2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740955 بازدید | 44733 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سطل زباله هم داشتن اصلا ظاهرش قشنگ نبود شکست خداروشکر.این سومین سطل زباله بود که شکست باید یکی دی ...

خسته نباشید عزیزم

خاطرات فاطمه از مینیمال کردن خانه پدری،فک کنم یه کتاب میشه بنویسی😉

اسپند دود کن و معوذتین خوندم برات

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

امروز با همسرجان و بچه رفتیم بازار

پسرم بزرگم برای کار تو مغازه باباش لباس کار لازم داشت اون قبلیش کوچیکش شده بود رفت خروجی.

دوتا تیشرت و شلوارک هم برا تو خونه ش گرفتم،دوتا داشت کم بود براش.

همسرجان هم یه دست بلوز شلوارک برای کوچولو گرفت،گفتم لازم نداره ولی دلش نیومد خریدی برای ته تغاریش نداشته باشه😁

یه تیشرت هم همسرم گرفت،چند وقت پیش تیشرتش رفته بود خروجی ❤️

یه پیراهن نخی هم همسرم گفت بخر بهت میاد که خریدم 😁

اومدم خونه یکی از بلوز شلوارام که کهنه شده بود رو گذاشتم خروجی 🌟🌟

یه جوراب همسرمم رفت خروجی جایگزین ورودی نمیشه چون نو داره

دوتا تکه اسباب بازی های شکسته پسرم رفت بازیافت.

😘😘😘😘😘😘😘😘 

❌لایک❌
به قول مادرهمسرم  ماشاالله به جون عزیزونت گلم 🙂

فداتم عزیز ♥️

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
اگه همه رو استفاده میکنی که خوبه

همشونو در طول سال میپوشم و چون زیادن فرسوده نشدن، دارم تموم سعیمو میکنم تا خروجی کفش نداشتم ورودی هم نداشته باشم و برای من این یه گام خیلی بزرگه. 

ورودی امروزمون :ی سبد کوچولو واسه جمع کردن اسباب بازی های ریز دخترم،همشو تو کمد میزاشتم کمدش خیلی بهم ریخته میشد..

ی ساک دستی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پارچه ای ک میریم خرید یا خونه کسی واسه. دخترم اب و لباس و اینا بردارم

چهل گیس برا دخترم که تموم شده بود قبلی،ظرفش رفت خروجی

درمورد کفش بحث کردین دوستان منم ی جفت کفش عروسیم مونده که میخوام بزارم خروجی 🙋،ی جفت هم پاشنه بلند دارم هم عروسی و هم مهمونی میشه پوشید

سه جفت هم اسپرت و کتونی که روزمره میپوشم،البته دو جفتشو باید بزارم خروجی دیگ عمرشونو کردن،اول باید ی حفت بخرم بعد اینارو بزارم خروجی،یک حفت هم نیم بوت دارم

خدا روشکر از فروردین تا به امروز ورودی خاصی نداشتم جز یکی دوتا تیشرت خونگی و بیشتر خروجی داشتم. من تو خرید وسایل خونه مینیمالم ولی تو لباس وای نگم، خیلی وحشتناکه. الان که دارم تعداد کفشای دوستان رو میبینم از خودم خجالت میکشم. 

یه سرخ کن دارم که مال جهیزیه م هست و تاحالا یکبارم استفاده نکردم. خواهرم گفت مهرماه ازم می‌خره اونو تو خروجی ها حساب کردم. دوتا دیس بزرگ چینی برام هدیه اومد که اصلا مورد استفاده م نبود فروختم به یکی از آشناها بجاش یه دست بشقاب آرکوپال دم دستی گرفتم. قبلی ها دوتاشون شکسته بود و ناقص شده بودن. 

یه چنگال و یه چاقو که دسته هاشون سرامیکی بود و شکسته بودم رفت برای خروجی. 

سلام به همگی، منم ورودی یه کتونی داشتم و بالافاصله کتونی قبلی که خراب شده بود رفت سطل زباله،

تعداد کفشهای منم

دوتا بوت چرم

یک کتونی ساده مشکی

یه کفش پاشنه بلند مشکی(فقط برای مجلس و سالن میپوشم)

یه کفش چرم روزمره عسلی رنگ. 

یه کفش چرم‌مشکی ساده برای مهمونی

یک کتونی پسرم خراب شده بود انداختم رفت .و دیشب برای پسرمم کتونی گرفتیم. الان یک کتونی برای مهمونی داره یک کتونی روزمره  و یک کتونی استوک واسه فوتبال.

پسر بزرگم هم سه جفت کتونی داره و صدالبته همه مشکی(واقعا نمیدونم چرا از مشکی خوشش میاد)