2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
حس خوب داره صد در صد  ولی خب تو این اوضاع گرونی یکم سخته اینجوری زندگی،  پارسال کاپشن بچ ...

عزیزم اگه تکراری شده یا حس منفی برای وسیله ای دارید و میخواید بذارید خروجی و در عین حال هم بهش نیاز دارید تو وهله اول باید فکر جایگزین کرد براش 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی  حذف یکی از تاپیک هام😁

من ۲ تا تاپیک قفل داشتم،امروز پاک کردم،چون کسی پست نذاشته بود

یکی هم درخواست دادم نی نی یار حذف تاپیک پاک کنه.. ان شاءالله پاک کنه 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
خانوما برای یه سفر ۳ روزه با یه کوله پشتی چه چیزهایی پیشنهاد میدین ببرم که بارم سبک باشه؟

مدارک

پول و کارت

یه شلوار و مانتو و لباس زیر

یه حوله خیلی کوچیک

یه شامپو مسافرتی از این خیلی کوچیکا

لیوان استیل کوچیک

❌لایک❌
خانوما برای یه سفر ۳ روزه با یه کوله پشتی چه چیزهایی پیشنهاد میدین ببرم که بارم سبک باشه؟

یه لباس زیر واس خودت،یکی واس همسرت

یه شلوار راحتی تو خونه،واس خودت و  یکی همسرت

یه بلوز که با اونی که تنت هست عوض کنی،مانتو و ... فک نکنم ۲ تا لازم شه،چون میتونی شب بشوری و تا صبح خشک شه

من کربلا پیاده روی رفتم،فقط یه شلوار و یه لباس زیر برده بودم،همسرم هم همینطور،+یه پتو مسافرتی

اونجا دیگه سفر خارج از کشور بود😉

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
اره قفل ها رو خیلی وقته پاک کردم  💐

اتفاقا از وقتی شما گفتین ساعت کوک کردین،منم با خودم گفتم کوک کنم،۱ هفته پیش یادم اومد،دارم پاک میکنم

شلوار ببرم حتما آخه یه کوله جا نداره انقدر🤔

شلوار به نظرم خوبه داشته باشی 

مانتو نبر به جاش

یه شلوار یه لباس زیر و مدارک،خیلی جا نمیگیره