2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739012 بازدید | 44705 پست
آره جمع که میشه پارسیان میخرم هرماه پارسیان وسهام میخرم. اون قلکش فقط مخصوص این دوموردهست،یه پاکت جد ...

یکی از داداشم کارای طراحی روی سفال رو انجام میده و کلی کارتن سفارش داده بود برای بسته بندی،الان تصمیم گرفته نوع بسته بندیشو شیک تر کنه 

کارتن ها رو لازم نداشت گفت اگه ببری بفروشی ممنون میشم پولشم واسه خودت...

فروختم حدودا پولش ۶۰۰ شد 

رفتم کباب گرفتم بردم خونشون خودمو مهمون کردم گفتم بیاید باهم بخوریم 🙃🙃🙃

چقدر خوشحال شد❤️

❌لایک❌

لباسایی که سایزم نباشن وتمیزباشن رومیدم به نیازمند،الانم تیشرتام که دیگه استفاده نمیکنم رومیخواستم بدم بره الان یادم اومد قیچی کنم وقتی میخوام بعدشیردهی نی نی رو میذارم روشونم اون پارچه رومیذارم که لباسم کثیف نشن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب لینک بذار تو سایت های آپلود عکس،عکست رو آپلود کن و لینک که میاره برات رو کپی پیست کن اینجا

بلد نیستم عزیزم.هرچیم توصیح میدن من متوجه نمیشم😁😄😄

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

این عکس کابینت ظرفای دم دستی هستش.

طبقه بالا دوتا دیسه فقط

طبقه دوم دو دست ابگوشت خوری چینی و ارکوپال . دودست پیش دستی چینی

طبقه پایینم یه ست چینی و یه ست ارکوپال که نصفش توی ابچکونه برای استفاده روزمره.

یک دست پیاله کوچیک برای مربا و ترشی

یه دست هم بزرگ برای اجیل و تخمه و...

گوشه ها هم ظرف هست که توی عکس نیفتاده

یه گوشه ظرفای سبد پیک نیک که پلاستیکی بودن همرو توی نایلون کردم شوهرم گفت حیفه ننداز بیرون

یه طبقه هم چایسازمو گذاشتم،از این قدیمی هاست سینی بزرگ داره 

یه وقتایی میارم بیرون استفاده میکنم فقط از سینی ش اصلا خوشم نمیاد.

دوتا سطل زرد هم هست توی اونا نمکدونامو گذاشتم اونارو هم بزودی میبرم انباری چون فعلا به دردم نمیخورن

خروجی هام 

ورودی هام

چند روز پیش۴ تا کتابمو بردم کتابخونه اهدا کردم

و دیشب دوتا ورودی کتاب داشتم😇+یه کتابچه ارتباط با خدا(مفاتیحمون برام سنگین و بزرگه) و یه ورق دعای فرج برای قنوت نمازم.

دیروز یه پاکت اسباب بازی شکسته رفت خروجی

دیشب! یه دونه اسباب بازی،همسرم برای کوچولوم گرفت

چند وقتیه همسرم وقتی مربا میگیره از این لیوانیها (نیم لیوانیهای دسته دار)میگیره وقتی تموم میشه لیوانهاش میره تو چرخه استفاده ازش واسه چایی  وآب خوردن🙃 اینم یه نمونه ورودی!

لباس مشکی پسرم چون تو شبهای محرم طبل میزد سوراخ سوراخ های ریز شد،دیشب رفت خروجی و یکی نو به جاش براش گرفتیم.

چند روز پیش مادر همسرم  مقدار زیادی گوجه و بادمجون و چند بسته گوشت خورشتی و چند تا طالبی برام فرستاده بود امروز باهاشون خورشت بادمجون درست کردم و برنجم دم کردم یه مقدارشو برای ناهار برداشتم بقیشم براشون فرستادم چقدر خوشحال شدن.طالبی هام باهاشون شربت درست کردم هرکی اومد خونمون سریع دادم خوردن🙃🙃🙃یه حرکت انتحاری با سیاست بود که سریع اینها رو به سرانجامی برسونم 

ظروف خالی شده عرق زنیان، رب گوجه خونگی،نرم کننده لباس و ظرف خالی شده پیراشکی رفت کیسه بازیافتی ها

❌لایک❌
خروجی هام  چند روز پیش۴ تا کتابمو بردم کتابخونه اهدا کردم و دیشب دوتا ورودی کتاب داشتم😇+ی ...

ماشالله هر وقت میخواین گزارش بدین کاملا دست پر هستین🤩

موفق باشید عزیزم

یکی از داداشم کارای طراحی روی سفال رو انجام میده و کلی کارتن سفارش داده بود برای بسته بندی،الان تصمی ...

کارخوبی کردی نوش جونتون😁منم امروز نمکی که اومد همسرم نبود،پسرکوچولومم خواب بود خودمم باردارم یهوتوکوچه رو نیگاه کردم دیدم خواهرشوهرم داره نمکیاشو میفروشه گفت داری بده پایین شکرخدا نمکیا روفروختم خلوت شد.اصلا کیسه زباله هم نمیخرم ازپلاستیکای میوه استفاده میکنم. یه جاهایی هم هستن که این پلاستیکارو میخرن ولی من هنو پیدا نکردم فقط شنیدم.

بلد نیستم عزیزم.هرچیم توصیح میدن من متوجه نمیشم😁😄😄

ببخش که من جواب میدم منم بلدنبودم،برو تو نت بزن آپلودعکس صفحشو ببین خیلی راحته ببینی خودت متوجه میشی

کارخوبی کردی نوش جونتون😁منم امروز نمکی که اومد همسرم نبود،پسرکوچولومم خواب بود خودمم باردارم یهوتوک ...

ممنونم 

دلم نیومد همه پولشو خودم بردارم💕

اره دیدی چقدر خلوت میشه کلی کیف داره😇

❌لایک❌
ماشالله هر وقت میخواین گزارش بدین کاملا دست پر هستین🤩 موفق باشید عزیزم

میام اینجا انگیزه میگیرم یهو پامیشم پاکسازی میکنم 😁

گزارشاش مرتب تو ذهنم رژه میره تا بیام بنویسم اینجا🙃😁

❌لایک❌
خروجی هام  ورودی هام چند روز پیش۴ تا کتابمو بردم کتابخونه اهدا کردم و دیشب دوتا ورودی کتا ...

اگه بتونی مربارو خودت درست کنی خیلی خوبه من تاحالادرست نکرده بودم این سری توت فرنگی درست کردم برا باراول انقدعالی شدذوق کردم خیلی هم پربرکت وبصرفس گفتم گیلاس وآلبالو هم درست کنم،قبلا رب شیشه ای میخریدم شیشه هاشونمیداختم ازشون برا نیگه داری حبوبات وسبزی خشک و کمپوت واینااستفاده میکنم.هرماه لیست بیمه میگیریم هیچوقت نمیداختم دوربعدپرداخت اون سری کیف رو اوردم دیدم کلی لیست هست که یه طرفش سفیدهست برا‌پسرم دفتردرست کردم انقدذوق کرد😁😍بقیشم بهش گفتم پشتش نقاشی بکش یا برا برگه ی تمرین خیلی خوبه وچرک نویس.

ممنونم  دلم نیومد همه پولشو خودم بردارم💕 اره دیدی چقدر خلوت میشه کلی کیف داره😇

آره واقعا،ازبچگی همین بودم وقتی دورم شلوغ باشه بهم میریزم.