2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738506 بازدید | 44697 پست
لباس طرح دار و گلدار از نظر شما جالب نیست  اولین باره کسی به چنین پوششی میگه شلخته😶

عزیزم نگفتن لباس گلدار شلخته است

گفتن لباسهاشون ساده است و گلدار نیست

بعدم مثال زدن که با پوشیدن لباسهای شلوغ شلخته به نظر اومدن

ولی در کل رنگهای خنثی و لباسهای ساده و با طرحهای ساده خیلی راحت تر ست میشن و میتونید چندین تیپ متفاوت با لباسهای موجود رو داشته باشید.

خوشحالم که اینقد پیگیر تاپیک هستی و با دقت پست ها رو میخونید

انشاالله که وقتی لذت کمتر داشتن رو تو زندگیهامون تجربه کردیم برای رسیدن به اهداف و آرزوهامون حسابی انگیزه داشته باشیم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزبرای اینکه کشو منظم تر باشه  ظرف هایی که بهم میخورن رو درب هاشون باز کن و تو هم بگذارشون ...

خیلی عالیه اینکار 

پیشنهادتون خیلی کاربردیه

منم همین روشو دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبتون بخیر؛ 

امروز رفتم سراغ قوطی داروها.تقریبا دو سومشون تاریخ مصرف گذشته بودن یا داروهایی بودن که دیگه مورد مصرف نداشت.یه عالمه قوطی دارو جمع شده بودن که همه رفتن خروجی. 

فقط چندتا دونه مسکن و مکمل هامو نگه داشتم.

یه شیشه زنیان و نبات داشتم که اصلا نمیتونستم استفاده ش کنم ولی چون مامانم زحمتش رو کشیده بود دلم نمیومد بندازم دور که بعد 3سال بالاخره اونم رفت خروجی. 

لباس طرح دار و گلدار از نظر شما جالب نیست  اولین باره کسی به چنین پوششی میگه شلخته😶

نه عزیزم اگه با دقت خونده باشی نوشتم مثلا دو تا لباس طرحدار و شلوغ رو با هم ست کنی زشت میشه نه اینکه لباس گلدار به تنهایی زشته! 

من امروز دو تا مانتو ورودی داشتم متاسفانه نتونستم جلوی خودمو بگیرم چون هم قشنگ بود هم قیمت هاش خوب بود البته رنگ هاش مشکیه و برا محرم میخاستم و همیشه هم میشه پوشید حالا یکی دو تا از مانتو هام که دیگه خوب نیستندو میدم خروجی 

سلام منم میخام به جمعتون اضافه بشم،میترسم یهو همه رو با هم به هم بریزم در نتیجه فعلا از ی کشو شروع م ...

خوش اومدی

بهترین روش همینه یه قسمت کوچولو رو انتخاب و پاکسازی کن

تمرینات از صفحه ۸ شروع میشه باهاش شروع کن و تا اخرین تمرین برو تا هم اضافات رو بریزی دور هم حسابی نظم بدی

عجله نکن و در آرامش ادامه بده

سلام منم میخام به جمعتون اضافه بشم،میترسم یهو همه رو با هم به هم بریزم در نتیجه فعلا از ی کشو شروع م ...

سلام بله همین طوری درسته.یهو وسایل رو نریزید بیرون.

براش فکر کنید اگر شک دارید ک بعدا نیازتون میشه توی یک جعبه بذارید

اگر دوباره نیاز شد برگردونید سرجاش اگر هم مطمئنین بذارین کنار و از خونه خارج کنین.

اروم اروم هم برین جلو یه شبه نخواین همه جارو خلوت کنین

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم