2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
سلام من بازم خونه مامانمو سابیدم😅 لامصب هرچی میریزم پایین باز هست! ی سری کتابچه و کتاب، پوستر و ع ...

سلام عزیزم من خیلی دیدم تو بازار موبایل زیر پل  حافظ مردم گوشی‌های کهنه و سوخته شونو به مغازه دارا میفروشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستای مرتب و قشنگم. من دیروز از یه سری چیزا که هر بار از پاکسازی قسر در رفته بودن، دل کندم و خیلی خوشحالم. مایو و عینک و کلاه شنا که دوران مجردی استفاده میکردم و میدونم بخاطر یه سری مشکلات دیگه استخر برو نیستم، همه لباس زیرای فانتزی که اوایل ازدواج که جوون بودم و ذوق داشتم میپوشیدم 😅😅 و چند سال دیگه حوصله پوشیدنشونو ندارم. یه ظرف تزیینی که مادرشوهرم داده بود و دوستش نداشتم و بخاطر رودرواسی نگهش داشته بودم و امیدوارم مشکلی پیش نیاد چون خیلی حساسه و حواسش به همه چی هست 😅

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

سلام خانوما، رسیدم به خرید قاشق و چنگال😅  ،دم دستی یه 6نفره قاشق چنگال غذا خوری  و قاشق شربت خوری و مربا خوری و چایخوری و یه کفگیر و دو تا ملاقه کوچیکذو بزرگ گرفتم، می‌خوام به اندازه 18نقر مهمون قاشق چنگال بخرم ،بنظرتون سرویس بگیرم یا اگه بخوام جدا جدا بگیرم کدوماش لازمم میشه ،سرویس جای زیادی میگیره و فک میکنم مثلاً چنگال کوچولوش همینطور قاشق شربت خوری  اضافه اس ،آخه واسه شربت من نی استیل گرفتم ،دو دست چاقو چنگال ست واسه پذیرایی گرفتم  ،دوستای با سلیقه ممنون میشم مث همیشه راهنماییم کنین

سلام خانوما، رسیدم به خرید قاشق و چنگال😅  ،دم دستی یه 6نفره قاشق چنگال غذا خوری  و قاشق ش ...

سلام گلم. منم سرویس قاشق چنگالم همون تیکه ای گرفتم با یه فایل کوچیک تا توی اون جمعش کنم

از سرویش هم کفکیر. ملاقه بزرگ و کوچیک. قاشق و چنگال 

قاشق شربت لازم بنظرم چنگال کوچیک نه چون ست کارد چنگال هست

کارد پنیر. قاشق مربا خوری 

سلام خانوما، رسیدم به خرید قاشق و چنگال😅  ،دم دستی یه 6نفره قاشق چنگال غذا خوری  و قاشق ش ...

وایی این کیفی ها رو نگیر که بیخوده برا چنتا قاشق چنگال یه کیف بزرگ و سنگین داره منکه اصلن دستشنزدم همینجور با کارتنش گذاشتم تو کمد دیواری های بالا قاشق بگیر به اندازه ایی که میخای چنگال بزرگ و کوچیک کاردهاشم که بلا استفاده اس کارد و چنگال میوه خوری مخصوص بگیر کفگیر ملاقه چند تا انبرک سالاد یه چند تا بگیر

عزیزم من برا جهیزیم ۱۸ نفری جنس خوب جدا جدا گرفتم یعنی تو کیف نیست

سه دست قاشق و چنگال ، قاشق برای شربت ،قاشق مربا

سه تا کفگیر سه عدد ملاقه بزرگ 

بعدا مامانم هم دو دست قاشق یه دست ملاقه کوچیک برای خورشت و دو دست چنگال میوه گرفت

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام سلام صد تا سلام هزار و سیصد تا سلام 

خداروشکر که چند روزه این تاپیک و پیدا کردم و تقریبا تمام صفحات رو نگاه کردم، لذت بردم و کلی دعا به جون اول استارتر عزیز کردم و بقیه دوستان که تجربیات شون و اینجا میذارن، کاربر ادمین ایتا پیامتون و دیدم گفته بودین دیگه عضو جدید نمیگیرین، کاش یک تجدید نظر میکردین، حداقل اگر کسی واقعا فعاله، دوست داره با گزینش و مصاحبه به گروه اد بشه مثل من 😁😁😍😍😍😍😍😍

خروجی های امروز من 

چندین جفت کفش و دمپایی خودم که استفاده نمیکردم 

کفش و دمپایی های پسرم که براش کوچک شده گذاشتم بذارم دم در کسی لازم داره ببره چون نو سالمن

چندتا واکس و برس واکس و اینجور چیزا که بعد از پاکسازی جاکفشی گذاشتم خروجی

چندین مقنعه که برا سر کار استفاده می‌کردم چک کردم کهنه ها رو گذاشتم خروجی 

ظرف های زیادی بودن هدیه بودن استفاده نمیکردم گذاشتم بفرستم خونه باغ مامانم استفاده بشه 

دو تا خط لب که دیگه دوسشون ندارم اونام هدیه بودن البته،چند تا قوطی کرم و.... که خالی شده بودن 

چندتا جانماز و چادر که اضافی بودن و فقط جا اشغال کرده بودن فرستادم برا مسجد 

هنوز پاکسازی هام ادامه خواهد داشت ولی تا همین جام خیلی از نتیجه راضی م 😍😍😍😍

چون یک مدت دیگه اثاث کشی دارم، کلا تمام خونه رو دارم بررسی میکنم که قبل از اثاث کشی خروجی ها رو کامل خارج کنم از خونه و وسیله اضافی نبرم با خودم، دوستان زیادی در مورد ظروف مسی و یادگاری ها نظر داده بودن، منم با اجازتون نظرم رو بگم، من ی عالمه از این ظروف قدیمی و عتیقه دارم که واقعا عاشق شون هستم و بهم حس خوب میدن، اکثرا هم برا عکاسی ازشون استفاده میکنم، از زمانی ک با سبک مینیمال آشنا شدم از جلو دید خارج شون کردم،تو یک صندوقچه تو انباری نگهداری میکنم فقط مواقع عکاسی و وقتایی که حال کنم باهاشون درشون میارم، قصد ندارم خارج شون کنم چون حس خوب دارم بهشون،ببخشید طولانی شد، دوستتون دارم 😘😘😘😘

من خداروشکر تا حالا توی خریدهای اینترنتی مشکلی نداشتم چون از پیج خرید میکنم.ولی دیوار میترسم.حالا ان ...

سلام خوبی 

بیا مرغ خوری منو بخر یک ساله در تلاشم بفروشم🤣😁🤭🤕🤕🤕

دوستان اونایی که تابه گل پنبه دارین جنسش چطوره خوبع؟ به نظرتون گل پنبه ای ها جنس خوبی دارن یا سرامی ...

من سرویس گل پنبه ای داشتم ( پاسماوری ، جا ادویه ،  بستنی خوری ، سوپ خوری  و مرغ خوری ) تقریبا همه رو فروختم فقط پا سماوری مونده که اونم گذاشتم دیوار 

به نظرم خیلی سنگینه  برای من استفادش راحت نبود وچون ماشین ظرفشویی ندارم با دست می شورم موقع شستن به خاطر سنگینیش اذیت می شدم 🤭😁 من جنس ارکوپال رو بیشتر میپسندم چون سبکتر هست 🤝 مُچ دستم درد میکنه و ارتروز گردن هم دارم 🤕🤕 بنابراین راحتی رو به خشگلی ترجیح میدم🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

در ضمن گلپنبه ای ها هم جنسشون سرامیکی هست⚘

عزیزم خریدات تقریبا شبیه منه!

من برای جهیزیه مامانم یه سرویس ۶ نفره خریده بود که قاشق مربا و بستنی و چایخوری و شربت و کارد و چنگال داشت و ۶ تا هم قاشق خورشت داشت. یه ملاقه و یه کفگیر بزرگ

من دیگه سرویس کامل نخریدم

رفتم گشتم شبیه همون ۱۸ تا قاشق و چنگال خریدم 

۱۸ تا هم کارد و چنگال ست برای پذیرایی خریدم.

چون سرویسم ملاقه کوچیک نداشت سه تا ملاقه کوچیک خریدم و دو تا کفگیر بزرگ و سه تا هم انبر سالاد

دو دست هم نی قاشقی استیل خریدم که اصلا تاحالا استفاده نکردم و تو فکرشم ردشون کنم

تازه همون اقلام سرویس ۶ نفره هم بعضیاش استفاده نشده برا من!

برای مهمونم از همون قاشق مربا و چای دم دستیم استفاده میکنم!