2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
نه بابا فک نکنم نیاز شه من از سال ۹۹ هرموقع خواستیم بریم دکتر،به همسرم گفتم دفترچه برداشتیم؟ گف ...

دقیقا ما هن با کد ملی می زنیم ولی نمی ذاره بذارم خروجی 

مثل قبضهای آب وبرق گاز که همیشه می گفتیم لازم میشه

شادی صدام کنید
دقیقا ما هن با کد ملی می زنیم ولی نمی ذاره بذارم خروجی  مثل قبضهای آب وبرق گاز که همیشه می گفت ...

خب من موقع پاکسازی ها دیدم شون،اصلا بهش نگفتم

یواشکی انداختم رفت

وگرنه اگه یادش مینداختم می‌گفت نه،و همش چک می‌کرد ببینه هنوز هست 

بعدا هم اگه پرسید میگم اوایل کرونا تموم شده بود،گفتی دیگه نمیدن و میگن آلوده اس،اونایی هم که تموم نشده بودن همون جاس بگرد ببین کجا گذاشتیم

دیگه خسته شدم از به هم ریختگی

ریز ریز دارم خونه تکونی میکنم و هرچی لازم نداریم میذارم کنار،یا میندازم بیرون

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم پر جمعتیم, مامانم فقط دو سع تا کامیون میخواد وسیله هاشو بارکنه, ولی الان زندگیا فرق کرده مث قد ...

من این سبک زندگی رو قبول دارم اما فقط در حد خودم میتونم توی زندگی بکار ببرم چون خونه ی پدرم هستم 

یه موضوع 

اینجا مهمونی زیاد داریم بخصوص آخر هفته ها و برای چای و شربت و سرو غذا نمیشه از ظروف یکبار مصرف استفاده کرد 

شما فکر کن یه مراسم ختم بشه مجبوریم هر شب جمعه حداقل تا 40 روز پذیرای مهمان باشیم اونم مهمون در تعداد 50 نفر حداقل

و اگه مراسم شادی باشه حدود دو هفته هر شب مهمان داریم حداقل 20 نفر

خب مادر من مجبوره ظرف و ظروف نگه داره، نمیشه بندازه دور و مجددا با قیمت بالا تهیه کنه، این ضرره و نمیشه طرز فکرشون رو عوض کرد یه عمره اینجور زندگی کردن فرهنگشون اینجوره مگه اینکه ما جوونا توی زندگی خودمون بکار بگیریم

من خودم وقتی خونه ی خودم برم هیچ دوس ندارم دورمو شلوغ کنم و ازین جور مهمونی ها هم ندارم 

طولانی ترین و پرهیاهوترین سکوت منی... ♥️

ورودی یک جاقاشقی مشکی فلزی 

خروجی جاقاشقی فلز قدیمی ک ده سال بود داشتمش 

خروجی دو تا نمکدون لب پر دم دستی، ک جایگزین نمیکنم ،انقدر نمکپاش دارم ک باید استفاده کنم،هر دفه دو تا میزارم دم دست ،اگر شکستن باز جابجا میکنم 

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

خروجی دوتا لیوان پلاستیکی  دوتا استیل ک بجاش شیشتا ست استیل اومد دم دست

دوازده تا چاقو و چنگال برا مهمون چون اونایی ک برا مهمون بود اومدن دم دست 

بشقابای تکی و استیل خروجی

ست ملامین اومد دم دست

دوازده استکان و دوازده لیوان ابخوری و دوتا پارچ و دوتا ملاقه و دوتا کف گیر ورودی چون خیل کم بودن قبلیا 

دوتا سینی جنس خوب ورودی

کلی دبه و بطری و قوطی و جعبه جای انواع اقسام چیزای خوردنی رفت خروجی

سیم شارژرای گوشی و قاب گوشی و بروشور وسایل برقی و کارتن وسایل برقی رف خروجی

چندتاشلوار مال پدرم و کهنه بودن و چندتا پیرهن رف خروجی ب جاش دوتا شلوار خوب و دوتا میرهن و چند دست زیرپوش اومد ورودی و یه جفت کفش مجلسی و یه جفت کفش روزانه ومد ورودی چون نداشتن

دفترحسابکتابای قدیمی رفت خروجی

یه مانتو سبز کتی خودم خروجی چون قدیمی بود و کمی کهنه

چندتا کتاب امانت بودن این مدت خوندمشون بردیم پس دادیم یه کتاب راهنمایی رانندگی اهدا کردیم

چندتا ضربه گیر در ک مال دوازده سال پیش بودن و خراب شدن با نو جایگزین شدن

پرده اتاق و حال کهنه و رنگو رو رفته بودن عوض شدن 

میز تلوزیون قدیمی اهدا شد

خروجی یه تنگ ماهی ک مشابهشو داریم  چندتاکمد چوبی کوچیک قدیمی ک تو انباری بودن  انبارمونو ...

منم یه عالمه کیف و کفش داشتم گذاشتم دیوار ورودی هم ندارم فقط یه کیف سفید مونده برام یه کیف مشکی کفشم یه جفت مشکی یه جفت سفید جلوباز