2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738504 بازدید | 44697 پست
عزیزم برای فروش ظرفهاتون من ایده ای ندارم. ولی از دیوار سرویس با قیمت مناسب میتونید پیدا کنید. اون ...

چشم برای خرید حتما همین کار رو میکنم عزیزم

شاید برای فروش هم بشه ظرفها رو بزارم دیوار؟فقط قیمت نمیدونم؟مثلا هر دست بشقاب گل سرخ اصل وکاملا سالم چنده؟🤔🤔🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان نظرتون در مورد خرید جا ادویه ای کشویی چیه مثلا یه فایله ۱۵ تا کشوی کوچیک داره

سلام..

ندیدم یا نمیدونم کدوم رو میگید؟؟

من چون هیچ پاسماوری و جا ادویه ای بیرون نمیزارم ،،ساده میگیرم. 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چی سرچ کنم تو دیوار؟

نمیدونم عزیزم من همینجوری میچرخم تو دیوار😄😄😄😄 سرویس غذاخوری با قیمت مناسب زیاد دیدم.

برای شیشه حبوبات هم باید برید قسمت خانه و اشپزخانه قسمت ظروف نگهدارنده و یکبارمصرف،اونجا حتما ظرف مناسب پیدا میکنیم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

امروز نوبت کمد دیواری ها بود :

چند دست از لباسای دخترم که کوچیک شده بود چند دست که براش کادو آورده بودند وبه چند دلیل براش مناسب نبود،کلاه وپیش بندی که مناسب نبود گذاشتم خروجی.

لباسی که بیمارستان تنش بود گذاشتم برای یادگاری/شیردوش وفین گیر گذاشتم به امید خدا برای نی نی بعدی

کمد خودمم مرتب کردم خروجی نداشتم آهان به جز یکی دو جفت جوراب که کهنه شده بودند.

نماز قضای ۶ آذر ۱۴۰۱ خوندم.

یه موردی بگم امروز لباسای کمدم دونه دونه پوشیدم کلا یه ربع طول کشید چون لباسام کمه یه کت داشتم که خیلییی برام کوچیک شده بود ولی چون آیتم کاربردی بود نگه داشته بودم امروز پوشیدم کاملا اندازه ام چون وزن ام از قبل بارداری ام کمتر شده با یه شلوار دمپا مشکی ست کردم شد یه استایل مناسب برای عروسی ومهمانی.حرفم سر این بعضی آیتم ها خروجی نذارید شاید اندازه تون بشه یا اگه ست اش ندارید بتونید مثلا کت براش بخرید یا شلوار براش بخرید یا شال براش بخرید ست اش کنید

شادی صدام کنید