2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااااااااام واااااای چه خوب که اینجا رو پیدا کردم چند روزه داشتم تاپیک و میخوندم تا صفحه ۱۳۰ خوندم، گفتم بیام اینجا هم تشکر کنم از استارتر عزیز ،  هم بگم چققققققد تاثیر خوب گذاشتین روم، هم در مورد خروجی هام بگم که این مدت چقققققققد خروجی داشتم، حس خوب گرفتم، بعد سر فرصت برگردم باز صفحات قبل رو بخونم، من تقریبا تمام خونه رو پاکسازی کردم، از آشپزخونه توضیح بدم براتون، من کلی ظرف و ظروف هدیه گیرم اومده بود همه رو بخشیدم، ی چند تا لوازم برقی بود مثلا آبمیوه گیر و....اونام باز هدیه بودن که مثلا خراب شده بودن و.... اونام گذاشتم خروجی، قابلمه ها،ظروف پلاستیکی خیلی اضافی داشتم فرستادم برا سرایدار ساختمون که لازمشون بود، باز اسباب بازی های پسرم خییییییییییلی خروجی داشتم، همه رو دادم به چند تا از آشناها که بچه هاشون کوچک تر بودن و میدونستم ازشون استفاده میکنن

کمد خودم هم خروجی زیاد داشتم، چند تا کیف که استفاده نمیکردم، لباس راحتی هایی که مناسبم نبودن همه رو باهاشون گردگیری کردم بعد انداختم بیرون، کتابخونه رو مرتب کردم،ی عالمه کتاب بودن مال زمان دانشجوییم، دفتر، جزوه، همه رو گذاشتم خروجی، وای خیلی حال میده، تو خونه میچرخم از کابینتا و کمدی تمیز و خلوت لذت میبرم، ای کاش چندسال پیش با این سبک آشنا میشدم و انقد هزینه صرف خرید چیزای غیر ضروری نمیکردم، البته بنظرم اینم تجربه شده برامون، مثل کشورای اروپایی که بعد از چندین سال مصرف گرایی و ریخت و پاش و خرید زیاد الان به این نتیجه رسیدن ک سبک مینیمال آرامش بیشتری میده بهشون و رو آوردن به این سبک، خودمونم الان هم باید شاکر باشیم که پی به اشتباهات مون بردیم و دیگه مثل گذشته ولع خرید نداریم

سلام

رفتم خونه مامانمو ریختم پایین. کمدو ریختم پایین..کلی لباس نو و کهنه رو بقچه کردم بدیم به نیازمند. ی دسته ام آشغالی. زیر تخت هرچی خورده ریز مث پیچ و کمربند و.. بود برا سطل آشغالی. ی خورده سر قیچی بود ک گذاشتم ببره مامانم بده براش دستگیره بدوزن. ی سری ظرف و لیوانم بود دادم استفاده کنه. آشپزخونه ام مرتب کردم و چیزای مونده و بی استفاده راهی آشغالی. ی سری کتاب و دفتر و مجله و .. گذاشتم بیرون. آت آشغالای تو حیاطم جارو کردم..‌ خیلی کار کردم امروز و کیف کردم.

🌸
با این گرونی حیف نیست به نظرتون 

سلام عزیزم وقتی وسیله ای مونده تو کابینت و کمد خاک میخوره چه فایده ای برامون داره ببخشید رک میگم من الان نگهداری از اموال وارث کنم؟ تازه مسلم بدونین بعد فوت ما بچه هامون نه دل استفادشو دارن نه نگهداریشو یا میبخشند یا میفروشن 

پس واسه خودم زحمت اضافه درست نمیکنم رد میکنم بروند 

من امروز با پیام یه مشتری بیدار شدم که یه دست لیوان و استکان و قندان از اینا که انگاره ی طلایی دارن خرید ازم 

دوستان یه اعترافی کنم خواهشا نخندید، اگه هم خندیدید به روم نیارید، قبلا من از دیوار برای خرید و اجاره ی خونه برا اطرافیانم استفاده می‌کردم 

و خنده دار اینجاست که وقتی میدیدم ظرف و ظروف خونه برا فروش گذاشتن فک میکردم اینا آدمای معتادن که دارن وسایل خونشونو میفروشن یا گاهی که میدیدم وسایل گرون قیمتی میفروشن شک نداشتم که حتما ورشکسته شدن مجبورن وسایل بفروشن 😃😃😃😃😂😂😂😂😂😂

الان خودمم جزو اون معتادا و ورشکسته ها شدم 😂😃

ولی از شوخی که بگذریم دوستان یه تجربه که به دست آوردم اگه کسی خریدار باشه به هر قیمتی می‌خره و من اشتباه کردم که روزای اول همه چیو یک چهارم و یک پنجم قیمت گذاشتم اگه با نصف قیمت هم ارائه میدادم خریدارش پیدا می‌شد فقط باید صبور بود 

شما اشتباه منو تکرار نکنید، خودمم دیگه مرتکب نمیشم عزیزان 🤩😍ماچ به کلتون 😘😘

کاش  دوستان بیان و چیزهایی که تو دیوارمیفروشن با قیمتش عکس بدن،هم باعث میشه مثلا من بدونم که اون وسیله رو هم‌میشه فروخت و بیخود نزارم دم در و هم اینکه قیمت دستمون میاد و میدونم با چه قیمتی فروش میره نه بیخود ارزون میدیم نه گرون میزاریم که مشتری واسش نیاد .بنطرم اینجوری کارمون تو خروجی سریعتر میشه 

من امروز با پیام یه مشتری بیدار شدم که یه دست لیوان و استکان و قندان از اینا که انگاره ی طلایی دارن ...

چقدر حس و حال الانتونو دوس دارم🌺🌺🌺

حس بعد پاکسازی خونه به آدم یه آرامشی میده که نگو😉🥰

ولی من این چند وقت خیلی دقت کردم وقتی وسیله یا لباسی رو می‌بخشیم یا همون میذاریم خروجی کلی انرژی مثبت به زندگی آدم وارد میشه کلا وسیله های کهنه یا به درد نخور بنظرم انرژی منفی دارن❤️

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چقدر حس و حال الانتونو دوس دارم🌺🌺🌺 حس بعد پاکسازی خونه به آدم یه آرامشی میده که نگو😉🥰 ولی من ...

دقیقا عزیزم 

من قبلا طرز تفکرم کاملا برعکس بود فک میکردم فقط باید بخرم، ولی چرا و برای چی واقعا نمیدونم 🤔