سلام مجدد بعد از مدتها ...
تو این مدت خروجی آنچنانی نداشتم ،چون زیادی یا درگیر یه سری مسائل شخصی بودم یا درگیر خوابیدن 😬 در حد چند تا چیز تاریخ گذشته و وسایل خراب شده ...ولی درعوض چند تا ورودی ضروری داشتم ...ولی اهمیت کنترل ورودی رو بیشتر درک کردم تو این مدت ...
از اونجایی که قراره از مهر امسال دانشجو بشم (من بالا بیست سالمه 😅هی چند تا تاپیک دیدم گیر دادن کنکوریا اینجان و فلان ) یه تب و تابی افتاده به جون همه که دانشجو تبلت میخواد ، لپتاب میخواد ، ساعت هوشمند و mp4 و یه سری چیزای دیگه میخواد ،منم جوگیر . همه رو میخواستم😂ولی اومدم بهش منطقی نگاه کردم ، من که هنوز با محیط آشنا نشدم و نمیدونم چی به چیه ، چرا از اول خودمو بندازم تو خرج که بعدا هم زیاد ازش استفاده نشه و یه اشغال به محیط زیست بعدا اضافه بکنم و بقیه ی مسائل ، کلی با خودم فکر کردم و منطقمو گذاشتم وسط و در نهایت فهمیدم همه ی کارام با یه موبایل خوب و لپتاب راه میفته ، اون همه خرج الکی و این حجم از وسیله رو با خودت بکشونی به یه شهر دور فایده نداره آخه (چون شهرایی که قبول میشم خیلی از شهر محل زندگیم دورن به احتمال زیاد ) ،حتی وسایل دیگه هم همینطور ، به خصوص که تخفیف خورده بودن یه سری چیزا تو دیج&ی کالا و منم وسوسه میشم برم بخرم ولی هی با خودم کنار میام و میدونم وقتیم بخرم باید باز نگاهش کنم چون همین الانم کلی وسیله دارم که گذاشتم کنار که استفاده کنم ازشون ...
نکته ای که اینجا میاد وسط همون خودکنترلی و کنترل کردن اراده ست که خیلیم مهمه ...صبور بودن و کنار اومدن ...اینا چیزایین که خیلی اهمیت داده نمیشن تو جامعه ی ما و گاهی آدما رو تو دام میندازن ، بهضیا هم با چیزای دیگه اشتباه میگیرنش مثل کمال گرایی که میگن من کمال گرام باید همه چیز رو و بهترینای هر ثانیه از فلان محصولو باید داشته باشم (برداشتمه ،شایدم غلط باشه گفته ام )...این کنترل اراده خیلی تاثیر خوبی داره رو جهت های مختلف زندگی ...خیلی کمک میکنه به آدم برا ادامه ی زندگی خوب و سالم ...