2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738389 بازدید | 44695 پست
با ترکیب صبحانه ت خیلی حال کردم . عزیزم تو که خودت استادی😍😘 

ای عزیز 

آب ولرم می خورم اکثرا هم با عسل 

برنج کم 

نوشابه شاید دو هفته یک بار یه لیوان 

سویق گندم خودم درست میکنم و خیییلی کارای دیگه

فقط تصور بدون لبنیات برام ....😬😬😬😬😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها مقاله یا کتاب درباره مینیمال شدن اگر سراغ دارید معرفی کنید . اگر پی دی اف کتاب جادوی نظم رو دارید بهترین ترجمه اش و ... اینا رو لطف کنید اینجا بذارید استفاده کنیم ممنونم

یه صفحه منچ و مهره هاش رفت کیسه خروجی ها دیگه کسی تو خونه باهاش بازی نمیکرد. یه تابلو رو دیوار ...

انگار شما ک تصمیم گرفتی مینیمال بشی همه کائنات دارن دست به دست هم گیدن موفق بشی.

مثل همین تابلو که خودش تصمیم گرفت از خونتون بره😁😁

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
انگار شما ک تصمیم گرفتی مینیمال بشی همه کائنات دارن دست به دست هم گیدن موفق بشی. مثل همین تابلو که ...

اره خیلی تعجب کردم واقعا 

چند روز پیش با خودم گفتم کاش این دیوار هیچی روش نبود،فکر میکردم تابلو رو کجا بذارم.بعد جایی براش پیدا نکردم و .... 

❌لایک❌
بچه ها مقاله یا کتاب درباره مینیمال شدن اگر سراغ دارید معرفی کنید . اگر پی دی اف کتاب جادوی نظم رو د ...

من اپلیکیشن طاقچه رو نصب کردم همه کتاب ها با قیمت خیلی مناسب به صورت الکترونیکی هست و از اونجا میخونم

خیلی کتاب هم معرفی کردم تو گروه اونا رو هم از اون جا خوندم

ققنوس
میشه لطفا لیست رو برا ما هم بذارین

سلام حلما جان، 

چیزایی که تو خونه ی ما در راستای مینیمال شدن باید بره خروجی؛ سرخ کن، توستر، قهوه ساز، یه میز و دوتا صندلی تو آشپزخونه، سرویس چاقو با استند، سرویس آجیل خوری کریستال، 2دست از رختخواب های مهمان، میزمطالعه، سماور مسی، ساعت برنجی رومیزی، بخاری، پنکه، دو دست بشقاب و پیش دستی و دوتا دیس آرکوپال. ماهی تابه دوطرفه، قابلمه چدن سایز بزرگ، گاز تک شعله ی بزرگ، آبکش رویی بزرگ، تی و سطل پدالیش.

ولی همشون نو و گرون قیمت هستن و نمیتونم همینجوری ردشون کنم و باید سرفرصت و کم کم رد بشه یا اگه خدا بخواد دست و بالمون باز شه تو باغچه مون دوتا اتاق بسازیم اینا رو ببرم اونجا که لازم میشه. فعلا تو خونه ی 60متری جایی برای اینا نیست همه رو چپوندم تو انباری تا جلو چشمم نباشه و تصمیم عجولانه ای براش نگیرم

اون نوشابه رو کم کم از برنامه خوراکیات حذف کن!  همسر و دختر کوچولوت حالا حالاهابه وجود سالمت ن ...

سلام دوست عزیز وقتتون بخیر.اره والا درست میگین .متاسفانه من معتاد کافئین شدم و نوشابه و قهوه و شکلات و شیرینی زیاد میخورم .اراده ام درمقابل این خوردنی‌های مضر خیلی سست شده .من ازبس نوشابه مصرف کردم ۴تا از دندونام دوتا جلو دوتا هم از آسیابامو ازدست دادم و متاسفانه رفتم ایمپلنت کاشتم .دندانپزشکمم گفت اگه اینجوری نوشابه خوردن رو ادامه بدی کل دندونات می‌ریزن و میپوکن ..فقط خدا کمکم کنه ومنو به راه راست هدایت کنه .ازاین بابت بشدت متاسفم برای خودم .

👩‍❤️‍👨

سلام بردوستان گل مینیمالم .حالتون خوبه ؟چخبرا ...راستش دوستان من این چندروزه خیلی خروجی داشتم خداروشکر .ازسیم شارژر گرفته تا هندزفری خراب و باطریهای ازکار افتاده که فکر میکردم سالمن .انواع ماسک و جوراب و تابه تا ...من و باش که فکر میکردم دیگه خروجی ندارم همش خیال خام .از کارتهای تبریک گرفته و تا جاشمعی های شکسته و لب پرشده و جاصابونی و حوله ی پوسیده و رنگ رو رفته گرفته تا روزنامه باطله ها و چندتا اسباب بازی دخترم که شکسته بودن و دوتا خط چشم و یه جای ادکلن و یه جارو نبتونی و .........بخدا قسم تا چند وقت پیش فکر میکردم دیگه خروجی ریزه پیزه ندارم 😳😳😳🙄🙄اما انگار این خروجیای لامصب تمومی ندارن و هرکدوم یه گوشه ای به طرز حرفه ای خودشونو قایم کردن .دیگه رحم نمیکنم به خونه ام میخوام کل کارتن و انباری و داخل کابینت‌ها رو دوباره و شاید چندباره وارسی کنم ببینم اینهمه خنزر پنزر ازکجان میان 😳🙄دوستان گلم شاید باورتون نشه هرچی  ازاین وسایلا دور میندازم میبینم که ما اصلا به همچین چیزهایی احتیاج نداشتیم من نمیدونم چرا این چیزارو خریدم 🤔عقل نداشتم دیگه ...مثلا یه نمونش گل مصنوعی بی روح و بی جان .آخه برا چم بوده 🤔اونم رفت خروجی و تاحدودی جو مثبت خونه رو گرفته ....من میتوانم از وسایل های بزرگمم بگذرم انشاالله و به امید خدا 💪می‌خوام پتوهاو تشکهارو کم کنم .استکانها رو کم کنم .آخه برا چمه همش خاک بخورن و تمیز کنم .والااا

.

👩‍❤️‍👨

خدارو شکر تو این یکی دوماه گذشته دوتا مسافرت داشتیم و انشاالله ۶ام که دوسه روز دیگه هست باز میخوایم مسافرت بریم ....هدفم از مینیمال شدن بیشتر بخاطر این هست که بتونم مسافرت هایی رو که دوست دارم رو برم ...مینیمال شدم که بهترین خوراکیها و گرونترین خوراکیهارو بخورم و تجربه کنم و از زندگی لذت ببرم .دوستان عزیزم قبلاً هم که ماکسیمال بودم زیاد مسافرت میرفتم اما چه مسافرتی همش شلخته پلخته و خسته و کوفته با کوهی از وسایل و اسباب اساس برمیگشتم خونه .انگار لذتی نمیبردم .کلی سوغاتی ات اشغال و وسیله های بدردنخور میچپوندم داخل ساکهام .آها راستی چقدم کفش و لباس باخودم میبردم اندازه دوسه ماه رو قشنگ با خودم حمل میکردم .بعد تو مسافرت هم نهایت از دودست استفاده میکردم .وووای یادمه یبار منو مادرم باهم رفتیم ترکیه .بخدا ایقد لباس باخودمون بردیم که مسافرته زهرمارمون شد .مادرم هی میگفت نه اینا کمن لازمت میشن بیار باخودت .منم بی عقل هی لباس میچپوندم تو ساک ......خلاصه الان خیلی قشنگ و راحت میریم مسافرت،بسیار سبک و با آرامش زیاد از اطراف و طبیعت لذت می‌بریم .

👩‍❤️‍👨
سلام بردوستان گل مینیمالم .حالتون خوبه ؟چخبرا ...راستش دوستان من این چندروزه خیلی خروجی داشتم خداروش ...

خسته نباشی عزیزم👏👏👏

منم هر بار فکر میکنم دیگه خروجی کمتری خواهم داشت همون روز کلی خروجی پیدا میشه😅😅

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خسته نباشی عزیزم👏👏👏 منم هر بار فکر میکنم دیگه خروجی کمتری خواهم داشت همون روز کلی خروجی پیدا میش ...

سلام عزیزم .ممنونم شماهم خسته نباشی .اره بخدا منم دقیقا مث شما .نمیدونم اینهمه وسیله ازکجا میاد .جالب اینجاست اگه تا خودمون همت نکنیم و سراغشون نریم به هوای دوریختن .همون‌جوری صدسال بلا استفاده میمونن و هیچگونه کاراییم برامون ندارن 🙄🙄

👩‍❤️‍👨