2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738489 بازدید | 44696 پست

✅️من دیگه خروجی ندارم.تا اون جایی که دست خودم بود پاکسازی شد دیگه می مونه گزارش های ریز روزمره.

🥕یه کم هویج تو یخچال بود داشت خراب می شد با چندتاش سالاد درست کردم چندتاشون فریز کردم برای سوپ در حد ۴ و۵ تا دونه بود

🌼یه کمم بابونه دارم گذاشتم جلوی چشم صورتم بخور بدم تموم شه چون حس می کنم داره خراب میشه یه جوری شده معمولا زود وکم می خرم این مال قبل بارداری مونده

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آدمای زیادی رو میشناسم دورادور از خانواده های شاگردام مثلا، همه اون چیزایی که دادم رفته به اونا د ...

منم یواشکی رد میکنم 

یه نفرو پیدا کردم خداروشکر میدم بهش وسیله هامو

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من کلا یواشکی رد میکنم

همسرم همیشه میگه من موافق سبک مینی‌مالیست هستم ولی در عمل کاملا مخالفه حتی از لباس پاره هم دل نمیکنه

از اول زندگی باهاش راجع به این سبک البته به نام های دیگه صحبت کرده بودم و اعلام موافقت کرده بود ولی همون اوایل متوجه شدم کاملا برخلاف گفته هاش عمل می‌کنه

هفده ساله بدون اینکه متوجه بشه میریزم دور یا می‌بخشم به دیگران

فقط تو وسایل بزرگ خیلی باید بگم بهش

ولی تو چیزهای خرد اصلا متوجه هم نمیشه چی بوده چی نیست

چون مادرم از اول مینیمالیست بودن من اینجوری بزرگ شدم و اصلا نمیتونم وسایلی که برای من کارایی ندارن نگه دارم برای آرامش خودم که باعث آرامش خانواده هم میشه

بدون خبر به ایشون و اذیت کردنش اوضاع رو مدیریت میکنم 

ققنوس

امروزم یه تغییر دیگه داشتیم ✨سرویس قاشق چنگال من از این مدل کیف سامسونتیا بود🙄😁دراوردمشون چیدم تو ی جانونی خیلی کوچولو داشتم تو اون کلی کابینتم باز شد،،و کیف و هم همه مدارکامونو گزاشتم توش بزارم تو کمد،،مدارکا تو کشو بود و دخترم هی میرفت باز میکرد میریخت....دیگه خیالم راحت شد

امروزم یه تغییر دیگه داشتیم ✨سرویس قاشق چنگال من از این مدل کیف سامسونتیا بود🙄😁دراوردمشون چیدم تو ...

بهترین کار کردی همیشه نباید خارج کرد باید تو خونه گشت شاید بشه از یه وسیله استفاده بهینه کرد

✅️منم‌ جا قاشقی که دیروز گفتم‌جا نمیشه تو کشو جا دادم انقدر خوب شد.هم قاشق های سرویس ام‌جا شد هم قاشق های دم دستی

شادی صدام کنید
فدای شما.  ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه

سلام دوست عزیز، درمورد نظم دهنده نظرا متفاوته از نظر من خود اون ظرفا جاگیره و به موتور یخچال فشار میاد، یه مدت خودم داشتم و هربار که چیزی از توش خالی میشد باید درمی‌آوردم و میشستم و برام زحمت داشت. ولی از زیپ کیپ استفاده میکنم هم خیلی مرتبه و جا کم میگیره هم سایز های مختلف داره و بنابر مصرفم توش مواد غذایی میریزم. 

من ازاول خلوتی وسادگی رودوست داشتم نمیدونستم یه سبکه تازه کابینت زدیم من گفتم دسته نزاربراش اما کابینت کارگیردادکه زودخراب میشه و..الان مثل چی پشیمونم رفته رومخم دسته ها چیکارکنم 🥺🥺

امروزم یه تغییر دیگه داشتیم ✨سرویس قاشق چنگال من از این مدل کیف سامسونتیا بود🙄😁دراوردمشون چیدم تو ...

چه فکر خوبی. اون کیف بزرگ رو مخم منم هست ولی جایی برای قاشقا نداشتم الان که گفتید یادم اومد منم یه ظرف پلاستیکی در دار دارم که توش خرت و پرته تو انباریه سرفرصت میرم جابجا میکنم. 

برنجی که کرم بذاره اصلا دیگه قابل استفاده نیست تا وقتی اون حشره ریز سیاهه رو داره میشه فکری به حالش ...

چرا ؟؟همه برنج ها تو جای گرم کرم می‌گذارند .من برنج هام  که کرم بگذارند رو ۳ کیلو یا ۴ کیلو می‌گذارم تو فریزر ۲۴ ساعت بمونن ،کرم ها یخ می‌زنند و بعد که از فریزر خارج شدند همه کرم ها سیاه میشند و میمیرند، برنج هم سالم و قابل استفاده هست

سلام به همه دوستان خوب و مینیمال 

نظرتون در مورد خریدن خشک کن لباس چیه

یه دستگاهی شکل ماشین لباسشویی که کنار لباسشویی یا روی اون میذارنش

البته اگه یه وقتی پول قلمبه دستمون اومد  

الان من سه تا بند لباس دارم از این فلزی سیارها .خیلی جامو میگیره و خونه رو بد منظره میکنه

بیشتر وقتا هم اقلا یکیش روش لباسه

چون همسایه داریم و برا رفتن تو حیاط پله داریم سختمه لباسها رو ببرم حیاط

خشک کن کاملا لباسها رو خشک میکنه از توش لباس رو در میاریم میذاریم یکسره تو کمد

ریخت و پاشون خیلی کم میشه

❌️لایک❌️