2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
وسایل نو رو سعی کنین نندازین حیفه خریدنشون سخته یاسعی کنین بفروشین،مثلا چادر معمولیا رو یکیوبذاردم د ...

درسته عزیزم نه بابامن وسایل نو نمی‌ندازم اره همون یکی برمیدارم بقیه اشو میزارم کنار تا ببینم چیکار کنم‌ مممنون

فقط خودم میدونم ازکجا به کجا رسیدم🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها این که می خوام بگم تکراریه ولی یادآوری اش خوبه وانگیزه میده من سرویس پلاسکو جهیزیه ام از این ...

منم همین کارو کردم از منم از این جعبه بزرگا بود کلی خرت و پرت داشت فقط چند تا تیکه در حد نیاز گذاشتم تو کابینت بقیه رو گذاشتم تو کمد دیواری 

اره تو اسباب کشی اینقد آشغال رفت حالا چون ما شهر دیگه اومدیم بخاطر اون خیلی وسیله انداختم ولی باز دا ...

خب منم خیلی چیزا هست یکی دو بار خودم استفاده کردم،شایدم نو هستن

نگاه میکنم ببینم واقعا لازم دارم یا نه

اگه فقط جا گرفته و همش موقع مرتب کردن یا خونه تکونی فصلی،مجبورم دوباره باز کنم،تا کنم بچینم و .... میدم میره که کار خودم راحت شه

ولی اگه مثلا باردار هستم و این لباس رو نمی پوشم،بعد زایمان اندازه ام میشه،نگه میدارم و بعدش میپوشم

من لباس مجلسی که داشتم ۸سال پیش ۳۰۰،۴۰۰ پولش شده بود

ولی تو ۶ سالی که خونمون بود نپوشیده بودم

ترجیح دادم بدم یه نیازمند بپوشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بچه ها سه تا سبد نون از این ها که سر سفره می ذارند از اون ها هم دارم الان که دارم تایپ می کنم فکر کر ...

من هم دقیقا همین کار رو کردم از اول ازدواج

چون حوصله شلوغی رو نداشتم هیچ وقت،مثلا ۲ تا از قابلمه هام بیرون هست،یه تابه

برای آبکش و لگن،فقط یه آبکش مورد استفاده ام هست برای برنج

یه لگن کوچک برای خیس کردن برنج

دیگه بقیه رو سال به سال من نمی بینم،چون این کوچیکا در حد ۵ نفر کارمو راه میندازه

دیگه مهمون بیاد بقیه رو درمیارم برای استفاده

من زمان مدرسه هم همین طوری بودم،اگه برای فردا هم باید زیست میخوندم،هم تمرین های ریاضی و مسئله های ژنتیک رو داشتم

اول می‌آوردم تمرین های ریاضی رو می نوشتم،بعد اونارو که کامل جمع کردم،مسئله های ژنتیک رو حل میکردم،بعد جمع میکردم و خود زیست رو می آوردم میخوندم

خیلی ها  رو دیدم که درسهای فردا رو می چینن رو میز، دورشون شلوغ،می شینن فقط زیست میخونن

من محل کارم(اشپزخونه) شلوغ باشه اصلا نمیتونم تمرکز کنم

دقیقا همین طوری رو سینک و ... هم حساسم

یه قاشق کثیف بشه وسط غذا درست کردن،اول دستام رو میشورم اون قاشق رو میشورم، بعد ادامه کارم رو انجام میدم

اگه کتری رو گاز باشه،نمیتونم تابه بذارم یا قابلمه که غذا درست کنم

انگار فقط یه شعله در اختیارم هسن و لنگ همونم

باید اول کتری رو از رو گاز بردارم،بعد شروع به آشپزی کنم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام خانما روزتون بخیر

ما وسط تعمیرات خونه هستیم خودمو بچه هاسرماخوردیم😪 و به شدت خسته و کسلم به اینجا سر میزنم هواسم از دوروبر پرت میشه، 

از وقتی این تاپیکو میخونم پاکسازیهایی داشتم اما بیشتر رو ورودیهام تاثیر داشته 

انشاا... کار تعمیر خونه تموم شه خروجی زیاد دارم میام و براتون گزارش میدم

من هم دقیقا همین کار رو کردم از اول ازدواج چون حوصله شلوغی رو نداشتم هیچ وقت،مثلا ۲ تا از قابلمه ...

فکر کنم چند روز پیش گفتم منم اینجوری ام.زیر مجموعه نظم دیگه.فقط یه چیزی بلد نبودم اینکه لیلی دیلی گفت موقع غذا پختن وسایلی که نیاز دارید بذارید روی کانتر که هی با دست خیس یا چرب از این طرف آشپزخونه نرید اون طرف ودر کابینت ویخچال باز کنید.این موردش من انجام میدم وخیلی راضی ام البته سر پخت کیک وشیرینی چون از بچگی تو تلویزیون دیده بودم همه چیز می چینن اینجوری بودم ولی دیگه نمی تونستم به پخت عذا تعمیم اش بدم😂

شادی صدام کنید
معلومه خیلی با سلیقه ای عزیزم😍😍😍 : /discussion/topic/2174743/%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c%d9%85%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%b4%d8%af%d9%86-%db%8c%d8%b9%d9%86%db%8c-%da%86%db%8c?postId=309287724

شایدم خیلی تنبلم😅😅

من از اینکه سر ماه،مجبور باشم ۳ تا آبکش رو بندازم تو وایتکس اصلا خوشم نمیاد

۲ تا استکان دم دست داریم ۲ تا لیوان

۴ نفریم،سر غذا هم همون هارو میارم،برا خودمون ليوان،برا پسرا استکان

تو همین ها چای هم میخوریم،چون ليوان هامون از ليوان فرانسه های قدیم هست،۲ تا مامانم داده،کلا همین ۲ تاس

خیلی کدبانو نیستم،حوصله ندارم بستنی رو تو ظرف خاص بخوری

سالاد رو تو ظرف خاص، و ....

والا بلد هم نیستم،چرا دروغ بگم،معمولا سالاد شیرازی میخوریم تا سالاد کاهو و ...

تو پیاله ماست خوری همون سالاد شیرازی رو میارم

نمیدونم بقیه هم همین کارو میکنن یا کاسه مخصوص دارن😂

دقت نمیکنم،اصلا خانه داری برام مهم نیست که بگن فلانی خیلی بلده،خیلی خانومه

نمیگم خوبه هااا،ولی اینطوری تربیت شدیم،بس که از بچگی گفتن درس خوندن مهمه،فوری میومدیم غذا مون رو می‌خوردیم میرفتیم تو اتاق کع از درس عقب نمونیم،بعدم که ۲۰ سالگی ازدواج کردم و اصلا فرصت نشد چیزی یاد بگیرم

نظرم اینه با غصه گذشته رو خوردن چیزی درست نمیشه،پس بی خیال، در حد توانم،تلاش می‌کنم به مهمون بد نگذره

آخر ماه که میشه همین ۴ تا استکان و لیوان،با آبکش و لگن رو با وایتکس تمیز و براق میکنم

دیگه ۸ تا سبد نداشتم یا ۶ تا ليوان که همه رو مجبور باشم بریزم تو سینک و یه روزم بابت شستشو اینا تلف شه

اون دوست مون که گفتند لای کارتون ها دراز کشیدند وپشیمونن عزیزم حالت خریدارم. انقدر از این صحنه ها د ...

اتفاقا خیلی هم خوبه راجع به چیزای خوب حرف میزنیم بعضی ازنکات شایدبه نظرخودمون ساده بیادولی بدرد خیلیامیخوره مخصوصااونایی که درحال خریدجهازهستن...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
کار خیلی خوبی کردید منم خیلی ایده میگیرم ازشون کاش بیشتر فعالیت کنن..من برای جهیزیه فعلا ۲ تا ابکش ا ...

دقیقا منم وقتی خریدمیکردم اصلا تک تک سایزا یااینکه کل سرویسا رو نخریدم فقط سایزا موردنیاز رو خریدم اونایی که خیلی بهم نزدیک سایزشون رو هم نخریدم.اصلا عجله ای واحساسی خرید نکن بعداازخودت تشکرمیکنی.

من هم دقیقا همین کار رو کردم از اول ازدواج چون حوصله شلوغی رو نداشتم هیچ وقت،مثلا ۲ تا از قابلمه ...

دقیقامنم،کتری رو برمیدارم که لک روغن یه وقت نپاشه روش وبراشستنش هم الکی وقت وانرژی بذارم آب ومایع هم الکی...زیرپام  پای گازهم یه پارچه ی سبک دولایه پهن میکنم موقع آشپزی که اون قسمت کثیف نشه یه موقعی قاشقی ازدستم بیفته یاازین موارد چون اونو راحت میندازم تو ماشین وشسته میشه اینطوری فرشمم زودی کثیف نمیشه.