2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738524 بازدید | 44697 پست
ادامه خروجی امروزم دو تا قندون کوچیک سفالی که دخترم شکوند یه جعبه کادو هم رفت خروجی سه تا لباس با ...

واقعا فقط یه مینیمالیست از شکستن وسایلش نه تنها ناراحت نمیشه بلکه خوشحال هم میشه گاها چون بالاخره چیزی برا خروجی اون روز داره 😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم 🌸 به ما هم معرفی کن لطفا 💖💕👌

فعلا آخرین کتابی که خوندم دوباره و خیلی دوسش داشتم "اثر مرکب" بود

کتابی که دارم میخونم"سحاب رحمت" هست.زندگینامه امام حسین(ع) یه کتاب حدودا ۸۵۰صفحه ای

یه چیزهایی داره که تابحال نشنیدم جایی و این برام خیلی هیجان انگیزه

از نرم افزار کست باکس هم برای گوش دادن به پادکستهایی مثل رادیو راه،رخ و .... استفاده میکنم

تو دوره های عزت نفس،تناسب اندام و کلا توسعه فردی آقای امین جعفری از طریق جراحی ذهن شرکت کردم و خیلی راضیم 

و هر ویس و سخنرانی که برام جالب و قشنگ باشه

❌لایک❌
سلام وقتتون بخیر  میشه بیشتر درباره تغذیتون بگین من زمستونا همیشه انگشتای دست و پام ...

سلام . والا ماست و شیر و دوغ و سردیجات از خونه ما حذفه . بجاش ارده شیره خرما عسلی . دوسین . اینجور چیزا . فقط گرمیجات میخورم . مخصوصا تو پریودا که اصلا درد پریود نمیدونم چیه . شما زمستون صبحانه ارده شیره بخور . 

فعلا آخرین کتابی که خوندم دوباره و خیلی دوسش داشتم "اثر مرکب" بود کتابی که دارم میخونم"سحاب رحمت ...

مرسی عزیزم، اثر مرکب خوندم بازم دوست دارم بخونم، باقی رو هم پیگیری میکنم، شاید بعدا در موردشون از شما راهنمایی بخوام 💥

فعلا آخرین کتابی که خوندم دوباره و خیلی دوسش داشتم "اثر مرکب" بود کتابی که دارم میخونم"سحاب رحمت ...

افرین عزیزم چقد خوبه که تجربیاتتون  رو در اختیارمان قرار میدید .

منم بیشترین چیزی که دنبالش هستم رشد و توسعه فردی هست 

بچه هالیلی دیلی چالش گذاشته عکس خونه هاشون می فرستن از هر ۲۰ تا عکس دو سه تاش مینیمال.اگه پیج اش ندا ...

آره منم دیدم استوری هاشو برام جالب بود فالووراش اکثرا ماکسیمال بودن😅به قول خود لیلی آب تو هاون کوبیده😅

مامان دوقلوها هستم😍😍
مرسی عزیزم، اثر مرکب خوندم بازم دوست دارم بخونم، باقی رو هم پیگیری میکنم، شاید بعدا در موردشون از شم ...

خواهش میکنم نازنین

اره منم خونده بودم میخواستم ردم کتابخونه باز یه دور دیگه خوندمش و گذاشتم تا بدم کتابخونه.

عزیزید💕

❌لایک❌
افرین عزیزم چقد خوبه که تجربیاتتون  رو در اختیارمان قرار میدید . منم بیشترین چیزی که دنبالش هس ...

قربونت عزیزدل

یه وقتایی فکر میکنم چرا ده سال پیش دنبال اینجور دوره هایی نبودم 

❌لایک❌