2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام دوستای گل خروجی امروز افکار منفی! امروز بلاخره همت کردم رفتم مشاوره  انقدر تو دلم و توی ...

سلام عزیز دلم در راستای همین پستتون لطفا به تاپیک بانوی موفق استارتر سر بزنید، خوشحال میشیم 💚 

خودم یکسال پیش با این سبک زندگی آشنا شدم

من اصلا 

هر چیزی رو راحت میریزم دور 

بدم میاد 

چیزای لب پر یا یه ذره حتی خراب شده نگه نمیدارم 

حالا اینی که گفتی چیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مینیمالیست همون فنگ شویی خودمونه😂

یعنی چیزای بیخود و به درد نخور رو بریزی بره منم انجام میدم خیلی حس خوبیه

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
تو گوشیت چه خبره؟  کانالای تلگرام؟ پیج ها اینستا؟ چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سرا ...

ندارم هیچی کلا 😁

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
سلام عزیزان من بالاخره شاخ غول بزرگمو شکستم، تونستم مبلهای اضافمو رد کنم هر چند با قیمت خیلی پایین و ...

سلام عزیزم✨واای چه خووووب چون مبل جای بزرگی رو اشغال میکنه،صددرصد خیلییی عوض شده الان خونتون و خلوت تر

انشاالله قبول بشی عزیزم من ارشد دارم تا قبل بچه هم سرکار میرفتم مجدد می‌خوام برم ولی ته دلم خیلی راض ...

ممنونم عزیزم /راستش وضع خانوادمون از لحاظ مالی داغونه منم مجبورم امسال همت کنم ی رشته با بازار کار خوب مث پرستاری قبول شم حداقل بتونم نیازای خودمو بر اورده کنم 

امروز کابینت قابلمه هارو یکم وارسی کردم،خیلی قابلمه دارممم🤦قشنک سه تا خونه رو جواب میده🤦دوتا سرویس گرانیت و سرامیک،،و یک عالمه قابلمه رویی🏃،،ی ماهی تابه هم داشتم که خراب شده بود.توش شن ریخته بودم برای سیب زمینی کبابی،که دیگه میزارمش خروجی و هروقت خواستم بپزم شن هارو میریزم تو قابلمه دیگه

ادامه خروجی ها:ی فندک خراب.نمگیر اشپرخونه که دیگ خوب اب جذب نمیکرد.گزاشتمش بالکن فعلا .ب عنوان زیر انداز دخترم میره اونجا بازی میکنه...

۳تا قاشق اندازه گیری کوچولو،ی کتری خیلی خیلی کوچولو توش تخم مرغ ابپز میکردیم

۶تا گلدون کوچولو 

و کشو دستمال هارو مرتب کردم.خروجی نداشت ،ولی دستمالایی که استفاده نمیشدن و یا بزرگ بودن برای مواقع مهمونی،،ی کشو دراور و اختصاص دادم ب دستمال ها،و کشوی استفاده روزانه خلوت شد

خونمون پر وسایل و لباساییه ک سالهای ساله ازشون استفاده نمیشه و چون امسال درگیر یه کاری بودیم و میخوام برای کنکور شروع کنم میخوام فعلا ذهنمو متمرکز درسم کنم اما انشالا سال دیگه تابستون تقریبا از لباسا و وسایل فعلیم هیچی باقی نمیذارم چون خیلیی قدیمی و کهنه هستن و چون قراره امسالو فقط بمونم خونه میخوام از لباسایی ک نوهستن استفاده کنم چه زمستونی چه تابستونی سال بعد ب امیدخدا همرو دور بریزم

حالا لیست وسایلی ک قراره دور ریخته بشنو میگم

من برای جهیزیه ام از وسایلی که تو خونه مجردیم داشتم آوردم .حتی یادمه یکی از همکارهام زنگ زده بود که لباسشوییت رو بفروش برای مامانم میخوام(لباسشویی مارک بوش که دو سه سال بود خریده بودمش) ولی برای من و همسرم مهم نبود . و همیشه کم و با کیفیت میخریم

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو

دوتا شلوار ابروبادی نخ کش شده 

دوتا نخی نازک شده

دو دست لباس زیر بشدت کهنه

یه مانتو نازک دم دستی 

یه مانتو رنگو رو رفته ک دم دستی شده 

یه مانتو مشکی ک کار خودشو کرده و تقریبا قدیمی شده 

یه منتو عروسکی بنفش(البته اینو شاید )

یه شلوار کشی کرم ک ب درد نمیخوره

یه زیر سرافونی کرم

چهارتا تیشرت/ زرد دوتا صورتی و یه قهوه ای

یه تونیک سفید مشکی بشدت گشاد

یه تونیک عروسکی قرمز ک هیجانی بود چند سال پیش خریدم و فقط دوبار برا تولد و جشن پوشیدم)

یه بلوز سفید ک برا زیر سرافونیه ک کهنست

یه وست سبز و سنتیه اما کاربردی برام نداره و البته نوعه

یه تونیک ابی نفتی ک از بس شستمش شده عین کاغذ و رنگشم رفته مال 7سال پیشه

چن جفت جوراب کهنه 

شال یه حریر ک سر میخوره یه صورتی ک نخ کش شده یه طوسی ک نخ کش شده

یه هودی ابروبادی ک تن یه بلاگر دیدم و واقعا کاربردی برا زندگی من نداره

یه بلوز قرمز تدی یه تونیک خفاشی سبز ک خیلیی قدیمی شده یه بلوز زمستونی سبز ک واقعا نوعه اما استفاده نمیشه

یه جفت بوت قدیمی قهوه ای کتابای کنکور و مدرسه و جزوه و کاغذ باطله وخودکارای تموم شده و جا مدادی رو میزی و میز مطالعه کوله مدرسم و روپوش دبیرستانم با شلوارش و یه مقنعه کهنه مال مامانم چن تا ملافه کهنه و پتو کهنه ک برا قبل انقلابن😂چندین جفت گوشواره بدل ک برا دخترای همسایه و دستبند و گردنبد بدل ک واقعا بهم نمیسازن

ساعتای مچی زیادی دارم و واقعا دوس دارم همرو داشته باشم اما یا باطری ندارن یا دستشون بد تعمیر بشه ک حتما انجام میدم و برب تیپم تنوع رو دوس دارم و معتقدم چیزی باید بره خروجی  که یا استفاده ای ننیشه یا وجودشو دوس نداریم ن اینکه مثلا من چهار جفت کفش دارم سه تاشو بدم بره صرفا چون مینیمالم

در کل از لباسام میمونه یه نسکافه ای اسپرت یه طوسی مجلسی یه عروسکی بنفش

شلوارمم یه جذب جین ابی

یه راسته مشکی

یه بگ ذغالی

شال یه سفید یه زرشکی ک نو هستن یه مشکی  یه روسری طوسی صورتی برا رو مانتو طوسیم سه تاهم نو نو هدیه بود دادم ب مامانم ک شالهاشو خودم دور انداختم یه یاسی یه صورتی یه طوسی