2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738297 بازدید | 44695 پست
عزیزم رو اپن ناچارا گل و گیاه گذاشتم چون یه پسر دارم که هر چی دم دستش بیاد میذاره رو اپن 😔 نمیدونم ...

هر چیزی رو گذاشت روی اپن همون لحظه ازش بخواه برداره

من یوقتا پسرا اسباب بازی میریختم توی حال بلند میگفتم جای اسباب بازی توی اتاقه پس هر اسباب بازی توی حال باشه می‌ره تو سطل زباله 

یوقتا هم همین جمله رو میگفتم مثلا میرفتم دوش بگیرم میگفتم من برم دوش بگیرم بیام بریزمشون دور

هنوز نرسیده به حمام جمع میکردن😅

ققنوس
عزیزم هیچ جوره حریفش نمیشم متاسفانه، کاملا از روی درماندگی رو اپن پر گیاه کردم که جا نداشته باشه چیز ...

پس باید با خودتون کنار بیاید گلم که  اشکال نداره بذاره، با توجه به اینکه گهگاهی تذکر بدید 

و هر دفعه که میرید تو آشپزخونه و بیرون میاید وسایلی که گذاشته رو اپن رو بذارید سر جاش 

و اصلانم حرص نخورید

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پتوسها رو گفتم اینه، جای مناسب دیگه ای نیست، روی یه دیوار هال آیفون و فیوزبرق و این‌است یه دیو ...

حس میکنم زیادی شلوغ کرده اون قسمت رو بعد هم وقتی اونجاست کاربرد نداره

حالا تو خونه خودمم همه چی خلوت نیست ها یسری چیزها به سلیقه همسر هست که باید باشن و نمیتونم بذارم خروجی ولی چون میگی دوستان هم فکری کنن من جات باشم میذارمش کنار

اگر خیلی دوستش داری فعلا خروجی نذار و از جلو دست و چشم جمعش کن اگر نه خیلی از نظر حسی اذیت نمیشی خروج بذار

ققنوس
پتوس ها رو رو سطح اپن جمع کنید و این جاهایی که علامت زدم بذارید اونهایی که آویز بیشتر دارن اون کنج ا ...

🌱 😀 ای وای اون سبد پیکنیکمون بود تازه رسیدیم 😀 اون بطری قرمزه رو برمیدارم، حوله از کارهای پسرمه 😀 هر قدر تذکر میدم باز میندازه رو صندلی، در مورد پتوسها گفتم جابجا کنم پسرم شلوغش میکنه عزیزم 

اوکی عزیزم، الان چون دوربین گوشیم مزخرفه، روشن کردم بلکه وضوح عکسا بهتر بشه 😀🙃

عالی بود

نور پشت تی وی رو روشن نکنید 

فقط آباژور 

آباژور رو اگه اون قسمت قرمز رو با رنگ سفید بتونید عوض کنید عالی میشه 

اگه نه 

مشکلی نیست

❌لایک❌
من جای شما باشم اینم میبرم توی اتاق چون اینم مثل چراغ خواب هست بعد شرمنده گلم این باره حس غم ندارن ...

🌱 عزیزم اتاق خوابمون فقط جای یه تخت هستش جا ندارم واقعا، پاییز و زمستان برای من بهترین فصل‌ها هستن، خودم شخصا برام غم انگیز نیست، اون یه حبابه شیشع ییه که درخت پاییزی و کلبه ی چوبی داخلش ولی بخاطر گوشیم درست معلوم نیست 💚