2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
خانما یه سوال من در حد نرمال شاید یه کم بیشتر از نرمال کار خونه می کنم می خوام از این دست کش های یه ...

خب وقتی مواد شوینده اشتفاده میکنی دستکش بپوش،بقیه کارا فکرنمیکنم اسیب بزنه ب پوست،البته من خودم اصلا با دستکش نمیتونم کار کنم

خانما یه سوال من در حد نرمال شاید یه کم بیشتر از نرمال کار خونه می کنم می خوام از این دست کش های یه ...

من از اون دستکش ها موقع خرد کردن هویج و پاک کردن سبزی استفاده میکنم

ولی برای سیب زمینی و گرد گیری و ... استفاده نمیکنم

از بوی هویج بدم میاد،رنگش هم که دستو نارنجی میکنه

حالا نمیدونم خریدنش درسته یا نه

عه چه خوب،اتفاقا منم برای اسباب کشی دارم اماده میشم،بعضی وسایل رو جمع کردم ولی خیلی دوست داشتم اصولی باشه 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مجدد بعد از مدتها ...

تو این مدت خروجی آنچنانی نداشتم ،چون زیادی یا درگیر یه سری مسائل شخصی بودم یا درگیر خوابیدن 😬 در حد چند تا چیز تاریخ گذشته و وسایل خراب شده ...ولی درعوض چند تا ورودی ضروری داشتم ...ولی اهمیت کنترل ورودی رو بیشتر درک کردم تو این مدت ...

از اونجایی که قراره از مهر امسال دانشجو بشم (من بالا بیست سالمه  😅هی چند تا تاپیک دیدم گیر دادن کنکوریا اینجان و فلان ) یه تب و تابی افتاده به جون همه که دانشجو تبلت میخواد ، لپتاب میخواد ، ساعت هوشمند و mp4 و یه سری چیزای دیگه  میخواد ،منم جوگیر . همه رو میخواستم😂ولی اومدم بهش منطقی نگاه کردم ، من که هنوز با محیط آشنا نشدم و نمیدونم چی به چیه ، چرا از اول خودمو بندازم تو خرج که بعدا هم زیاد ازش استفاده نشه و یه اشغال به محیط زیست بعدا اضافه بکنم و بقیه ی مسائل ، کلی با خودم فکر کردم و منطقمو گذاشتم وسط و در نهایت فهمیدم همه ی کارام با یه موبایل خوب و لپتاب راه میفته ، اون همه خرج الکی و این حجم از وسیله رو با خودت بکشونی به یه شهر دور فایده نداره آخه (چون شهرایی که قبول میشم خیلی از شهر محل زندگیم دورن  به احتمال زیاد ) ،حتی وسایل دیگه هم همینطور ، به خصوص که تخفیف خورده بودن یه سری چیزا تو دیج&ی کالا و منم وسوسه میشم برم بخرم ولی هی با خودم کنار میام و میدونم وقتیم بخرم باید باز نگاهش کنم چون همین الانم کلی وسیله دارم که گذاشتم کنار که استفاده کنم ازشون ...

نکته ای که اینجا میاد وسط همون خودکنترلی و کنترل کردن اراده ست که خیلیم مهمه ...صبور بودن و کنار اومدن ...اینا چیزایین که خیلی اهمیت داده نمیشن تو جامعه ی ما و گاهی آدما رو تو دام میندازن ، بهضیا هم با چیزای دیگه اشتباه میگیرنش مثل کمال گرایی که میگن من کمال گرام باید همه چیز رو و بهترینای هر ثانیه از فلان محصولو باید داشته باشم (برداشتمه ،شایدم غلط باشه گفته ام )...این کنترل اراده خیلی تاثیر خوبی داره رو جهت های مختلف زندگی ...خیلی کمک میکنه به آدم برا ادامه ی زندگی خوب و سالم ...

فکر کنم دستکش لاتکس منظورتونه 

من سالی دوتا بسته میگیرم 

برای درست کردن کوکوها،شامی و کتلتها و پاک و خرد کردن سبزی و پوست گرفتن بادمجون و دون کردن انار و .... استفاده میکنم 

و همینطور تو حموم برای استفاده از موبر،چون باعث میشه ناخونام شکننده نشن

خیلی برام کاربردی هستن واقعا

❌لایک❌

خب سلام سلام دوستای گلم 

همه صفحاتی که دنبال بودمو خوندم

من از مسافرت برگشتم با چالش کم برداشتن وسایل سفر خیلی عالی کنار اومدم حتی توجه کردم بعضی از مواردی هم که برداشتم لازم نبوده و سری بعد حتی میتونم کمتر حجم لباس و وسایل همراهم باشه

❌لایک❌

ورودی های خودم دوتا شلوار خونه ای و دوتا شلوار بیرونی بود.قبل خرید کلا از هرکدوم یه دونه داشتم! 

لباس گرم برای زمستون لازم نداشتم فقط دوتا شومیز پاییزه گرفتم که برای زمستونمم کافیه

ورودی های پسر بزرگم یه کوله مدرسه و یه کتونی بود.کوله سال قبلش دیگه تو تابستون که باهاش میرفت کلاس خراب شده بود رفت خروجی.کتونی سال قبلشم گذاشتم برای استفاده تو کوه و طبیعت،کتونی قبلی که واسه این مورد بود دیگه پاره شده بود رفت خروجی.

❌لایک❌

شلوار تو خونه ای های پسر بزرگم‌کشش دیگه خراب شده بود اونها رفت خروجی دوتا شلوار تو خونه ای ورودی داشت.

برای پاییز پسر کوچیکه هم سه دست بلوز شلوار پاییزه ورودی داشت.

دوتا کاپشن هم چون قیمتاش مناسب بود گرفتم برای بچه هام، ولی کاپشن های فعلیشون در حدی نیستن که برن خروجی ولی تا چند ماه دیگه کوچیکشون میشه و چون دسترسی ندارم برای خرید این مورد مناسب مجبور بودم بخرم ولی گذاشتم تو چمدون تا وقتی اونها رفتن خروجی نو ها رو براشون بیارم بیرون 

❌لایک❌
پسرم برای زمستون بافت نمیپوشه دوتا بلوز پاییزه وردودی داشت.مال سال قبلش کوچیک شده بود رفته بود خروجی ...

سلام زیارتتون قبول باشه مث همیشه عالی بود مبارک باشه کاربرجدید هستم خوشبختم ایده هاتونودوست دارم موفق باشید

من به علت اگزما زیردستکش آشپزخونم دستکش نخی هم میذارم وموقع کارهم همین طور،ولی موقع مثلا پاک کردن سبزی دستکش یه بارمصرف پلاستیکی استفاده میکنم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من از اون دستکش ها موقع خرد کردن هویج و پاک کردن سبزی استفاده میکنم ولی برای سیب زمینی و گرد گیر ...

من فکر میکنم دستکشهای لاتکس یه بوی خاصی میده دستکشهای پلاستیکی که برای ظرف شستن هست اونا هم خیلی زود سوراخ میشه واقعا دیگه چند وقته اصلا از دستکش استفاده نمیکنم دستهام خشک خشک شدن

ورودی ۶تا جوراب برای پسر بزرگه چون فصل مدارس داره میاد استفاده داره.از قبل یه دونه جوراب داشته فقط

برای پسر کوچیکمم دوتا جوراب وردودی داشته یه دونه از قبل داشته و کوچیکش شده رفت خروجی.

❌لایک❌

اگه بتونید مدام برای کارهای روتین ازش استفاده کنید البته از بیرنگهای پزشکی  منظورمه خیلی خوبه دست واقعا درامان میمونه از آسیب یک مقدار تعویض وباز پوشیدنش سخته وگرنه بنظر من عالیه من که هروقت استفاده میکنم خیلی راضیم حالا ای ازبچه محیط زیست واینها

تنها شلوار تو خونه ای همسرم منتقل شد خونه مادرشون،چون اونجا استفاده میکنه.قبلیه هم چون رنگ و روش رفته بود گذاشتم خروجی.

دوتا هم شلوار تو خونه ای ورودی داشتن برای خونه خودمون.

یه جین جوراب و نصف جین ش ورت برای مصرف سالانه ورودی داشتن،خرد خرد هرچی کشش شل بشه یا پاره بشه میره خروجی.

❌لایک❌