2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739050 بازدید | 44705 پست
حالا خودم تو فکر اینم کفشامون اینقدر کم بشه که کلا جا  کفشی خونه خودم رو حذف کنم ولی فعلا نمیشه ...

اره منم خیلی فکرم درگیر اینه😐

خودم یه جفت کتونی دارم،همه جا باهاش میرم

یه دمپایی هم تقریبا دوماه پیش خریدم،چون دسشویی مون تو حیاطه

بچه هام هم مثل خودم هستن 

ولی همسرم همیشه صندل مردونه پاشه،چون هوا گرمه تحمل نداره

با اینحال یه جفت کفشلژدار کوهنوردی داره،یه جفت پوتین سربازی اش،یه جفت کتونی،دو جفت کفش رسمی کت شلواری

هیچ کدوم رو تو این مدت زندگی متاهلی مون پاش نکرده،ولی میگه نذار بیرون

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم خیلی فکرم درگیر اینه😐 خودم یه جفت کتونی دارم،همه جا باهاش میرم یه دمپایی هم تقریبا دوم ...

همسر منم میگه با لباسا و وسیله های من کاری نداشته باش 

ولی خدا رو شکر وسایل خونه و لباسای خودم و دخترمو آزادم😍🥰

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
خب خب خب  خروجیای امشب من 😇😇😇 یه گلدون سرامیکی که خیلی وقت بود ازش استفاده ای نشده ب ...

منم امروز کلی خروجی داشتم

از این تخم مرغ شانسی بزرگ ها گرفته بودیم،از توش عروسک دخترونه دراومده بود،اونو بردم

چند تا پاشین اسباب بازی کوچولو که پسرام فقط چرخ هاشون رو درمیارودن و میریختن رو فرش

همه رو جمع کردم

یه مجموعه کتاب هست برای بچه های زیر ۲ سال،برای پسر اولم گرفته بودم،برای دومی هم خوندیم و ... الان گذاشتم بیرون کسی خواست ببره

یه چادر مشکی داشتم که در بسته شد موقع بیرون رفتن،چادرم موند لای در.. کلید نداشتم خواستم بکشم دربیاد،که پاره شد پایینش 

اونم ننداختم دور،چون خود چادر نو بود،گفتم شاید یکی از من قدش کوتاه تر باشه و بتونه پایینش رو ببره و بدوزه واس خودش یا دخترش و...

یه روبالشی که گیر کرده بود لوله گاز پاره شده بود،اونم گذاشتم بیرون و یکی دیگه داشتم از اون استفاده میکنم

۲تا دبه ترشی مامانم خونه ماست که شستم براشون ببرم

۲تا پتو بی کیفیت هم دارم که میذارم خروجی،چون هم لازم ندارم،هم نو هست و میدونم اگه استفاده کنم زود خراب میشه،میگم بذارم بیرون هرکی خواست ببره

تخت گهواره ای داشتیم که گذاشتم دیوار برای فروش،فعلا خریدار پیدا نشده،من البت دست به فروشم خوب نیست،یه ماه دیگه اونم مجبور میشم یا نگهدارم یا بذارم بیرون هرکی خواست ببره

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
یه لاستیک کهنه ماشین تو انباری بود همسرم موافقت کرده بود بذاریم خروجی حالا پشیمون شده    

ماهم دوتا لاستیک موتور تو زیر زمین هست همسرم میگه لازم میشه نذار بیرون

رواعصابمه😑

❌لایک❌

خروجی امروزم😍😍

دو تا تیشرت همسرم که کهنه شده بودن تبدیل به دستمال شد😉

یه عروسک خودم که نگه داشته بودم برا دخترم حسابی خرابش کرده بود

یه شلوار دخترم که کهنه شده بود به همراه دوتا تیشرت و یه مینی اسکارف

دو تا ظرف پلاستیکی که جایگزین هم نخواهم داشت☺️☺️

یه صندوقچه جواهرات که استفاده نمیشد هنوز یکی دیگه دارم😑

یه عینک آفتابی که دخترم زحمت شکوندشو کشید البته ازش استفاده هم نمیکنم پس جایگزین نخواهم داشت

یه زیره ی مانتو خودم که رنگ و روش رفته بود

یه شلوار و پیراهن همسرمم گذاشتم کنار که سرکار بپوشه

یه جفت دستکش زمستونی خودم که مال ۱۰ سال پیشه تو این چند سال نهایت دو سه بار استفاده کردم به همراه یه تاب مجلسی

کشو های کمدم حسابی خلوت شدن😍😍😍😍

وردی هم یه تاب نخی و یه مانتو 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها شما سرویس قاشق چنگالتون رو تو چی گذاشتین؟

من فایل سه کشو داشتم،که هم جاگیر بود به نظرم و هم یه کوچولو ترک برداشته بود

الان یه چیز سفارش داده بودم دستم رسیده خیلی مینیمال هست به نظرم.. عکس نتی پیدا میکنم الان میفرستم

از اینها داشتم

حالا خودم تو فکر اینم کفشامون اینقدر کم بشه که کلا جا  کفشی خونه خودم رو حذف کنم ولی فعلا نمیشه ...

بنظرم برای هر موقعیتی یک جفت کافیه مثلا من خودم:

یک جفت کفش طبی و راحت برای پیاده روی✨

یک جفت پوتین چون شهرمون همش بارونه✨️

یک جفت کفش سفید ساده و یک جفت مشکی ساده که با هر تیپی ست میشه✨️

یک جفت صندل ساده برای کنار دریا✨️