2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
بچه ها از راز سحرخیزی تون بگید چطور سحرخیز شدین؟؟؟ 

صدقه سر مسییییولین باکفایت!!! کاردان و برنامه ریز 🤣🤣🤣🤣

آینده نگر یادم رفت😂😂😂

ساعت کارمون شده ۶ صبح 

معمولا ۵ بیدار میشم وسایل مهد بچه ها آماده میکنم 

دیگه خیلی وقتا دیر میرسم و مرخصی رد میکنم😣😥

هنوزم که نخوابیدم

دوستان جدای از بحث های حاشیه ای که ممکنه به تعطیلی تاپیک منجر بشه😭😢🤐🤐🤐🤐🤐🤐

تغییر ساعت کار بشدت کیفیت رو در محیطهای کار کم کرده 

و تاثیرش در روال عادی زندگی بدتر بوده 😣

بگذریم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدقه سر مسییییولین باکفایت!!! کاردان و برنامه ریز 🤣🤣🤣🤣  آینده نگر یادم رفت😂😂😂 ساعت کار ...

واقعا خیلی مزخرفه ساعت 6یا6/30سرکارباشی اونم برا زن خدا کمکت کنه عزیزم باچ عقلی آخه ی زن با بچه شب بیخوابی گاهی 2ساعت دم صبح خواب باکیفیتش شروع میشه ومیچسبه بهش کارخیلی بدی کردن 

ممنون از راهکار و دعای زیباتون میدونم با دوستان خوبی ک اینجا دارم میتونم بهتر بشم. اینجا کسی به من ...

عزیزم برا خودت قرص ویتامین ب کلسیم و آهن بخر مرتب بخر بخور من از وقتی میخورم دیگه اون حالت خستگی و بی حالی قبل رو ندارم

نمونه ای از بولت ژورنال یا دفتر برنامه ریزی 😍😍😍 سالها قبل در سایت نوعروس یک تاپیک با همین عنوان ...

من چند وقته دفتر برنامه ریزی خریدم ولی اصلا بلد نیستم از ش استفاذه کنم درواقع گیج میزنم نمی دونم شاید مشغله م زیاده 

شاید اگ همسر خوبی داشتم یا ی خونه از خودمون میتونستم انگیزه بگیرم  من خیلی مشکلات دارم هیچ کس ...

منم مستاجرم 

همسرمن یا هیچ همسری خوب مطلق نیست مثل اینکه خودمونم اینجور نیستیم 

بهونه ها رو از ذهنت بگیر 

خودتو دوست داشته باش،هرکار منطقی و عرفی که خوشحالت میکنه انجام بده

❌لایک❌
واقعا دکور خ مهمه من بیشتر وسایلم تیره ست وقتی وارد خونه هایی با وسایل روشن میشمحالم خیلی بهتره کاش ...

آره عزیزم رنگ روشن خونه رو خیلی دلباز نشون میده من وسیله هام اکثرا روشن یا سفید هستن واقعا راضیم🥰🌺

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
واقعا دکور خ مهمه من بیشتر وسایلم تیره ست وقتی وارد خونه هایی با وسایل روشن میشمحالم خیلی بهتره کاش ...

عزیزم بعضی وسایل رو خودتون می تونید رنگ کنید 

تو گوگل سرچ کنید 

اگر خونه کاغذ دیواری تیره یا گلدار شلوغ داره به رنگ سفید تبدیل کنید 

ما خودمون کاغذ دیواری ها رو کندیم و با رنگ بدون بو (گوگل سرچ) دیوار ها رو سفید کردیم 

اول رنگ دیوار بعد پرده خیلی تاثیر داره

سلام به همگی 

من دیروز چند تا کشو تمیز کردم با اینکه همیشه در حال دور ریختن هستیم اما یک کیسه اشغال ( کاغذ) از سه تا کشو دراومد.

کشوها رو با وایتکس و تاید شستم تمیز شد🤩🤩

من امسال تصمیم دارم لباسی نخرم تا کمد سبک بشه 

امروز هم تصمیم دارم کمد لباس ها رو مرتب کنم 

دو تا کتونی و دو تا تی شرت رد می کنم بره 

تو یک ماه اخیر انباری رو کامل بررسی کردیم چند تا وسیله دیوار فروختم، چند تا رو رد کردیم رفت. هنوز جا داره خلوت تر بشه...

با اینکه خونه ما کوچیک هست اما فضا خالی تو کمد دیواری داریم.چون چیزی رو الکی انبار نمی کنیم.

امروز چند تا وسیله میذارم دیوار 

عزیزم برا خودت قرص ویتامین ب کلسیم و آهن بخر مرتب بخر بخور من از وقتی میخورم دیگه اون حالت خستگی و ب ...

بعد از سقط دکتر زنان برام نوشت نخوردم 

برم  در جهت مینیمال شدن  دارو هارو بخورم