2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
به به چقد عالی خوشحالم نفر جدیدی روز به روز با این سبک زندگی خونه اش رو مرتب میکنه و با تغییرات عش ...

سلام عزیز دلم منم به نوبه ی خودم از شما  که چنین تاپیک انرژی مثبتی زدید بینهایت سپاسگزارم و امیدوارم همیشه، بهترین همه چیز، از آن شما باشه، همیشه باشید و ما از ایده های جالب توجهتون بهره ببریم 😘😘🙏🙏 تا یادم نرفته بگم که عزیزم درعظمت و زیبایی ایده های ناب شما همین بس که آدمی مثل من اگه با این تاپیک آشنا نمیشد تا ابد خونش مثل سمساری بود و هیچ وقت معنای آرامش و راحتی رو نمی‌دونست، 

هر چند من اول راهم ولی امیدوارم تا آخر امسال زندگیم خیلی مینیمالتر و جمع و جورتر از الانش باشه عزیزم، 👌

و اینکه حداقل الان دیگه جلوی ورودی‌ها رو گرفتم، به یاری خدا خروجیهاشم تمام میشه بالاخره عزیزم  👌👍💪✌️

سلام بچه ها من یه جفت مرغخوری  بیضی دارم مارک marinex

الان یک ساله میزارم دیوار فروش نمیره🤣🤭😁

ولی من از رو نمیرم 😁باید اینو بفروشم  دقیقا ماهی یک بار آگهی منقضی میشه من دوباره میزارم 🤣

قیمت مناسبه نمیدونم چرا نمیخرن 🚶🏼‍♀️

یک جفت ۳۰۰ تومن دقیقا نصف قیمت گذاشتم ۳۰۰ قیمت یه دونه ست🤦🏻‍♀️🚶🏼‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام حالا که بحث دیوار شد من میخوام یه مدل مرغ خوری بخرم

دو روز پیش توی دیوار اگهیشو دیدم خیلی خوشگل و قیمتشم مناسب بود ولی اصلانمیتونم اعتماد کنم.چون تهران که زندگی نمیکنم بخوام حصوری تحویل بگیرم 

شماها تا حالا از دیوار خرید کردین براتون با پست بفرستن؟

بعد میترسم با پست بفرستن بسته بندیش خوب نباشه بشکنه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دوست عزیز من شهرستان هستم ولی اکثر وسیله هامو تو دیوار تهران یا کرج گذاشتم و فروش رفته با تیپاکس ارس ...

راستی هزینه ارسال چقدر میشه؟من اینجا تو تهران پست کردم برای ملارد که همین بغله ۳۵ تومن شد.

بچه ها من یک هفته سفر بودم و وقای میخواستیم سوغاتی بخریم ترجبح دادم خوراکی باشه تا صنایع دستی.چون فکر کردم همون وسایل دکوری دوسال بعد میشن خروجی ،پس همون بهتر خوردنی باشه.

خروجی یک مایو همسر ،یدونه دیگه داره.

ورودی یک‌مایو واسه پسر بزرگم چون قبلی کوچیک بود .

یک کفش استوک واسه کوچیکه،کفش قبلی اش رفت بیرون. 

پرده اتاقم هم فعلا خروجی. 

جدید میخوام بگیرم ولی کی ،نمیدونم .

خلاصه که عجله ندارم بنظرم بدون پرده هم زیاد بد نیست😉

راستی هزینه ارسال چقدر میشه؟من اینجا تو تهران پست کردم برای ملارد که همین بغله ۳۵ تومن شد.

برای منم امروز پست کردم از شهرستان به تهران۵۱ تومن شد،اکثرا پیشتاز پست میکردم دو سه ماه پیش و قیمت‌ها پایین بود الان گرون شده...حالا یه مانتو بود با پست عادی...

افوض امری الی الله...
سلام حالا که بحث دیوار شد من میخوام یه مدل مرغ خوری بخرم دو روز پیش توی دیوار اگهیشو دیدم خیلی خوشگ ...

عزیزم من بندرعباس هم پست کردم،از تهران و کرج هم خرید و فروش داشتم،بسته بندیش به عهده پسته...خدا رو شکر هر چی هم خریدم یا فروختم آدمای خوبی بودن...حتی یکی دو بار بعد اینکه پست کردم وسیله رو هزینه رو واریز کردن...به هر حال دنیای مجازی هم میشه شناخت پیدا کرد و اعتماد کرد

افوض امری الی الله...

سلام

من بازم خونه مامانمو سابیدم😅 لامصب هرچی میریزم پایین باز هست!

ی سری کتابچه و کتاب، پوستر و عکس قدیمی بود ک دور از چشم مامان بابام گذاشتم تو سطل آشغال😅 ک اونم مامانم دید دراورد و بهم هی فحش داد😅و گفت میده کتابخونه. خداروشکر بقیه اشو بابام ندید😅😅😅

ی سری جزوه دانشگاه داشتم گذاشتم بیرون، ی سری برگ دفتر ک نو بود جدا کردم برا چک نویس. 

ی عالمه ساعت مچی شکسته و خراب و گوشی های قدیمی جمع شد. بنظرتون میشه باهاش کاری کرد یا بدم عمو پاکبان ببره؟؟

🌸
سلام من بازم خونه مامانمو سابیدم😅 لامصب هرچی میریزم پایین باز هست! ی سری کتابچه و کتاب، پوستر و ع ...

دقیقا وضعیت خونه مامان من😮‍💨😮‍💨😮‍💨

من که خیلی چیزارو میریزم دور ولی باز خیلی جاها یادمون میره بررسی کنیم.

ابجیم میگفت شهرستان خونه بابام اینا که بودن،رفتن سراغ گاه صندوق،توش پر بوده از کارتن گوشی های قدیمی خانواده،گوشی های خراب😑،چراغ قوه های خراب مال شاید ۱۲ ۱۳ سال پیش!

ابجی کوچیکم همه کاتنارو به همراه گوشیا و چراغ قوه ها ریخته دور.

بعد من از تعجب دهنم باز موند اخه مگه جای کارتن گوشی توی گاو صندوقه؟😅

این کارا فقط از پدرمادرای قدیمی برمیاد

دقیقا وضعیت خونه مامان من😮‍💨😮‍💨😮‍💨 من که خیلی چیزارو میریزم دور ولی باز خیلی جاها یادمون میره ...

😂🤣

گاوصندوق فقط گاوصندوق خونه بابام! بدون کلید باز میشه🤣 توشم پر آشغاله! 

بنظرت کدوم عمو پاکبانی قبولش میکنه!؟؟؟؟

🌸
عزیزم من بندرعباس هم پست کردم،از تهران و کرج هم خرید و فروش داشتم،بسته بندیش به عهده پسته...خدا رو ش ...

من خداروشکر تا حالا توی خریدهای اینترنتی مشکلی نداشتم چون از پیج خرید میکنم.ولی دیوار میترسم.حالا انشالله یع بار خرید کنم.

بعدم خداروشکر این روش زندگی(مینالیستی)رو که درپیش گرفتم 

دیگه لازم نمیبینم چیزی بخرم فقط همین مرغ خوری رو چون نیاز دارم میگیرم.

دوستان اونایی که تابه گل پنبه دارین جنسش چطوره خوبع؟

به نظرتون گل پنبه ای ها جنس خوبی دارن یا سرامیکی های جدید؟