2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
خدا رو شکر عزیزم خوب کردی روشن گرفتی   شادیت روز افزون

بزرگواری عزیز دلم🌺❤️

راستی ببین اگه سرویس چوبیت جنسش خوبه و مدلش دوس داری میتونی بدی رنگ بزنن من میز ناهارخوریم رنگش به بقیه وسیله هام نمیاد بعدا احتمالا بدم رنگشو عوض کنن مادر شوهرم تازگیا رنگ کرده خیلی خوب شده

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام 

خروجی دیروزم 

یه دونه سوتین اسفنجی ،ولی باید جایگزین بشه.همون یه دونه اسفنجی را داشتم 

یکی دیگه از پیراهن های همسرم و سه تا لباس زیر مردونه 

یه پیراهن هم از پسرم 

در پروسه از پوشک گرفتنش سه دونه شلوارک کهنه داشت که کثیف کاری کرد همونطوری دور انداختم 

دیروز موندم خونه آشپزخونه رو تمیز کردم و خونه رو جارو زدم برای شروع یه هفته کاری جدید 

یه تیکه چرم بود که میزاشتم کنار گاز که مثلا چربی ها رو بگیره .اونم انداختم دور .باید یه پارچه قشنگ پیدا کنم جایگزین کنم 

فعلا اینا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز دستی به کل کابینتا کشیدم مرتب کردم چن تاش وجابه جا وچیدمانش وعوض کردم چن تا قوطی فقط خروجی داد ...

عهههه راستی😃 منم کابینت قابلمه ها را مرتب کردم 

دوتا دیگ کوچیک مسی که زیاد استفاده نمیکنم را گذاشتم تو یه کابینت دیگه جای ظرفای دیگه ام باز شد .خیلی بهم ریخته میشدم قابلمه ها 

یه دلم میگه این دیگ مسی ها را بفروشم .درسته میگن خاصیت دارن اما وقتی استفاده نمیکنم می‌خوام چه کار .شستنش هم خیلی سخته 

عهههه راستی😃 منم کابینت قابلمه ها را مرتب کردم  دوتا دیگ کوچیک مسی که زیاد استفاده نمیکنم را ...

چند روز پیش داشتیم با یکی از اقوام همسرم صحبت می کردیم به این نتیجه رسیدیم نه تفلون،نه‌مس ،نه چدن سرامیک

همون قابلمه های روحی خودمون خیلی هم خوب بوده 

هم‌سالم هم غذا توس خوشمزه میشه هم‌به مرور رنگش نمی ره

بادوام هست

شادی صدام کنید
چند روز پیش داشتیم با یکی از اقوام همسرم صحبت می کردیم به این نتیجه رسیدیم نه تفلون،نه‌مس ،نه چدن سر ...

من یه تابه چدن دارم خراب شده نمیشه مثل تفلون روکش بشه دوباره؟

چند روز پیش داشتیم با یکی از اقوام همسرم صحبت می کردیم به این نتیجه رسیدیم نه تفلون،نه‌مس ،نه چدن سر ...

این همه وقت اندازه ده بار هم استفاده نکردم.یه بار برم اصفهان میبرم بفروشم البته اگه همسرم راضی بشه🙁 

اگه لازم نبود هر کاری رو این مردا بفهمن خیلی خوب میشد

بزرگواری عزیز دلم🌺❤️ راستی ببین اگه سرویس چوبیت جنسش خوبه و مدلش دوس داری میتونی بدی رنگ بزنن من م ...

هزینش چقدر میشه حدودا؟ارزشش رو داره ؟من یه میز تی وی دارم دلم میخواد سفیدش کنم😬

سلام ب همه

دوستان من چهار تومن پول دارم. به نظدتون با این مقدار طلا میشه خرید؟

خودم دوس دارم بیشتر کنار بزارم که دستبند بخرم ولی شوهرم اگر تو یه ساعت همشو خرج میکنه،واسه همین میگم زودتر تبدیلش کنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دوستان نظرتون در مورد موکت چیه چون من از طی کشیدن دیگه خسته شدم دلم میخاد خونه رو موکت کنم چه مدل و ...

عزیزم خونه من الان موکت وقتی چیزی می ریزه لک میشه تا نشورم لک اش نمی ره.خوب نمیشه موکت به اون بزرگی دم به دقیقه شست.به مروری کهنه میشه 

ولی واسه خانواده هایی که بچه کوچیک دارند موکت مناسبه

شادی صدام کنید
سلام ب همه دوستان من چهار تومن پول دارم. به نظدتون با این مقدار طلا میشه خرید؟ خودم دوس دارم بیشتر ...

پلاک،گوشواره

میشه.

حتی اگه استفاده نمی کنی بخر بعد از مدتی می فروشی چیزی که نیلز داری تهیه می کنی

شادی صدام کنید
بچه ها از راز سحرخیزی تون بگید چطور سحرخیز شدین؟؟؟ 

سلام عزیزم. یه قسمت خیلی مهمش که بخاطر رفتن سرکاره. منتها میتونید مثلا اگه هر روز ساعت 9بیدار میشید یه مدت ساعت کوک کنید برای ساعت 8.30و خودتون رو ملزم کنید که این ساعت بیدار شید فقط از تو رختخواب بیرون اومدن سخته، دیگه صورت آب بخوره و مسواک بزنید خوابه میپره، بعد 1هفته کوک ساعت رو بذارید رو 8 کم کم براتون سحر خیزی روال میشه. در طول روزم سعی کنید نخوابید و فعالیت داشه باشید سرشب وقتی زود خوابتون ببره دیگه صبح بیشتر از ساعت 7نمیتونید بخوابید.این روشو به خواهرم گفتم براش موثر بود