2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
یه ساله ذهنم درگیر این ترازوهای کوچیکه. هم نیاز دارم هم فکر میکنم نکنه چیز غیرضرور باشه.

من دارم چون کیک وشیرینی می پزم نیازم میشه در بقیه موارد تا حالا لازمم نشده.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای سرویس چینی من 12تا ظرف از این قدیمی استیل ها گرفتم که رو هم بزاریشون جای زیادی نمیگیره و پنج تا ...

یعنی کلا چه مهمون بیاد چه خودتون همین 12تا بشقاب استیل و شش عدد لیوان و شش عدد فنجان بسه براتون؟

ققنوس
تو خرید لوازم خونه خیلی حسابگرم و محتاط که چیز غیر ضرور نخرم. چون هم جام کوچیکه هم خیلی حوصله م نمی‌ ...

سلام منم مدتیه تو فکر خرید خردکن هستم شما چه مارکی  خریدید و چیا باهاش خرد کردید و اینکه واقعا ضروریه و شستوشوش سخت نیست؟🙏🏻 من تو استفاده از وسایل برقی تنبلم زورم میاد هی بیارم و جمع کنم 😊قیمت هم بگید مرسی💐

من بعد از یک هفته استراحت ،خونه تکونی از نو شروع کردم.دیروز یه پتو شستم ،امروز یه پتو مسافرتی.

در بحث مینیمال بودن حسابی با جهیزیه درگیرم.

توصیه ام به عروس خانم ها اینکه پتوهای کم جا وسبک تهیه کنند.

شادی صدام کنید
من بعد از یک هفته استراحت ،خونه تکونی از نو شروع کردم.دیروز یه پتو شستم ،امروز یه پتو مسافرتی. در ب ...

پتوهای جدید خیلی خوبن من سه تا دو نفره گرفتم راحت شدم هم بخاطر شستشو هم حجم جایی که میگیرن

پتوهای جهیزیه م دو نفره گلبافت هستن چون مهمون راه دور دارم همیشه نمیتونم بفروشمشون البته دلم هم نمیاد به قیمت پایین میخرن و از نظر مالی برام سخت میشه

تشک هم همینه تشک جهیزیه من پنبه هستن و وقتی مهمان هم میاد سنگین هستن و نمیتونم به راحتی پهن کنم و جمع کنم

تو فکر خرید تشکهای کوچک و سبکی هستم که تو بازار اومدن 

ققنوس
سلام منم مدتیه تو فکر خرید خردکن هستم شما چه مارکی  خریدید و چیا باهاش خرد کردید و اینکه واقعا ...

نزدیک دوساله دارم. برندشم ایرانیه «یونیک» من بیشتر برای پیاز خرد کردن خریدم چون اصلا نمیتونم به پیاز دست بزنم درجا سردرد میشم. ولی تو تابستون انواع میوه رو گذاشتم یخ زد و اسموتی درست کردم. سبزی خرد کردن، ماست و خیار و سالاد، پوره ی گوجه ومرغ نیمه یخ زده رو هم خرد کردم. ولی خوب قطعات رو کوچیکتر میکنم که تیغه خراب نشه. فقط برام نون نخرید😁

کاسه ش هم پیرکسه راحت شسته میشه چون موتورش رو درشه و به بدنه نچسبیده. تو نت بزنید عکسش هست. فکر کنم اون موقع حدود 1تومن خریدم. خواهرم گوسونیک خریده اونم راضیه. 

خروجی های این مدت//س تا شلوار توخونه مامانم سه تا تونیکش پنج تا شالش دوتاروسری دوجفت کفش ک حقیقتا همه کهنه بودن

مال خودم یه مانتو ک دسمال شد دوتا دیگه هم گذاشتم تا اخراین ماه بپوشم و بذارم خروجی چون واقعا کهنه هستن..

دوتا شال قرمز و کرم/دوتا نو از اول تابستون اوردم دم دست ک تا چن ماه دیگه مرن خروجی/یه شلوار کرم خروجی/ی جفت کفش دارم فقط تا هفته دیگه میرم ی جفت میخرم اینو میندازم خروجی/ی لباس زیر خروجی /دوتا لباس زیر دیگه دارم  ک کهنه هستن اما چون فلن نمیتونم برم بازار مجبورم باهاشون سر کنم

از وسایل خونه نگمم چ چقد چیز اضافی داریم اما مامان بابام نمیذان دور بریزیم //

خودم امسال کنکور دادم نزدیک ب هفتادجلدکتاب کنکور گذاشتم دیوار هرجلد ده تومن بیان ببرن دیدم پیاماشون همش سرکاریه منم حذف کردم اگهیو همرو دادم نمکی شد حدودن 250تومن با پولش چند بسته قرص زینک گرفتم

سلام عزیزان من بالاخره شاخ غول بزرگمو شکستم، تونستم مبلهای اضافمو رد کنم هر چند با قیمت خیلی پایین ولی برا مینیمال شدن ناچارا هزینشو پرداختم دیگه، ولی خب با خلوتی خونه، خوشحالم 👌

به امید رد کردن باقی اضافه جات منزل ✌️

ههی خواهر دس رو دلم نذار هیچ ک هیچ فقط کتابارو ک اضافی بودن دور انداختم ی دست ک برا امسال لازممه نگه ...

انشاالله قبول بشی عزیزم من ارشد دارم تا قبل بچه هم سرکار میرفتم مجدد می‌خوام برم ولی ته دلم خیلی راضی نیستم