون زیاد نمیتونم هزینه کنم

دوست دار تغییر بدم ولی چینی ها خیلیییی گرون شدند وکسی هم پیدا نمیکنم گل سرخهای خودمو به قیمت خوب بخر ...

بزارشون برای مهمانی مگه مهمان ندارید 

اگه اصلا کاربرد نداره رد کن بره من ملامین یزد گل خریدم بهترین کیفیت ملامین برای دم دست برای مهمان هم یه سرویس ۲۴نفره آرکوپال گل آبی (طرح رمانتیک)دارم 

میشه بگی چطوری فروختی؟وچند فروختی منم میخوام همه گل سرخی هام رو بفروشم که از بشقابها 6 دست وپیش دستی ...

زن داداش من یزدی هست یه همسایه داشت گفته بود همه رو یکجا میخرم ففط از هر کدوم شش تا واسه خودم نگه داشتم بقبه رو خریده بود یک و پانصد دیدی یه خط طلایی دور بشقاب گل سرخی ها هست اگر این خطه کم رنگ شده باشه یا پاک شده باشه قیمتش کمتر میشه این سری که زن داداشم اومد دوباره همون شش دست رو که نگه داشته بودم واسه خودم پشیمون شدم دادم برد اونم واسم بفروشه میگه یه مغازه توی بازار هست گل سرخی دست دو میخره 

چون اصالتا ظروف گل سرخی واسه یزد هست طرفدار داره هنوز اگر آشنا داری بهش اطلاع بده اونجا میتونه دست دوم بفروشه وگرنه کم پیش میاد دوربریها کسی اینهمه گل سرخی بخواد