2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
خونه ما هم هرچی گم میشه شوهرم میگه حتما تو انداختی بیرون. همین چند وقت پیش دنبال شلوارکش میگشت پ ...

آره برا منم پیش میاد این جوری،ولی اگه پیدا نشه من مقصرم

اگه پیدا شه همسرم شرمنده میشه🤣🤣

همسرم واس محل کارش خیلی منظمه،هرچی لازمش نباشه میندازه بیرون

یا بعضی همکاراش رو میگه خیلی شلخته ان،خیلی ات اشعال دارن چسبوندن دیوار و ....

ولی تو خونه به من میگه این جای تو رو تنگ نکرده،بذار بمونه😐

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
آره برا منم پیش میاد این جوری،ولی اگه پیدا نشه من مقصرم اگه پیدا شه همسرم شرمنده میشه🤣🤣 هم ...

امان از این شوهرا😜😜

شوهر من همش بهم میگه اینارو میندازی بیرون بعدا باز احتیاجت میشه میری میخری به من ضرر میزنی

اصلا تو همش ضرری🤪🤪🤪🤪

من اصلا جواب حرفاشو نمیدم😜

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره برا منم پیش میاد این جوری،ولی اگه پیدا نشه من مقصرم اگه پیدا شه همسرم شرمنده میشه🤣🤣 هم ...

همسر من خیلی دلش میخواد مینیمالیست باشه ولی نمیتونه

یوقتا کتاب میخونم میاد نگاهی میندازه یا راجع به این سبک صحبت میکنم بسیار استقبال می‌کنه ولی فقط در حد صحبت

اتفاقا بارها شده تو صحبت به من میگه تو همکاری کنی انجام میدیم ولی در عمل🤕 الان سه تا پمپ آب کولر داریم که هر سه تا سوخته ست

نمیندازه بیرون

یا سنگ آکواریوم رو عوض کرده و مدل دیگه گرفته قبلی یکساله تو کیسه گوشه حمام مونده بسیار هم سنگینه و من نمیتونم تکونش بدم

چون آکواریوم همسرم خیلی بزرگه

ولی سنگها رو هم دور نمیریزه مثال بزنم از تعجب شاخ درمیارید اما.....

تنها چیزی که در عمل تاکید داره بهش اینه که من نه پول بخوام نه خریدی داشته باشم😂 یعنی بعد یکسال اگر بگم یه جوراب بخرم میگه مگه نداری؟ یا مگه واقعا لازم داری؟🫥🫥🫥😑😑😑

ققنوس

من حسابی دارم خونه رو پاکسازی میکنم 😁

یه عالمه لحاف تشک داشتیم که مادرا داده بودن همرو دادم به مامانم ، نگه داره بعدا برای باغ خودمون انشالله

دوتا تشک مونده که رو مخم هست اونم قراره ببرم بزارم باغ مامانم😁 کلا یه لحاف به عنوان تشک مهمون و دوتا پتو و چن تا بالش نگه داشتم ، ما تخت تاشو داریم تو اتاق خواب اکثر اینا رو جا کردم تو جای پشت تخت تاشو 🤩

دارم یکی از کمد دیواری ها آماده میکنم که فضای بیشتری داشته باشم

ما خونمون ۱ خوابس دونفریم کابینت و کمد دیواری هامون هم مقدارش تقریبا خوبه ، ولی باز خب کلی وسیله داریم 

به جز لباس هامون ، وسایل و لباس کمپ و کوه و سفر و دوچرخه هستن ، سر اون فضای بیشتری نیاز دارم

در مورد چیدمان مبلمان بنظرم سبک زندگی آدما متفاوته و مدل بعضی خونه ها یه جوریه که نمیشه طبق اصول خاص ...

واقعا درسته رومد پیش رفتن رواصلانمیپسندم همین چیزا باعث شده هزینه های زندگی بالابره برای خریدهای غیر ضروری مث این استند وچه میدونم   چی وچی که بود ونبودشون هیچ فرقی توی کیفیت زندگی  آدم نداره پول آدم داره خوراک مفید وسالم بخره، خرج تحصیل کنه،  وسایل ضروری باکیفیت بخره ( مورد نیاز وضروری) تاکید می‌کنم وتفریح خوب بره اینهمه خورد ریز جمع کردن آخه چی هست اصلا جز خستگی وکلافگی خلاصه که ساده وشیک وباکیفیت زندگی کردن هم خودش یه هنره واقعا که هرکسی نداره 

دوستان جهت ایده خونه خانم  فریبا نادری هنرپیشه رو ببینید خیلی ساده ومینیمال هستش من واقعا خوشم اومد به قول معروف  به لاکچری بودن وبزرگ بودن وغیره وغیره اش کاری ندارم اصلا فقط حرفم اون سادگی وخلوتیش هستش که خونه به اون بزرگی فقط چند تیکه وسیله معمولی داخلش هست وهمین باعث شیکی اون شده برام جالب بود شاید برای شماهم جالب باشه 

هنر ساده وخوب زندگی کردن روکه عرض کردم خانمای محترم این گروه واقعا  دارند ومن ممنونم چیزای خیلی خوبی ازتون یاد گرفتم خیلی نکات مهم ومفید، خانمی که دنبال سبک درست واصولی برای زندگیش هست معلومه خیلی باسلیقه وخوش ذوقه  والبته خانواده دوست احسنت به همه عزیزان  

سلام خانوما ی سفر دو روزه رفتیم و من وقت نکردم چندروزه پست بزارم اینجا،ولی میخونم همه پست هارو..

خروجی :یک جفت کفش دخترم که کوچیک شده بود براش،ی مانتو خودم.یک جفت جوراب خودم.دوتا سو.تین.خودم.

سلام من دیروز کمد خودم رو ریختم بیرون.

ی شلوار بیرونی ی خونگی

ی تاب از خودم گذاشتم تو پلاستیک لباسهای خروجی 

ی گیره مو ک برای حجم موهام کوچیک بود

یه پادری از اینا ک نمیذاره در بسته بشه

یه وسیله ک ادم باهاش پشتشو میخارونه😁اسمشو نمیدونم

ریش تراش شوهرم استفاده نمیکنهدیه اتو مو مال زمان مجردی شوهرم که موهای افشونی داشته😆😆

یه میز اتو داشتم شکل کمد بود، قسمت اتو شو چندسال پیش دراوردم داخلشو طبقه بندی کردیم تبدیل ب جاکفشی شد،اون قسمتش ک روش لباس اتو میشد رو هنوز داشتم اونم گذاشتم ببرم انباری

سطل اشغال حموم

اینا خروجی های من.

امروزم دوباره دارم خونه هم مرتب میکنم هم پاکسازی ببینم چی درمیاد.

این وسایل رو هم قبل اومدن شوهرم ببرم انبار ک نگه بهم ضرر میزنی😅😅😅

خانما یه سوال من در حد نرمال شاید یه کم بیشتر از نرمال کار خونه می کنم می خوام از این دست کش های یه بار مصرف بی رنگ که زمان کونامی خریدیم بخرم برای کارای خونه مثل گردگیری/سبزی پاک کردن/تاک کردن لباس ها واین داستان ها به نظرم بخرم یا ورودی اشتباه؟

بعد اینکه لیلی دیلی داره اسباب کشی می کنه دوستانی که اسباب کشی دارند دنبال کنند ایده بگیرند.

شادی صدام کنید
خانما یه سوال من در حد نرمال شاید یه کم بیشتر از نرمال کار خونه می کنم می خوام از این دست کش های یه ...

به نظرم اگر یادستکش راحت هستین بگیرین 

من اصلا بادستکش نمیتونم کار کنم

بعد اگر تصمیم ب خرید دارین دستکش لاتکس بهتره (دستکش پزشکی) چند بار میشه استفاده کرد.اینجوری زباله کمتری هم دارین

خب من تمیزکاریم تموم شد

وسایل دوتا کابینتم جاب جا کردم ک دسترسی بهشون اسونتر بشه.

کابینت لیوانهارو دیدم ۷ دست لیوان ابخوری داشتم😐

دو دست برداشتم ببرم انباری

لیوان چایخوری هم ۶ دست دارم ک تعدادش زیاده ولی نمیتونم کنار بذارم پون جنس خوبی هستن گرون خریدمشون.ولی اگر بشکنه دیگه دغدغه خریدس رو ندارم.

یه سبد حصیری هم دوسال پیش خریدم خیلیم گرون گرفتم خیلی پشیمون شدم بعدش ولی چه فابده😒 خلاصه هی ازش جاهای مختلف استفاده کردم دیدم ب درد نمیخوره میبرم انبار حداقل از جلو چشمم بره.

یه رو میزی کوچولو 

یه دم کنی بزرگ ازش دوتا داشتم یکیش رفت کنار

سه تا سبدکوچیک برای سبزی ۹ تا بودن ۶ تاش رو نگهداشتم همین سبداهارو تاحالا اصلا اب نزدم نمیدونم چرا اصلا خریدم😑😑😑

اون ۶ تای دیگه رو هم الان میبرم میذارم خروجی😤

بقیه کابینت هارو هم باز نگاه کردم ی بسته بزرگ چای بود به اضافه دوتا بسته کوچیک دیگه.

بسته بزرگ رو میبرم شهرستان جمعیت بیشتره زود استفاده میشه.

ما موقع اسباب کشی ی کامیون خیییییلی بزرگ وسیله هامون شد.

خروجی های من حالا حالا ها تموم نمیشه😮‍💨😮‍💨😮‍💨

چه انرژی و هزینه ای که صرف اینها نشده🥲🥲

ادامه خروجی ها:سطل اشغال حموم که خیلی وقته جمعش کرده بودم.ولی گفتم شاید لازمم بشه و نگه داشتم..

استند جا ادویه،شیشه هاشو گزاشتم تو کشو استندش اضافس

جعبه هدیه مقوایی..پاره شد