2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

امروز دخترم بردم‌حموم فقط یه حوله داره که یادم رفته بود بشورم.در نتیجه امروز حوله نداشتم دخترم خشک کنم با دستمال  خشک کن خشک کردم.تا درس عبرتی باشه برام لباسا به موقع بشورم دیروز وقت داشتم بشورم ولی به نت گردی گذروندم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ها همه بهانه است. همسر خوب وخونه خوب هم داشتی شرایط ات الان همین بود حالا بخوام واقع بین باشم ی ...

آره واقعا شاید همین طور باشه

شاید بلد نیستم حال خودم رو خوب کنم

من امروز نشستم برا قدم اول آرزوها و خواسته هام نوشتم

و براشون زمان زدم

ی صفحه هم کارای عقب افتاده ولی بدون تاریخ نوشتم

که هرکدوم انجام شد تیک بزنم 

فک کنم برا شروع خوب باشه حالا یکم ذهنم بهتر میدونه چی میخواد

آره واقعا شاید همین طور باشه شاید بلد نیستم حال خودم رو خوب کنم من امروز نشستم برا قدم اول آرزوها ...

بهترین کار کردی.

ببین ذهن ما برای تلاش کردن بهانه میاره

برای شاد بودنم بهانه میاره

برای انجام کارای عقب افتاده هم بهانه میاره

شادی صدام کنید
خانما شهادت امام حسین.ع.تسلیت میگم .خداروشکر غذای نذری امام حسین.ع.به ما هم رسید برای من همین یه پرس ...

موافقم واقعا با نوشته های دیگران هم آدم درس میگیره و هم انگیزه منکه این تاپیک مینیمالیست خیلی هم روی خودم و زندگیم تاثیر گزاشت قبلنا از خونه زندگیم بدم میومد اما الان عاشقشم و اصلن دوست ندارم از خونم بیرون برم و دارم تمام سعیم رو میکنم که همه جای خونه رو طبق اونجوری که میخام خلوت و پاکسازی کنم

پاشدم یکم کشو هامونو مرتب کردم،و ی کشو رو خالی کردم😍،لباساش تو کشوی دیگه جا میشد،

خروجی:کیف مجلسیم که چندماهه میخواستم بزارم خروجی دلم نمیومد بالاخره گزاشتم خروجی،الان کلا سه تا کیف دارم،

زانو بندهای دخترم که دیگ استفاده نمیکردم و ی جفت جورابش

ی جفت جوراب خودم سالم بود.و ی روسری خودم که سالم و نو بود خرید هیجانی بود🤦طرح و رنگش پسندم نبود

سینک ام امروز وایتکس زدم.از مجموع شوینده ها آشپزخونه فقط یه مایع ظرفشویی یه وایتکس دارم ویه شیشه کوچ ...

منم تو این چند وقته جرمگیر و شامپو فرش رو حذف کردم مواد شوینده های من فقط وایتکس و تاید و مایع دستشویی و ظرفشویی و اصل کاری برای لباسای دخترم صابون هست

حالا تو این فکرم رخشا بگیرم بجای وایتکس 

رخشا هم بوش آزار دهنده نیست همم برای سرویس بهداشتی عالیه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
موافقم واقعا با نوشته های دیگران هم آدم درس میگیره و هم انگیزه منکه این تاپیک مینیمالیست خیلی هم روی ...

واقعا باهات موافقم عزیزم من وقتی اومده بودیم این خونمون به شدت متنفر بودم یعنی اصلا دست و دلم به کار نمی‌رفت بگذرد که به همسرم چقدر غر میزدم چون مث خونه ی اولی که گرفته بودیم نوساز نبود منم به شدت خونه رو شلوغ کرده بودم😑

روی اپن پر از دکوری روی میزتلویزیون و کابینتا هم که بماند...

پرده هامم مادرشوهرم داده بود تیره بودن باعث می‌شد خونه همیشه تاریک به نظر برسه خواستم بگم چیدمان هم تو دلباز بودن و مرتب بودن خونه خیلی تاثیر داره

ولی به لطف شما دوستای عزیزم میزخاطره کلا حذف شد و سماور و... به کابینت انتقال پیدا کردن بیشتر وسایل برقیمو همون اول راهی کابینت شدن 

میز ناهار خوریم که پذیرایی رو اشغال کرده بود گذاشتم توی آشپزخونه اینطوری پذیراییم حسابی بهتر و بزرگتر شد

کل رو میزی ها و ظروف و لباسا و کیف و کفشایی که استفاده نمیشد پاکسازی کردم 

من قبلا هم مرتب بودم یعنی وقتی داخل کمد رو باز میکردی پر بود از لباسایی که مرتب روی هم چیده شده بودن ولی سال به سال سراغ بیشترشون اصلا نمی‌رفتم و هر چند وقت یبار الکی مرتب میکردم 

الان خدا رو شکر اون زحمت مرتب کردن لباسای اضافی رو ندارم

تا همین چند وقت پیش دو جفت بعضا سه جفت کفش رو روی هم تو یه طبقه میذاشتم تو جاکفشی الان بعد پاکسازی چند طبقه هم اضافه دارم🥰

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام خانمها. این مدت کامنت همگی را خاموش می‌خوندم و کلی کیف کردم و ازتون چیز یاد گرفتم. 

امروز از همسرم خواهش کردم یه نگاهی به کاغذ هایی که تو کمدش جمع کرده بندازه و به درد نخورهاشو جدا کنه و اونهایی که لازم داره مرتب کنه. نتیجه شد یه عالمه کاغذ A4 که داد دستم. منم نشستم اونهایی که دوطرفش نوشته داشت جدا کردم و رفت تو کیسه بازیافت. و اونهایی که یه طرفش سفید بود را دسته کردم گذاشتم تو کمد برای مدرسه دخترم. درنتیجه برای اول مهر من خرید کاغذ  A4 نخواهم داشت.

هم کمد همسرجان مرتب شد هم یه هزینه حذف شد.

امروز دستی به کل کابینتا کشیدم مرتب کردم چن تاش وجابه جا وچیدمانش وعوض کردم چن تا قوطی فقط خروجی دادم کم بودن 

اتتق دخترمم باز کمدوریختم جمع وجورومرتب کردم ی کیسه بزرگ برداشتم پرعروسک کردم گذاشتم بالا کمد تا دورمون خلوت بشه نوبتی بیارم برا بازیش ی سری کاغذوچسب وخرده ریزه های کمی بود خروجی شدن وسه تا ازلباساش که کوچیک شدن

روحم تازه شد

البته این دوریز کم وجمع وجورسریع نتیجه این هست که دفعه قبل من کامل صفحات اصلی این تاپیک وخوندم وایده گرفتم وپیش رفتم وجسته گریخته تو زندگیم پیش میرم باهاش