2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738434 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چند روز خیلی با دقت به تمام وسایل اطرافم نگاه میکنم ببینم چی رو میشه بذارم خروجی .‌ چه کارهایی که قرار بوده بعدا  انجام بدم ولی الان دیگه میبینم نیازی به انجام اون کار نیست مثل تعمیر وسایلی که قرار بوده انجام بشه ولی الان که فکر میکنم میبینم  کلا اون وسیله رو نیاز نداریم 

چه حس خوبیه وقتی میبینی یه کار از رو دوست برداشته شد و دیگه نیاز نیست بهش فکر کنی .

وا قعا سبک  زندگی مینیمال آرامش رو به ارمغان میاره 

دوستان اگر تاپیک فعالی در زمینه رشد و توسعه شخصی خودمون سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید . کلا کاش تاپیک های مفیدی رو که می شناسید معرفی کنیم که عضو بشیم . 

مثل همین تاپیک که  چقدر مفیده 

امروز طبق برنامه ریزی ام نوبت کمد دیواری ها بود البته فقط یه بخش

یه کمد دیواری دو در تصور کنید قسمت بالاش هیچی پایین اشم‌هیچی اون وسط اش شانل،لباسای مجلسی،اداری خونگی زمستونی تابستونی ورزشی شال و وسری لوازم ارایش کتابهام کیف ها دفترهای آشپزی ام ویه سری لوازم‌مثل عینک آفتابی این‌چیزاست 

از لباس ها ۵ آیتم باید برخروجی که همسرم نمی ذاره

یه بافت که کهنه شده بود ویه شلوار که پاره شده بود +یه گل مصنوعی+کارت های ویزیت پزشک ها+ مقدار زیادی برگه گذاشتم خروجی.

بچه جاری ام هر بار میاد از سر لطف برای دخترم یه عروسک می خره همه گذاشتم تو یه نایلون بزرگ دیگه خودمون برای دخترم عروسک نمی خریم البته اگه حریف همسرم بشم.

این وسط وسط ها یه انگشتر بدل که دوس داشتم وگم شده بود پیدا شد🤩خوشحالم که به جز اون ۵ تا آیتم لباس وسایل اضافه ای نداشتم.

شادی صدام کنید
به نظرم نباید این میل به خرید رو سرکوب کرد  باید باورهای اشتباهمون رو که تبدیل به عادات اشتباه ...

سلام عزیز دقیقا گل گفتید من به این نتیجه رسیدم که باورهام که ناخودآگاه ازشون دستور میگرفتم تماما اشتباه بوده و الانم اگه دارم پاکسازی میکنم بخاطر همینه 👍👌✌️🎈

این چند روز خیلی با دقت به تمام وسایل اطرافم نگاه میکنم ببینم چی رو میشه بذارم خروجی .‌ چه کارهایی ک ...

دقبلا هدف همین که به آرامش برسیم واینکه انرژی که صرف جا به جای وتمیز کردن اشیا می کنیم به قول شما صرف توسعه شخصی مون بشه.مثلا من امروز می خواستم یه کم گلدوزی کنم که خوب یک هنره یا به پاهام یه کم برسم[کف پام زبر شده]ولی از صبح با همین کمد دیواریه وبقیه کارهای خونه ودخترم مشغولم

شادی صدام کنید
عزیزم در مورد تورم من همیشه این نظر داشتم تا کی می تونم بخرم چندتا مانتو بخرم، چند دست مبل بخرم،چقدر ...

سلام عزیز دل با همه ی موارد موافقم فقط اینکه الان به مرحله ای رسیدم که دیگه نظر اطرافیان اصلا برام مهم نیست  و حال بد هم باعث نمیشه با خرید حالم بهتر بشه و خدا رو شکر میکنم که به این مرحله رسیدم ولی افسوس میخورم که دیر عاقل شدم 😉🤭

دوستان اگر تاپیک فعالی در زمینه رشد و توسعه شخصی خودمون سراغ دارید ممنون میشم راهنمایی کنید . کلا کا ...

تاپیک های بانو آرتمیس تو نی نی سایت در زمینه رشد فردی و رشد روابط خیلی عالی هستن

ققنوس

خروجی امروز یه ابکش پلاستیکی،که یکی دیگه ازش دارم،برای یخچال گرفته بودم،میزارمش کنار بدم ب مادرم

دوتا کارد میوه دم دستی که کند شده بودن و زیاد استفادشون نمیکردیم.دوتا چاقو اشپزخونه دارم که با اونا راحتتریم.

خروجی یه گلدون کاکتوس( متاسفانه دستم خورد و از ریشه کنده شد دوباره کاشتم ولی نگرفت و خراب شد)

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلااااام❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

خروجیاااااااااااام🙃🙃🙃

❤️امروز ۲تا کتاب خودم و یه کتاب پسرم اهدا شد به کتابخونه 

یه بخار پز کادو بود که هیچ وقت ازش استفاده نکردم 

چند تا استکان که مابقیش شکسته شده بود

۳تا قندون که همه میگفتن دستمون راحت توش نمیره 

یه کاسه ملامین تک شده بود

یه الک،چون ۳تا داشتم.این یکی کمتر استفاده میشد 

یه کفش باشگاهی همسرم 

یه سو تی ن

فعلا همینا،ولی اول برج بازم خروجیای تپلی خواهم داشت چون با نیرو کمکیم میریم سروقت زیرزمین😍😍😍😍

همیشه بعد خونه تکونی و پاکسازی و تمیزیش حالم به شددددددددددت خوب میشه انقدر که اگه همسرم یه سرویس جواهر برام بخره انقدر حالم خوب نمیشه 😁

❌لایک❌