2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738524 بازدید | 44697 پست
نه عزيزم اخه اون اتاق كوچيكه و به خاطر كمد ديواري ها نميتونم تختو بذارم كمدها باز نميشن. براي جابجاي ...

سلام عزیز نمیدونم تا الان مشکلتون حل شده یا نه ولی بنظرم درهای کمددیواری ریلی بشه بتونید از تختخواب استفاده کنید 

ديوار ازاد هم طولش كمه قشنگم يك اتاقكه فرش  ٦ متري ميخوره و دربهاي كمد ديواري و حيات خلوت داخلش ...

ضمنا اگه عرض حیاط خلوتتونم اجازه میده آهنگر بیارید جهت باز شدن در رو به سمت حیاط خلوت برگردونه 

من هم یکی از اتاقام که کوچک هم هست در کمددیواری مو ریلی کردم و دری که به تراس باز میشه جهتشو به سمت بالکن دادیم و تختخواب گذاشتیم تو اتاق 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من این تاپیکو از قبل سئو داشتم ولی فرصت مطالعش تازه برام پیش آمد که فوق العاده از ایده های شما عزیزان لذت بردم، من فکر میکنم در نهایت بتونم مینیمال ایرانی بشم نمیدونم شاید هم بعدا تغییر عقیده بدم و به مینیمال غربی متمایل بشم، 

ولی الان پرسشم اینه که اگه شما وسایلتون نسبتا جدید باشه و بعضیهاشم خاطره انگیز باشه و ضمنا شیک هم باشن ولی خب به تعداد زیاد از هر چیزی که فکرشو کنید حتی تابلو و دکوری و حباب‌های برفی وووو داشته باشید 

ولی همه رو با هم استفاده نکنید یعنی دوره ای یا فصلی جابجا کنید 

حالا با این اوصاف برای مینیمال شدن اون وسایل رو چکار میکنید؟ چون من الان در چنین وضعیتی بسر میبرم 😐

و اینکه یکی از دلایل محکمم برا مینیمال شدن سن بالای من هستش که نمیخوام برا تمیزکاری یا جابجایی وسایل بچه هامو به زحمت بندازم و هر روز هم برا هر کار کوچکی نمیشه از بیرون کارگر بیارم 

و یه سوال دیگه خونه ی من سراسر پرده هستش و چوب پرده هام از اون قدیمی‌ها هستن که متاسفانه بعضی وقتا گیره هاش میفتن یا باز میشن برام سخته دم به دقیقه برم بالا چهار پایه، اگه از دوستان چوب پرده هاشون از این جدیدا که حلقه ای هستن استفاده میکنن، میخواستم ببینم اونا هم این مشکلو دارن یا نه؟ 

تا اگه راحتترن چوب پرده هامو عوض کنم 

ممنون میشم راهنماییم کنید و ببخشید سوالام زیاده 🌻💚

سلام دوستان من این تاپیکو از قبل سئو داشتم ولی فرصت مطالعش تازه برام پیش آمد که فوق العاده از ایده ه ...

سلام عزیزم به جمعمون خیلی خوش اومدی❤️

منم قبل این که با این تاپیک و زندگی مینیمال آشنا بشنم عاشق وسایل دکوری و تابلو اینا بودم حالا لباس و کیف و کفش و حتی وسایل پلاستیکی و آشپزی... که بماند😐

شما میتونی اون تابلوهایی که دلتو زده یا نمیخوای رو بذاری تویه کارتون بعد بذاری تو کمد دیواری یا انباری اگه به مدت مثلا شش ماه دیدی نیازی بهشون نیست و سراغشون نرفتی اونوقته که بذاریشون خروجی☺️

میتونی بدی به نزدیکان که میدونی خوششون میاد یا ببری خیریه یا بذاری دیوار بفروشی

من خودم تا چند وقت پیش کلی ظرف ظروف مسی و برنجی گذاشته بودم رومیزی خاطره یا اپن و... واقعا پاک کردنشون کلی انرژی و وقت از آدم هدر میبره برای همین همه رو گذاشتم تو کابینت یه مقداریش که کمتر استفاده میشه تو بوفه الان چندوقته که از تمیز کردن الکیشون راحت شدم😍😜

یه جمله خیلی خوب که یکی از کاربران اینجا گفت اینه که وسایل باید درخدمت ما باشند نه ما در خدمت اونا

حالا ببین که کدوم تابلو حس و حالتو خوب میکنه کدوم نه خودت تصمیم بگیر🌺🌺🌺

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام دوستان من این تاپیکو از قبل سئو داشتم ولی فرصت مطالعش تازه برام پیش آمد که فوق العاده از ایده ه ...

مادر همسرم پرده پانج زدن از اون حلقه ای ها که شما میگی تا الان که راضی بودن چند ساله دارن بازم دوستان میان نظرشونو میگن ❤️

سلام بردوستان عزیزم .روزتون بخیرو شادی ..خروجیای امروز من باز یه جفت کفش اینا دیگه واقعا کهنه ی کهنه شده بودن .خیلی دوسشون داشتم پاره شدن و باهاشون بای بای کردم .یه پیرهن دخترم که با چسب رازی خرابش کرده بود .هرکاری م کرذم چسبش پاک نشد که نشد .بنزین بهش زدم پاک نشد .اما اگه تینر داشتم صدرصد پاک میشد 😐حالا ورودی های من که داره از حد میگذره شال هست .خداشاهده هرچی شال میخرم بی کیفیت شدن و سریع رنگ و روشون میره .نمیدونم چرا لباسها ایقد بی کیفیت شدن .همه مغازه دارا هم ک میگن نه جنسشون خوبه.اما دریغ از ذره ای راستگویی ...دوستان میشه یه برند شال رو معرفی کنین که کیفیتش خوب باشه .ممنون از دوستان عزیز مینیمال 🌺♥️

👩‍❤️‍👨

ویه چیز دیگه که خیلی باعث خوشحالی من شده و خداروشکر میکنم ازاین لحاظ که دارم کفشامو کم میکنم .تعداد کفشام خیلی خیلی کم شدن و به هفت جفت رسیدن .دیگه جا کفشی هم خلوت شده ..اما میخوام هروقت رفتم شهرستان دوجفت ازاین کفشامو ببرم خونه پدرم اونجا بذارم .چون هرسری که میرم اونجا حتما کوهنوردی و پیاده روی زیاد میریم .براهمین همیشه من با اون کفش نوهام میرفتم الان میخوام ازاینا استفاده کنم تا مصرف بشن .هرچند اینام نو هستن .خلاصه میخوام کفشام طوری کم بشن که به یه جفت برسن ....🤩🤩🤩✌️🌺

👩‍❤️‍👨

خداروشکر میکنم که تمام کیفامو فروختم .شاید باورتون نشه الان من فقط دوتا کیف دارم 🤩🤩نمیدونین چه لذتی داره وای خدای من 🙏و ازوسایلای اشپزخونه هم که به دوعدد رسیدن قندونام هست .همه روفروختم .و الان من فقط دوتا قندون دارم .🤭🤩واقعا این دوتا قندون برای مهمونی هم زیادن ...اونروز سه تا از دوستام اومدن خونمون .خب من چایی رو که بردم یه قندون لازم شد .پیش خودم گفتم اگه این بشکنه اون یکی رو جایگزین میکنم .اگه اونم بشکنه میرم میخرم 🤩😂...خداروشکر چقد مینیمال شدم ....از روزی که با این تاپیک اشنا شدم خیلی پس انداز داشتم و دارم و بسیار هم راضی ام .الهی شکرت 🙏

👩‍❤️‍👨
سلام بردوستان عزیزم .روزتون بخیرو شادی ..خروجیای امروز من باز یه جفت کفش اینا دیگه واقعا کهنه ی کهنه ...

عزیزم من الان دوساله دو تا شال حریر یه طوسی و یه مشکی دارم که مث روز اولن حتی مانتو ها و تونیک و تاب اینا رو بیشتر حریر میخرم هم سبکه هم اصلا آب نمیره و پرز نمیده کلا بقیه شالامو تو این چند وقته گذاشتم خروجی 

خداروشکر میکنم که تمام کیفامو فروختم .شاید باورتون نشه الان من فقط دوتا کیف دارم 🤩🤩نمیدونین چه لذت ...

خیلی خوشحال شدم برات😍

آره واقعا دیگه کمتر پول وسایل خونه و خرج های الکی هیجانی نمی‌کنیم منم خدا رو شکر این چند وقته بهتر هزینه هامو مدیریت میکنم❤️

خیلی خوشحال شدم برات😍 آره واقعا دیگه کمتر پول وسایل خونه و خرج های الکی هیجانی نمی‌کنیم منم خدا رو ...

ممنون عزیزم .🤩اره واقعا درست میگین .برای من هیچ لذتی بالاتر از کم داشتن وسایل خونه و لباس نیست .منم خیلی خوشحال شدم که میگین خوب همه چیزو مدیریت میکنین.امیدوارم همیشه پس اندازهای خوب و نکو داشته باشین 🌺♥️

👩‍❤️‍👨
عزیزم من الان دوساله دو تا شال حریر یه طوسی و یه مشکی دارم که مث روز اولن حتی مانتو ها و تونیک و تاب ...

خدارو شکر عزیزم .اره واقعا حریر بهترین جنس هستش .من خودم هم یه شال حریر سیاه و سفید دارم البته مال ۴سال پیشه .باورت میشه ۲۴ساعت ازش کار کشیدم هنوز اخ نگفته ..نمیدونم این شالهای جذید چرا اینجورین 

👩‍❤️‍👨