2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

جادوی نظم 

نظمی به نتیجه میرسه که شامل این دو مرحله است،: یکی دور ریختن و دیگری تصمیم بگیریم  وسایل باقی مانده رو کجا بزاریم. که حتما حتما حتما باید دور ریختن اول انجام بشه. یعنی تا زمانی که مرحله دور ریختن کامل تموم نشده اصلا و ابدا نباید ذره ای به این فکر کنیم که وسایل باقی مونده رو کجا بزارمشون؟؟؟. این مرحله کجا بزارمشون بعد از اتمام کامممممممل دور ریختن باید باشه. هر کاری رو تا اخر اگه انجام بدی نتیجه میگیری. اگه وسط دورریختن ذهن بره سراغ اینکه کجا بزارم همینجاست که مرحله دور ریختن نا خود اگاه متوقف میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم آره صفحات قبل‌تر دوستان بحث پرده بود خیلی کمکم کردن تو انتخابم عکس هم فرستادن از پرده ها ...

عزیزم منم ۲ماه  دیگه میخوام‌برم‌خونه ی  خودم اگر خدا بخاد ...

میشه لطف کنی عکسایی که برات فرستادن و توی فکرته یبار دیگه اگر شد  اینجا بزاری منم ببینم....

البته من پرده ی  پلیسه ای مدنظرمه برای پذیراییش ...

اما خیلی سردرنمیارم و بلد نیستم ...

موندم...

من عكسايى كه خانم آرامش فرستاده بود رو تازه ديدم ، خيلى خوشم اومد 

از خونه هايى كه فرش گلدار قرمز و كابينت چوبى و سرويس چينى با گلاى آبى هم خوشم مياد همزمان 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
عزیزم منم ۲ماه  دیگه میخوام‌برم‌خونه ی  خودم اگر خدا بخاد ... میشه لطف کنی عکسایی که برات ...

عزیزم من عکسها رو پاک کردم ولی توی نت بزن پرده تور پانچ یا پرده حریر پانچ 

پلیسه برای شستشو سخت هست ولی پانچ رو راحت درمیاری میشوری 

انشاءاله به سلامتی و دل خوش بری خونه خودت 😍

جادوی نظم 

باز تاکید میشه روی «دور ریختن یکباره،». اسم قشنگی هم روش گذاشته بهش میگه رویداد ویژه. درست هم میگه چون یک دفعه است و برای همیشه. نباید هر روز انجام شه.

( خودم اضافه میکنم که بعضی نظریه ها گول زنک هستن مثلا بیاید روزی یه وسیله رو دور بریزید در ماه میشه سی تا و در سال میشه ۳۶۵ تا . در صورتی که اینجوری خودش جورایی تنبلی میاره اینا راهکارایی هستن که به علت ساده بودن ادم طرفشون میره چون قبلا هم ذکر شد طبع انسان کلا راحت طلبی و تنبلی رو دوست داره مث خرید همون نظم دهنده ها. یه عکسی میبینه که نظم دهنده گذاشتن خونه به ظاهر مرتبه. خوب مسلما خرید چند تا نظم دهنده خیلی راحت تره از یه پاکسازی اصولی و درست .برا همینه اینقد باب شده  همه باید یه دوره گول بخورن تا نتیجه بگیرن نه اینم به تنهایی جواب نمیده)  

عزیزم من عکسها رو پاک کردم ولی توی نت بزن پرده تور پانچ یا پرده حریر پانچ  پلیسه برای شستشو سخ ...

البته من خودمم  پانچ دوسدارم 

اما به من چند نفر گفتن پانچ برای  خونه های سبک راحتی و مدرن خوبه و مناسبه !

مبل های من از این مبل های فرانسوی کویین  هستش واقعا برلی پرده   خیلی   درگیرم نمیدونم اصلا چجورشو انتخاب کنم؟

اما  در کل نظرم سفید ساده هستش کنارش چیزی نمیزنم...

البته من خودمم  پانچ دوسدارم  اما به من چند نفر گفتن پانچ برای  خونه های سبک راحتی و ...

به نظر من این مدل پرده به هر سبکی میاد بازم دوستان حاذق تر هستن توی این موارد بهتون کمک کنن من حتی مبل شما هم اصلا نمیدونم چه شکلی میشه در این حد توی شناخت وسایل خونه داغونم🙂چون سبک خونه من بی نهایت ساده هست با وسایل خیلی ساده