2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به خانومای مینی مالیستی

خروجی امروز من یه سرویس خیار خوری که شامل یه دیس و شش تا پیش دستی و دوتا نمکدون بود.

نمکدوناش تو کابینته ولی ظرفاش رو میذارم بدم ب کسی

سه تا اجیل خوری پایه دار مسی هم بهم کادو داده بودن برای تولدم چندسال پیش هیچ وقت استفاده نکردم اونارو احتمالا بفروشم.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من یه کنسول دارم با عرض کم و طول زیاد خیلی سنگینه.ظرفای توش کلا استفاده نمیشه به هیچ وجه.😑

هم خریدن کنسول اشتباه بود هم ظرفای داخلش😑😑😑

متاسفانه وفتی نوعروس بودم خیلی ذوق داشتم و توشو پر کرده بودم از ظرف الان ب شدت پشیمونم.

دلم میخواد کنسول خیلی کوچولو مینی مال داشته باشم فقط ظرفای سرویس پذیرایی رو توش بچینم🥲ولی اگه الان صداشو دربیارم شوهرم شاکی میشه.

پس اول ظرفاشو کم میکنم تا بعدها انشالله یه کنسول دیگه بخریم یا کلا دیگه نخریم.اینم رد کنیم بره.

عروس خانومای عزیزم لطفا کنسول و ویترین نخرین کلا اضافه س.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من یه کنسول دارم با عرض کم و طول زیاد خیلی سنگینه.ظرفای توش کلا استفاده نمیشه به هیچ وجه.😑 هم خرید ...

من یه کنسول کوچولو ساده گرفتم  فقط چون ورودی راهرو خیلی خالی بود ،ظرف کم دارم حتی اونقدر کم که کابینت‌ها خالی مونده 

من با فروختن به قیمت مناسب موافقم هم خود ادم سود میکنه هم یه نفر دیگه با قیمت خوب به کالایی که میخوا ...

عزیزم من تشک مهمون نخریدم یه کاناپه تو اتاق مهمون دارم تخت خواب شو هست ،دوتا کاناپه بزرگ پذیرایی هم از حد معمول بزرگتره میشه تخت استفاده بشه ،فقط سه تا پتو و سه تا بالشت با شش تا ملحفه مهمون دارم که اونام زیر تخت خودم جا شده 

عزیزم من تشک مهمون نخریدم یه کاناپه تو اتاق مهمون دارم تخت خواب شو هست ،دوتا کاناپه بزرگ پذیرایی هم ...

که البته تا حالا استفاده نشده ،و فکر هم نکنم حالا حالا ها استفاده بشه ،و همش با خودم میگم کاش نمیخریدم میزاشتم هر وقت لازم داشتم میخریدم

سلام به خانومای مینی مالیستی خروجی امروز من یه سرویس خیار خوری که شامل یه دیس و شش تا پیش دستی و دو ...

نمکدون هاشم بذار کنارش ست بده استفاده کنن😑😂

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

نمکدون هاشم بذار کنارش ست بده استفاده کنن😑😂

اره مثل من که چند وقت پیش اون فنجون و قوری ست  استند ستاره ای رو،نصف کردم فنجون و استندش  رو گذاشتم

بعد چند وقت دیدم قوری اش هم به دردم نمیخوره،کاش همون موقع میزاشتم

فکر میکردم اگه خواستم زعفرون دم کنم،تو اون میزارم که خیلی بزرگ نیس

ولی من همیشه زعفرون رو تو پیاله ماست کوچولو میزارم و روش یه یخ میزارم رنگ میگیره، قوری زعفرون  برام کاربردی نداشت ولی مثلا میخواستم اسراف نکنم🤣🙄

همون کتابی که دوستان گفتن اینجا "در باب زندگی مینیمالیستی"  صوتی گوش میدم،می‌گفت گاهی چیزایی داریم که حتی یادمون نیستن 

میخوام بشینم یه لیست بنویسم از وسایلم،مثلا تو اتاق خواب چیا داریم،که ببینم چیا واقعا استفاده شده و من دیدمشون و یادم هست

بعدش برم پاکسازی اون قسمت،اگه چیزی تو لیست نبود،موقع پاکسازی بذارم خروجی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

وای بچه ها واقعا چقدر این بلاگرا تاثیر دارن تو زندگیه ادم . پیج صبورا جانباز رو دیگه دنبال نمیکنم خل شدم هی بشور بساب اه چیه بابا وسواس الکی . هی ی شیشه پاک کن دستت بگیر .به حرف اون دوستمون رسیدم که میگفت شغلش اینه . نمیدونم اینا اخر دست براشون میمونه . زندگیا منم همیشه تمیزه ولی افراطیه بعضی چیزا واقعا .خدارو شکردارم عاقل تر میشم .🤗  

شماها کارد پنیر دارید؟

من تو جهیزیه ام ۶ تا خریدیم،الان به نظرم غیر کاربردی میاد،چون هیچ وقت اونارو استفاده نکردم،حتی وقتی مهمون میومد کارد میوه خوری میزارم کنار پنیر

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
وای بچه ها واقعا چقدر این بلاگرا تاثیر دارن تو زندگیه ادم . پیج صبورا جانباز رو دیگه دنبال نمیکنم خل ...

وآقا خیلی تاثیر دارن، منم خیلی از پیجا رو انفالو کردم انقد که تاثیر میذاشتن روم