2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738441 بازدید | 44695 پست
۴ تا جا ادویه سفارش  داده بودم،اون ظرف قبلی هارو خالی کردم تو اینا،و قبلی هارو گذاشتم خروجی ۶ ...

سینی بزرگ بکار نمیاد حتی اگه مهمون زیادم بیاد و بخوایم توش پرلیوان کنیم کی میتونه بلندش کنه؟ 

خروجی امروز سه عدد ظرف پلاستیکی شکل قلب داشتم که برای قالب زدن برنج و تزئینش استفاده میکردم بعد دید ...

عشقم مشکلت با صورتی چیه؟😆😆😆بذار حلش کنم)شوخی بود)من عاشقه رنگ صورتیم بعدم بنفش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴ تا جا ادویه سفارش  داده بودم،اون ظرف قبلی هارو خالی کردم تو اینا،و قبلی هارو گذاشتم خروجی ۶ ...

دوتا سینی خیلی بزرگ دارم.

سه تا هم روحی یکیش همون 40/50سانته دوتای دیگ کوچولو،من استفادشون میکنم.برای بریدن هندونه و خربزه،دزست کردن لواشک.پاک کردن حبوبات.خشک کردن میوه و لیمو.کباب کردن..

اگه بچه کوچیک داری خیلی عادیه که خونه به هم ریخته باشه سخت نگیر عزیزم

7 ساله ک اونقدر کوچیک حساب نمیاد

سخت نمیگیرم

کاری ندارم هرچقدر میریزن بریزن هرچقدر میخوان بازی کنن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

فردا میریم سفر 10/15روزه شایدم بیشتر

برای خودم دوتا شلوار خونگی .دوتا تیشرت.ی هودی .دوتا شومیز و ی شال برداشتم.ی شال و شلوار و مانتو هم که تنم میکنم

برای دخترم هم لباسایی که واقعا نیازش میشد و برداشتم.مثل همیشه نگفتم بردارم شاید لازم شد،دومین سفرمه که سعی میکنم کم لباس ببرم✨

ورودی یدونه کش مو ،کش قبلی میره خروجی

ی مقدار بطری و شیشه و سطل و سبد بود که میبریم شهرستان.ی پتو کوچولو که میبرم توی باغ استفاده میشه،و ی لحاف کوچولو برای مادرم بود برمیگردونم  به خودش.کلی خلوت شد

سلام دوستان عزیز امروز خروجی 

دوتا مانتو در حد نو 

لباس خونگی شامل شلوار و تی شرت و ...

پالتو  

جوراب 

همه در حد نو گذاشتم کیسه بدم به یه خانم نیازمند 

یه سوتین نو و شلوار نو سایزم نشد کوچیکه بدم خواعرشوعرم 

منم یه دونه سینی بزرگ استیل دارم 

یه دونه هم متوسط روحی دارم که استفاده ش بیشتره مثلا برای پاک کردن حبوبات و... استفاده میکنم

ولی اون استیل بزرگه کمتر استفاده میشه شاید ماهی یک بار. در کل میشه حذف بشه ولی هنوز به اون درجه از مینیمالیستی نرسیدم که بتونم حذفش کنم 😁

عشقم مشکلت با صورتی چیه؟😆😆😆بذار حلش کنم)شوخی بود)من عاشقه رنگ صورتیم بعدم بنفش

نمیدونم 😂کلا از بچگی هم صورتی دوست نداشتم بچگیام عاشق آبی بودم و همه رنگهای طیف آبی بزرگتر شدم عاشق سبز شدم😅 الان اکثر رنگها رو دوست دارم جز نارنجی، قهوه ای و صورتی🥴🥴🥴

ققنوس

خروجی اجباری :من موهام رو با کلیپس جمع میکنم و امروز شکست فعلا موهام رو باز گذاشتمشون تا یکی بخرم

دوستان توی دیوار دیدم یکی آگهی گذاشته از چینی عروسی من میخواد بخره

منم چینی هام جز فنجان و قوری بقیه ش رو دارم

اما قیمت نداده بود

بنظرتون ازش سوال کنم چند میخره اگر قیمت خوبی خرید بفروشمشون

البته بفروشم چون همون  رو دارم باید جدید بگیرم اما میگم بفروشم متنوع بشه یا الکی به قیمت مفت میخرن و خودم باید کلی هزینه کنم؟

البته که من چینی هام رو خیلی دوست دارم و اصلا دلم رو نزده ولی یجورایی وسوسه شدم😵‍💫 

ققنوس

سلام دوستای عزیز

امروز یه شومیز و شال ست بخشیدم چون واقعا ماه ها تو کمد بود و من نتونستم باهاش کنار بیام ولی قبلا واسم کاربردی بود الان نه 

یه سری اسباب بازی شکسته رفت بازیافتی

یه لنگه جوراب دخترم گم شد اون لنگه دیگه رو نگه داشته بودم به امید پیدا شدنش زهی خیال باطل بنابراین رفت خروجی

با سرد شدن هوا لباس‌های تابستانه بچه هام بررسی کردم و دوتا پیراهن دخترم دوتا پیراهن پسرم و یک شلوارک جین و یک کلاه جین که همگی نو بودن و کمی تنگ شده بودن و تا سال دیگه براشون کوچیک میشد بخشیدم

سه تا قالب ژله در سایزهای مختلف بخشیدم 

و بالاخره دو تا ماشین بچه هام که واسشون کوچیک بود و تابستان جایگزین خریدم شوهرم راضی شد و بخشیدم

دوتا بطری شیر و یک شیشه ترشی یک پاکت پودر لباس و یه پاکت دستمال کاغذی رفت بازیافت

یک شلوار خونگی خودم کهنه شده بود رفت خروجی

یک لاک و یک دستبند بدل رفت خروجی

قبلا به شوهرم میگفتم ببین همه اطرافیانمون سرماه میرن فروشگاه های بزرگ خرید کلی میکنن و چقدر میگن ارزان تر براشون در میاد چرا ما تو چهارده سال زندگی مشترک یه بارم خرید کلی نداشتیم🤔شوهرم گاهی موافق کارشون بود گاهی مخالف خودمم همین جور بودم و هیچ وقت هم قانع نشدیم بریم فروشگاه های زنجیره ای

مثل یه کاربر همین سایت که گفته بود از هر چیزی یکی می‌خرن بعد تموم شدنش دوباره یکی دیگه می‌خرن ما هم همین مدلی هستیم توی همه موارد چه خوراکی چه بهداشتی به یاد ندارم توی فریزرم بیشتر از چهار بسته گوشت و چهار بسته مرغ دوبسته گوشت چرخ شده سه بسته ماهی و چهار بسته سبزی خورشتی دوبسته کلم (به غیر مقداری سیر که به خاطر پوک شدن فریز میکنم و یا رب گوجه خونگی که در اثر کپک زدن فریز میکنم ) چیز دیگه ای یا مقدار زیادی فریز کرده باشم 

یا 

مواد شوینده همیشه یه گاز پاکن همه کاره دارم یه بسته پودر لباسشویی یه بسته پودر دستی یه لکه بر یه شیشه پاک کن و یه مایع لباس  یک شیشه صابون رنده شده و یه شیشه جوش شیرین 

دوستانی که کتاب در باب زندگی مینی‌مالیستی معرفی کردین ممنونم اسکرین گرفتم در اولین فرصت یکی یکی تهیه کنم و بخونم 

و اینکه یک ماه هست برنامه های مجازیم تلگرام اینستاگرام 

رو پاک کردم و واقعا به  آرامش رسیدم انگار مغزم داره استراحت میکنه مخصوصا اینستا واقعا ذهن و تمرکز آدم رو تحت شعاع قرار میده هر چی بخوای استفاده مفید داشته باشی بازم به خودت میای میبینی ای وای یکساعته داری الکی میچرخی هر چند پیج زیادی فالو نداشتم ولی امان از اکسپلور دیشبم برنامه ایتا رو پاک کردم فقط یه واتساپ دارم که خیلی دوست دارم پاکش کنم چون برام کاربرد زیادی نداره ولی یه گروه واسه بیماری پسرم اونجا دارم که مجبورم نگهش دارم وگرنه هیچ استفاده دیگه ای ازش ندارم

و خیلی خیلی گوشی کم دستم میگیرم و اگر دستم بگیرم میام نی نی سایت 🥲

خلاصه ی  ۱۳ صفحه ی اول  کتاب جادوی نظم.نوشته ی نویسنده ی ژاپنی ماری کاندو 

نویسنده در مقدمه کتابش توضیح داده که هدفم از نوشتن این کتاب، نحوه ی نظم دادن به خانه است که همزمان باعث نظم دهی به اتفاقات گذشته و در انتها  منجر به تغیر زندگی می شود.

انسانهای بیشماری که روزها وقت و   انرژی میزارن خونشونو منظم میکنند ولی باز مث اولش میشه و این چرخه ی منظم کردن و به هم ریخته شدن  همچنان ادامه داره. مشکل کجاس؟ و چکار کنیم که این چرخه ی پی پایان خاتمه پیدا کنه؟؟

راهکار شکستن این چرخه، حذف وسایل غیر ضروریست.

پس با حذف وسایل  غیرضروری شروع کنید...

خوب نکته کلیدی اینجا اینه که باید وسایل غیر ضروری یکباره و در یک نوبت حذف بشه که در قسمتهای بعد توضیح میده چطوری انجام شه. و اینکه اشتباه مردم اینه که بیان  براحذف غیر ضروریات روزی یه یا چند وسیله دور بریزن. اگه اینطوری بخواید انجام بدین بگم که بی نتیجه است و کاملاااا اشتباه.( اینجا خودم اضافه کنم که پس از اتمام "نظم دهی یکباره" که منظور ماری کاندو هست بعدش میشه هر وسیله ای کهنه یا بی استفاده شد حذف شه  و با وسیله دیگه در صورت لزوم جایگزین شه. اینا دیگه ضروریاته که بالاخره عمری دارن مث لباس کهنه شده که دیگه دوسش ندریم یا ظروف شکسته یا اسیب دیده و یا هر چیز ضروری دیگه موجود در خونه که گذر زمان روی کیفیت و استفادشون تاثیر میزاره رو میشه دونه دونه حذف کرد. مث بیشتر گزارشهای بچه های تاپیک ‌‌‌‌‌)

همین  «نظم دهی یکباره»   اساس روش ماری کاندو هست . و بدونید که  شیوه ی نظم دهی به سبک ماری کاندو به روش« کن ماری» معروفه. پس بیاید روش خودتون رو که تا حالا یه روز اختصاص دادن به نظم دهی و مرتب کردن اتاق خواب و یه روز اشپزخونه و روزی حذف چند تا وسیله به درد نخور بوده  رو بزارید کنار  که تاثبری در نظم دهی نداره و موثر نیست.

. روشتون رو تغیر بدید   و روش  «کن ماری» رو انجام بدین.

نویسنده میگه با روش «کن ماری» برخی مشتری هاش بیش از یک میلیون وسیله اضافه و ۲۰۰ کیسه زباله رو در یک نوبت و یکدفعه دور ریختن. دقت کنید در« یک نوبت و یکباره». این یکی از اصول مهمه.  اونم خیلی خیلی مهم 

سازماندهی و نظم دهی خونه به صورت یکباره و ناگهانی در یک نوبت، اینه که باعث تغیرات اساسی میشه و تحول در زندگی ایجاد میکنه، نه  اینکه به مرور و دونه دونه. 

بعدش سپاسگذاری و بازخورد نظرات مشتری هاش رو عنوان کرده که گفتن نظم دهی با عث شده:

-زندگی شادی رو تجربه کنن،  وزن کم کنن,  و از نظر شغلی پیشرفت داشته باشن. و اینکه دیگه هیچ وقت خونشون به  بی نظمی قبل بر نگشته.

در ژاپن مردم معتقدند خونه و حمام تمیز خوش شانسی میاره. 

نویسنده میگه   با نظم دادن ، وسایلی که داریم همون وسایل زیباتر جلوه میکنن و رنگ و بوی شادی میگیرن. و این رو ماری کاندو بهش میگه جادو. که در واقع این نوعی جادوس  که همون وسایل زیباتر میشن  و زندگی متحول، و به همین خاطر، اسم کتاب رو گذاشته جادوی نظم.