2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
از اول مهر می‌ره ولی خب مادرم اذیت میشه بابام هست ولی خب گناه دارن خودمم توان جسمیم حس میکنم کمتر شد ...

سلام ببخشید شما کدوم شهرید؟ چه طور کار پیدا کردید میشه راهنمایی کنید 🙏🏻من شدید دنبال کارم و خیلی به کار نیاز دارم تو مدارس غیر انتفاعی

از اول مهر می‌ره ولی خب مادرم اذیت میشه بابام هست ولی خب گناه دارن خودمم توان جسمیم حس میکنم کمتر شد ...

عزیزم اگه پرسیدم چون شرایط ام مشابه شماست مادرم‌میگه نگه‌دارم ولی دلم نمیاد.در نهایت تصمیم‌گرفتم خانه دار شم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینجوری هستم و نمی‌دونستم این سبک زندگی رو بهش میگن مینی مالیست تا دو سال پیش ک متوجه شدم 

منم از وسیله ی اضافه بیذارم برعکس شوهرم ک اشغاغجمع کنه قهاریه 😂 

من انباریم فقططط چیزایه ضروریه .دم دستم تو آشپزخونه فقطط وسایلی ک تا اون حد برام مهمون میاد نه بیشتر. از هر چیزی یدونه دارم ینی سرویس پذیراییمو عوض کردم فقط چند تیکه اصلی گرفتم و قدیمی هارو در دم بخشیدم ب کسی 

کمدام همیشه مرتبه . لباسایی ک حس منم یه مدت نپوشیدن یا میندازم دور یا می‌بخشم ب کسی . کلا از بهم ریختگی متنفرم 

اسباب بازی های دخترمو ک فاکتور بگیری 

دوروبرم همیشه مرتبه 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

امروز طبق برنامه ریزی ام نوبت یخچال بود خروجی:

یه عالمه  نقل و نبات که از عید مونده بود

چندتا لیمو وخیار و گوجه فرنگی 

یه شکلات که همون لحظه خوردمش😂

کره بادام زمینی 

بقیه موارد هم مرتب شد دستمال کشیده شدورفت سر جاش.

شادی صدام کنید
سلام ببخشید شما کدوم شهرید؟ چه طور کار پیدا کردید میشه راهنمایی کنید 🙏🏻من شدید دنبال کارم و خیلی ب ...

عزیزم من کرج هستم.مدرسه هم از خواهر دوست مامانمه که قبلاً معلم بودن الان بازنشسته شدن غیرانتفاعی تاسیس کردن 

امروز تو خونه تکونی نوبت کابینت حبوباتم بود که همه ظرفا رو شستم و خشک کردم. خروجیش شد؛ یه نصفه بسته ماکارونی برنجی که تاریخش گذشته بود و اصلا چیز جالبی ام نبود، دیگه نمی‌خرم این مدل رو. چندتا بطری پلاستیکی حبوبات که خالی شده بود. چندتا پک کوچیک فلفل سماق و نمک که همراه سفارش غذا معمولا هست و ریختم داخل قوطی نمک و سماق و... 

یه دیکشنری قدیمی برای دوران دانشجویی همسرم که بوی نم میداد و رومخم بود قاطی همون قوطیا رفت خروجی 

بچه ها دفترچه های بیمه دیگه نیاز نمیشه ؟ بندازم خروجی ؟  همسرم میگه بزار باشه حالا 🤔

نه بابا فک نکنم نیاز شه

من از سال ۹۹ هرموقع خواستیم بریم دکتر،به همسرم گفتم دفترچه برداشتیم؟

گفته نیاز نیست با کدملی میزنن،ولی اگه بهش میگفتم دفترچه هامون رو بندازیم بره

می‌گفت نه لازم میشه.. منم یواشکی همه رو پاره کردم و گذاشتم کنار کاغذ های باطله رفت

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی