2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام خروجی امروز من کیف لوازم ارایشیم بود که واقعا خراب شده بود،فعلا جایگزین نکردم،،دوتا پاپیون کوچی ...

منم یه سری وسیله تو ذهنم هست که بفروشم.اگر اونا برن کمد دیواریم خلوت خلوت میشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میشه توضیح بیشتری بدین،چه جوری سبزی رو استفاده میکنین ؟!خشک یا تازه به تازه ،من شاغلم می‌خوام ب ...

سلام.فقط شوید رو خشک میکنم بقیه سبزیجات رو تازه  استفاده میکنم. چون تو فریزر هم مزه ی سبزی تغییر میکنه هم خاصیتش از بین میره. منم شاغلم و همیشه سبزی خرد شده میخرم. ولی اینجا دیدم بعضی دوستان حتی سبزی قورمه رو هم خشک استفاده کردن

اتفاق خوبی که تو این مدت برام افتاد این بود که همسرم بصورت خود جوش میخواد یه روز تعطیل سمسار بیاره و وسایل انباری رو رد کنه(سال هاست که کلی وسیله ی بی مصرف تو انباری انباشت شده و دلش نمیومد بریزه بره) خدا روشکر که قراره انباری خلوت شه. 

یه مورد دیگه هم اینکه، من هنوز نتونستم خودمو متقاعد کنم چیزی رو که لازم ندارم تو دیوار بفروشم نمیدونم انگار تنبلیم میاد یا چی...، تموم وسایل رو یا میدم به اطرافیان که لازم دارن یا بسته بندی میکنم میذارم سر کوچه. 

سلام.فقط شوید رو خشک میکنم بقیه سبزیجات رو تازه  استفاده میکنم. چون تو فریزر هم مزه ی سبزی تغیی ...

ممنون که جواب دادید،ولی خدایی من تنبلیم‌میشه ،مثلاً واسه پختن قرمه سبزی نیم کیلو خرد شده بگیرم حداقل سه وعده میشه ،بقیشو مجبورم بزارم فریزر یا سبزی کوکو و آش .. 

یه حسی که از وقتی این سبک زندگی رو پیش گرفتم بهم دست داده اینه که وقتی میرم بیرون از قدم زدن لذت میبرم نه خرید کردن، از دیدن وسایل خوشگل پشت ویترین مغازه ها و همون جا لذت میبرم، دیگه دلم نمیخواد اون مال من باشه و تو خونه ی خودم داشته باشم. به خودم میگم خیلی قشنگه اما مناسب خونه ی ما و سبک زندگی ما نیست و رد میشم. اصلا هم برخلاف قبل دلم پیش اون وسیله نمیمونه. 

تازه میتونم از چیزای ساده ای که نیازی به خریدن نیست لذت ببرم و پول و زمانم رو صرف چیزهایی بکنم که حالمو خوب میکنه 

منم یه سری وسیله تو ذهنم هست که بفروشم.اگر اونا برن کمد دیواریم خلوت خلوت میشه

انشاالله بتونی بفروشی😍،،واسه منم مثلا ی کیسه خواب نو نو هست ،ی کوله پشتی خیلی کم استفاده شده و کاملا نو و سرویس اشپزخونه  و چندتا مورد دیگه