2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738880 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳تا کش مو خودم گزاشتم خروجی بی کیفیت بودن

یکم کابینتا رو مرتب کردم ،،و ی قسمت کمد دیواری و ریختم و پاک کردم دوباره جمع کردم

چقدر دلم میخواد خروجییی زیاد داشته باشم🥺البته گزینش هستا ولی یا باید فروش برن یا باید دل بکنیم ازشون

اره من دیشب تموم کیسه هارو اینجوری جمع کردم

عزیزم پیشنهاد خوبیه منم میخوام امتحان کنم، البته الان یه باکس اختصاص دادم بهشون، خیلی رو مخ نیست ولی دوست دارم اینم امتحان کنم 

تفلون ها رو می‌گفتند سرطان زاست .گرانيت جایی که من دادم گفت علامت استاندارد و سیب سلامت داره.من که ا ...

بله منم شنیدم تفلون خوب نیست.باید کجا برم و چی بگم که این کارو انجام بدم؟ چون چندجا که دیدم نوشته بود تفلون میکنن 

بیا از دید دیگه به این قضیه نگاه کن عزیزم تا کمتر اذیت بشی... اینجا تاپیک های زیادی رو میبینم از ای ...

می دونی عزیزم من در تمام موارد زندگیم دنبال تعادل هستم.

به نظرم نه باید از اون ور بوم افتاد نه از این ور بوم

خساست یک فرد ولخرجی یک فرد دیگه توجیه نمی کنه.

تو اخلاق هم که موضوع این تاپیک نیست فقط می خوام مثال بزنم همینطوره گاها میان میگن ما آنقدر خوبی کردیم دست مون نمک نداره فلان وبهمان یا فردی خیلی خشک رسمی

در تمام این موارد تعادل می تونه یه راه حل مناسب باشه.

شادی صدام کنید
خانوما این تخته هایی هست که وقتی سینک میخورین روشون هست با یه سبد چه استفاده ایی میشه ازش کرد شماها ...

سبدش رو به عنوان نظم دهنده استفاده کردم.تخته رو بنوان تخته گوشت یا سبزی

به نظرم اگه تخته گوشت و سبزی جدا باشه بهداشتی تره

❌️لایک❌️

سبدش رو به عنوان نظم دهنده استفاده کردم.تخته رو بنوان تخته گوشت یا سبزی به نظرم اگه تخته گوشت و سبز ...

آره بهداشتی تره واقعن آخه خودم یه چوبی دارم برا گوشت یه لاکی هم دارم برا سبزیجات اصلن اینو استفاده ندارم میترسم بندازم بره یه وقت شوهری بیاد سراغشو بگیره