2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

من اومدم ی دفترچه تلفن دانلود کردم براگوشیم 

وهمه چیز در لحظه که ذهنم برسه مینویسم 

مثلا ی تیترش لوازمی که بایدتعمیرشه 

ی تیترلوازمی که براخونه باید خریده وتعویض شه 

ی تیتر خریدای خودم که بنا به نیازم هست 

یتیترخریدبچه ها لباس جدا 

اسباب بازی لوازم تحریرو... جدا 

یتیتر لوازم سفرکه درلحظه نخوام لوازم بیخودببرم اصلیا جابزارم 

ی تیترلوازم پیکنیک 

ی تیتر فهرست کارای خونه 

ی تیتر خونه تکونی 

و..... آخر 

خیلی خوبه خیلی راضیم باعث شده با نگاه بهش خریدای جامع کامل برحسب نیازداشته باشیم 

سفریهویی بشه هیچی جانمونه یابیخودی برده نشه 

عاشق دفترچه تلفنم هستم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو این چند وقته جرمگیر و شامپو فرش رو حذف کردم مواد شوینده های من فقط وایتکس و تاید و مایع دستشو ...

از پودر ماشین برای شستن سرویس ها استفاده کنید

من سالهاست بخاطر حساسیت به وایتکس فقط از پودرماشین استفاده میکنم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من اومدم ی دفترچه تلفن دانلود کردم براگوشیم  وهمه چیز در لحظه که ذهنم برسه مینویسم  مثلا ...

منم دارم

دقیقا توش دسته بندی کردم

مثلا تو بخش مربوط به خودم

لباس مجلسی

لباس خونه

لباس اداری

لوازم آرایشی بهداشتی ورزشی همه به تفکیک نوشتم چی ها دارم وچی نیاز دارم

خوراکی های خونه

خریدهای خونه مثلا تعویض فرش آشپزخونه کلا نوشتم

حتی به صورت جدا جدا نوشتم هر بخش خونه چا لوازم ضروری ومینیمالی نیاز داره

شادی صدام کنید
از پودر ماشین برای شستن سرویس ها استفاده کنید من سالهاست بخاطر حساسیت به وایتکس فقط از پودرماشین اس ...

منم از پودر لباسشویی برای شستن حمام دستشویی استفاده می کنم‌گه گداری شوینده قوی می زنیم

سینک  و ظرفها هم با پودر لباسشویی می شورم شااااااید یه قطره وایتکس بریزم برای استکان ها

منتها چون تو بارداری نتونستم به خونه وزندگی اون جور که باید برسم این روزا سینک با وایتکس تمیز می کنم خیلی کثیف نبود ولی خوب براق نبود اینم موقت

شادی صدام کنید
[QUOTE=302864416]سلام عزیزم  منم با هبدوا جان موافقم اول یه دکتر برید بعدم خیلی اروم از یه کشو ...

وسایل اضافی رو بزار توی چندتا کارتن

فقط وسایل ضروری بچین تو کابینت

داخل کارتن هر چیزی میزاری روی کارتن ها بنویس

لباسای اضافه هم همینطور

و کارتنها رو مثلا بالای کمددیواری بزار که هروقت لازم شد بری سراغشون

وقتی روحمون خسته است همه چیز زندگی بهمون فشار میاره

روزی چند دقیقه پیاده روی یا رقص هم روحیتو بهتر میکنه

بعد دنیا اومدن دخترم حال روحی خوبی نداشتم اما اون فسقلی با خنده هاش بهشت رو در آغوشم میاورد منم باهاش همراه شدم و ماهی بیشتر از یک کیلو وزن کم کردم جوری که وقتی بعد ۹ ماه برگشتم سرکار سایزم ۴۰ بود.

عزیزم برات آرزوی آرامش دارم

برای تک تک دوستان آرامش آرزومندم.

تا فصل انجیر شده اینم بگم حیلی ها تو اطراف من این مربا درست می کنند نگه می دارند برای زمستون ولی من دوس دارم هر چیزی تازه استفاده کنم الان که فصل اش چندبار درست می کنم تو همین تابستون می خوریم.از انبار کردن شیشه های مربا وترشی خوشم نمیاد.اینم یه جور مینیمال بودن دیگه

شادی صدام کنید
از پودر ماشین برای شستن سرویس ها استفاده کنید من سالهاست بخاطر حساسیت به وایتکس فقط از پودرماشین اس ...

آره عزیزم من هروقت از وایتکس استفاده میکنم شدیدا چشام میسوزه انشالله اینبار تموم شه دیگه نمیخرم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من اومدم ی دفترچه تلفن دانلود کردم براگوشیم  وهمه چیز در لحظه که ذهنم برسه مینویسم  مثلا ...

نمونه ای از بولت ژورنال یا دفتر برنامه ریزی 😍😍😍

سالها قبل در سایت نوعروس یک تاپیک با همین عنوان ایجاد کردم و خیلی عالی پیش رفت

دوستان اگه سایت نوعروس هنوز در دسترسه حتما برید برای برنامه ریزی ازش ایده بگیرید

متاسفانه اینجا تاپیکشو نصفه نیمه ایجاد کردم بدلیل مشغله زیاد نمیرسم کاملش کنم😔😕

واقعا باهات موافقم عزیزم من وقتی اومده بودیم این خونمون به شدت متنفر بودم یعنی اصلا دست و دلم به کار ...

واقعا دکور خ مهمه من بیشتر وسایلم تیره ست وقتی وارد خونه هایی با وسایل روشن میشمحالم خیلی بهتره

کاش بتونم همه وسایلم از نو بخرم ولی روشن

وسایل اضافی رو بزار توی چندتا کارتن فقط وسایل ضروری بچین تو کابینت داخل کارتن هر چیزی میزاری روی ک ...

ممنون از راهکار و دعای زیباتون

میدونم با دوستان خوبی ک اینجا دارم میتونم بهتر بشم.

اینجا کسی به من نگفت تنبل و شلخته خیلی خوب درک شدم وقتی میخواستم بنویسم از همین قضاوتا ترسیدم 

چون تو این چن وقته خیلی از نزدیکترین افراد زندگیم بهم سرکوفت میزدن بخاطر همین دوست نداشتم لیان خونم همش استرس حرفاشون داشتم..

با نوشته هام دادم اشک میریزم چقد حال روحم خراب بوده نمیدونستم  

ممنون از راهکار و دعای زیباتون میدونم با دوستان خوبی ک اینجا دارم میتونم بهتر بشم. اینجا کسی به من ...

سلام گلم اشناالله که هرچه زودتر حال روح و دلت بهتر بشه...

بالاخره بیشترمون تجربه حال بد و حتی افسردگی یا نداشتن اراده رو داشتیم

تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی هرروز برای خودت اهنگ بزار برقص،برای محرم و صفر هم من اهنگ غمگین یا نوحه باز میکنم خیلی تاثیر داره توی کارکردنم انگار بیشتر انرژی میگیرم

دور و برت و که خلوت کردی خیلی حالت بهتر میشه،بعد اون هم انشاالله کم کم بتونی وسایلی که دوستشون نداری عوض کنی ..

پیشنهاد میکنم کتاب عا ت های اتمی رو بخونی کمک میکنه عادت های بدتو کنار بزاری و عادت های خوب و پیش بگیری