2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست
سلام عرض ادب وارادت خدمت دوستان عزیزممنون از تایپک خوب ومفید تون من یکسالی هست که مطالب تایپیک روبه ...

سلام دوست خوبم خیلی خوش اومدی منم  تازه واردم وفقط به عشق این تاپیک و دوستان صمیمی اینجا عضو شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم خروجی امروز :

یه سبدِ رخت چرک

یه سفره که رنگ و روش رفته بود

این دو تا رو جایگزین نمیخرم از قبل داشتم همونا رو استفاده میکنم🥰😍

یه مقدار ادویه که استفاده نمیشد گذاشتم خروجی

یه بانکه فلزی هم رفت کیسه بازیافت 

ورودی هم یه جفت کِش مو برای دخترم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خانوما شما رو میز ناهار خوریاتون سفره میندازین؟

ندارم ولی اگه داشتم به خاطر بچه هام مینداختم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

خروجی امروز

یه لباس ز ی ر

پایه کنسول آیینه و شمعدان که چوبی بود و خراب شد

یه سری کارتن اضافه

یه سری دبه سرکه

یه شیشه که برای آب گرفته بودم و یه راحتی نمیتونستم تمیزش کنم رو هم انداختم دور

بله یه سفره ی بی رنگ شفاف

عزیزم قبلا من از سفره بی رنگا مینداختم اونم زیرش حباب دار میشه ولی یه خوبیش اینه سفره چون بی رنگه زیاد به چشم نمیاد بازم بهتره

حالا اینبار یه سفره از این طلایی ها انداخته بودم اونم خیلی شلوغ کرده بود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
قصد ندارم تاپیک از مسیرش خارج کنم ولی کاش مثلا یه روز در هفته راجبع ابعاد دیگه مینیمالیسم صحبت کنیم ...

چقدر جالب منم تو خیلی چیزا این تفکر رو دارم حتی قبل از اینکه به مینیمال بودن فکر کنم. 

مثلا اگه تو خونه سبزی خوردن داشته باشیم وسایل سالاد نمی‌خرم تا سبزی هام تموم شه. هر وقت چند نوع میوه تو خونه هست تا اونا تموم نشده نمیرم مثلا هندوانه یا خربزه بخرم چون هم یخچال سنگین میشه هم اینکه دونفر مگه چقدر میوه میخورن.تو سینکم همیشه باید خالی باشه حتی یه لیوان آب بخورم همون لحظه میشورم و.... 

یا تو محیط کارم؛

سال هاست تو جلسه ی اولی که بااولیام میذارم تعداد محدودی لوازم و ابزار آموزشی تو لیست میذارم و میخوام که تهیه کنن بجای چندین کتاب کمک آموزشی اومدم چکیده ای از سوالات خوب و کاربردی رو بصورت یه جزوه درآوردم وبه دانش آموزام میدم. در حالیکه تو همکارانم دیدم لیست بلند بالای لوازم و ابرازی رو که هم کلی هزینه میشه هم از یه تایمی به بعد نه معلم و نه بچه ها حوصله شون نمی‌کشه از اون ابزار استفاده بکنن. آخر سال کمد کلاسم مرتب و تمیز تحویل مدرسه ولی وای نگم از کمد یکی دونفر از همکاران که بقول مدیرمون اندازه ی یه وانت بازیافتی توش بود. 

وای نگم از کابینت لیوان شخصی همکارا که چندتا لیوان و فنجون و... آوردن گذاشتن تو کابینت، خو عزیزم یه لیوان برای چای تو محیط کار با ظرفیت محدود کافیه و زحمت همکار خدماتی هم کمتره. یا بعضی از دوستان هر چیزی رو که نیاز ندارن و دلشون نمیاد میارن اونجا از انواع گل و گلدون و.... گرفته تا کتاب و جزوه و لوازم التحریر... فکر کنم مشخص بود چه دل پری از محیط کار ماکسیمالم دارم😃

خلاصه که اگر مینیمال بودن بشه سبک زندگی باید تو تمام ابعاد زندگی رعایت بشه. از وسایل اضافی گرفته تا افراد اضافی و تفکرات بد و.... 

عزیزم قبلا من از سفره بی رنگا مینداختم اونم زیرش حباب دار میشه ولی یه خوبیش اینه سفره چون بی رنگه زی ...

آره عزیزم،من بعد وعده سفره رو جم میکنم.گه گداریم زیر بشقابی میزارم،،ولی از اینکه مدام شیشه اش کثیف میشه خوشم نمیاد.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عزیزم قبلا من از سفره بی رنگا مینداختم اونم زیرش حباب دار میشه ولی یه خوبیش اینه سفره چون بی رنگه زی ...

اگه شیشه ی میزتان دقیقا روی میزت هست،(مال من فاصله داره مدلش)

میتونی یه رومیزی یا سفره ی قشنگ ،دقیقا هم اندازه ی میزت برش بدی بعد شیشه رو بزاری،قشنگ میشه ..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

نه‌من‌رومیزی روی میز نهار خوری نمی ذارم.روی میز نهار خوری ام هیچی نمی ذارم.مگر گل طبیعی داشته باشیم که بذارم.

این زیر بشقابی ها می بینم خیلی می پسندم ولی در حد همون عکس وخونه بقیه عزیزان.

به نظرم زیر بشقابی تو سبک ما کاملا اضافه است

شادی صدام کنید