2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
یه گزارش کار بدم امروز کابینت ظروف پذیرایی تمیز کردم : یک سوم این کابینت خالیه. ۱۲ تا کاسه آبگوشت ...

دقیقا منم ظروف گل سرخی هام که گذاشتم خروجی حدودا ۲۴ تایی کاسه آبگوشت داشت که بیشتر واسه نذریهام کاربرد داشت 

الان شش تا کاسه آبگوشت سفید ساده دارم که روزمره هم زیاد استفادم میشه مثل خیس کردن برنج_سالاد درست کردن_یا پاپ کورن درست میکنم میریزم داخلش واسه شب نشینی 

درسته کاملا موافقم با حرفهاتون ظروف رنگی یا سفال آبی خریدش اشتباهه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرویس چینیم همین کاسه ابگوشت خوری ها رو نداشت. چقدم لازمم میشد دو تا از این ابی سفالی ها داشتم فقط. چون سرویسم قدیمیه و البته خیلی دوسش دارم از همینا که امد و شد مد هیچ تاثیری روش نداره. اما متاسفانه از اون مدل نیست خیلی گشتم نبود. تا یه روز اتفاقی دیدم یه نفر بساط کرده کنار خیابون این سر تا اون سر پیاده رو ظروف چینی میفروشه. برام جالب بود که کاسه ابگوشت خوری داشت چقدر شبیه ظروف چینی خودم. خریدم. اصلا تفاوتش به چشم نمیاد بین سرویس خودم. مگه خودم بگم که طرف با دقت  و البته با تعجب زوم کنه ببینه واقعا یکی نیستن؟. خلاصه اینکه احساس میکنم اون دستفروشه یکی از شانسهای بزرگ زندگیم بوده  

چند سال پیش دو دست مبل داشتم که یکیش زیادی بود. اما چون خونه بزرگ بود همسرم امروز فردا میکرد برا فروشش. صبح از خواب بیدار شدم  بدجور به دلم افتاده بود امروز خودم بزارمشون تو دیوار. دیگه خودم دست به کار شدم گذاشتم   یه مشتری فوری پیدا شد. چقد خوشحال شد و قولشو گرفت و  داشتیم  هماهنگ میکردیم که  همزمان از یه مشتری دیگه مدام پیام میومد و همش اصرار میکرد اصرار هاااااااا. تو رو خدا نفروش ما میخوایمشون حتما. تو رو خدا از دیوار در بیار.  گفتم به یکی قول دادم میخواستم صحبتم باهاش تموم شه از دیوار دربیارم . حالا که گفتم قول دادم به یکی دیگه. گفت تورو خدا من اینقد برمیدارم مبلغی بیشتر از مبلغ اگهی  میگف و اصرار میکرد. گفتم بحث پول نیس.( البته خیلی مناسب گذاشتم نسبت به ارزش واقعیشون) تا حوصله کنی گیرت میاد بگرد تو همین چند روزه. بعد تعریف کرد که مراسم خواستگاری دخترشونه و یه حادثه برا داماد پیش میاد پاش اسیب میبینه  و تازه  خانواده عروس مطلع میشن که نمیتونه اصلا رو زمین بشینه . مادره گفت خدایا  همش تو فکر بودم ما مبل نداریم چکار کنم  تا فردا پول مبل چطور جور کنم. که  همسایه متوجه نگرانیش میشه و  میگه مال مارو ببر یه شب کارتون راه بیفته. گفت با خودم گفتم یه شب مال همسایه رو ببرم بعد چی بگم؟ بگم مبلا چی شدن؟  ماجرا رو که فهمیدم، با  اولی صحبت کردم چون قول داده بودم بهش خوشحال بود عذاب وجدان داشتم نمیشد ندم..  بهش گفتم جریان اینه اگه راضی باشی بدیم به اون کارشون راه بیفته. اگه نه. مال خودتن. اونم بنده خدا گفت من میتونم صبر کنم چیز دیگه برام پیدا شه. دیگه دادیم به همینا که خواستگار داشتن. چقدر دعا کردن و خوشحال بودن. خلاصه مبلا من و دختر اون خونواده اون شب  رفتن خونه بخت. چیزی که ما لازم نداریم یه نفر دیگه داره دنبالش میگرده.  بله و اینطوری شد که مبلای من که تو خونه فضامو گرفته بودن و انگار باری رو دوشم بودن یهو چقد خاطر خواه پیدا کردن و خدا رو شکر رفتن جای درست.  رفتن جایی دیگه هدفشون رو انجام بدن . و من بعد سالها هنوز بابت این موضوع چقدر خوشحالم که اون روز به حرف دلم گوش دادم.  

دوستان شما برچسب روی شیشه ها رو چه جوری میکنین که جاش نمونه؟

با سشوار یا آب گرم...قشنگ تمیز در میاد ..اول سشوار...اگه سمج بود بعد آب گرم..

ک‌۹۹درصد با سشوار بلند میشه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
یادتون باشه بلور/کریستال/چینی سالهاست که امتحانش تو کیفیت وزیبایی پس داده بعد از اون هر چی باب شده ع ...

من نمیدونم درسته یا نه ولی چون دوست ندارم حتی یدونخ هم ظرف مسی وسفالی وچوبی ندارم عوضش خواهرم برعکس بیشتر ظرفهاش چوبی ان من عاشق چینی وتفلونم

منم حدودا سی نفر مهمان رو میتونستم با گلسرخی هام راه بندازم بعد چهارده سال دلزده شدم و همه رو فروختم ...

میشه بگی چطوری فروختی؟وچند فروختی منم میخوام همه گل سرخی هام رو بفروشم که از بشقابها 6 دست وپیش دستی 6 دست و6 تا هم دیسشو دارم بعد یه سرویس چینی 6 نفره که از همه ظرفها توش داره اونارم میخوام بفروشم وبه اندازه 30 نفر مهمون ظرف چینی یا آرکوپال ساده بخرم ولی نمیدونم کجا وچطور وچند بفروشم یا چقدر دوباره باید هزینه کنم ؟به اندازه 18 تا مهمون هم ظرف پیرکس فرانسه انگشتی دارم که اگه بشه همشو بفروشم عالی میشه لطفا شما وهر کدوم از دوستان که میتونن راهنماییم کنن ممنون🌹🌹🌹

دیشب دوباره کمد لباسها رو پاکسازی کردم با اینکه مطمئن بودم خروجی ندارم ولی چند تا از لباسهای خونگی هر کدوممون رفتن خروجی چون کهنه شده بودن تکه تکه کردم برای گردگیری که بعدش بندازم بره ساعت وتمام بدلیجاتمم گذاشتم دم دست ببینم چطوری میتونم بزارم خروجی؟اگه بشه فروخت خوبه چون نو هستند 

میشه بگی چطوری فروختی؟وچند فروختی منم میخوام همه گل سرخی هام رو بفروشم که از بشقابها 6 دست وپیش دستی ...

عزیزم برای فروش ظرفهاتون من ایده ای ندارم.

ولی از دیوار سرویس با قیمت مناسب میتونید پیدا کنید.

اون دوستمون ک شیشه های حبوباتشونو میخواستن یکدست کنن دیوار خیلی عالیه.

قیمتها خیلی مناسبه.دیگه کسایی ک تهرانن براشون بهتره حظوری هم میتونن برن تحویل بگیرن.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
آخه مثلا وقتى ميرى خريد و يه چيزى رو به اندازه مصرفت ميگيرى ، مثلا فرض كن رفتى قنادى بعد به تعداد اد ...

عزیزم وقتی این سبک زندگی رو انتخاب کردی باید به حرف و حدیث های اطرافت بی اعتنا باشی 

من مثلا وقتی میخوام سبزی بخرم بیشتر از نیم کیلو نمیگیرم چون میدونم زیاد خورده نمیشه و میمونه خراب میشه 

یا دیروز با دخترم بیرون بودیم یلحظه شیرینی خامه ای دید گفت میخوام بدون خجالت رفتم یدونه شیرینی گرفتم برای دخترم چون خودمم دوس ندارم 

در واقع برای همون یدونه شیرینی ما پول میدیم مفتکی نیست که خجالت بکشیم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.