2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741238 بازدید | 44739 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امسال هم تصمیم دارم بجای خرید رب بیرونی خودم رب درست کنم هم به صرفه هست هم هربار خریدنی زباله تولید ...

راجب سبزی غرمه سبزی میشه توضیح بدی منم دوست دارم غرمه سبزی رو سالم تر بپزم بخاطر بحث سلامتش توی سال جدید فقط یک بار درست کردم به طوری که همسرم صداش در اومده 🤦

مینیمال 
رببای بیرون که همه کوبیده ی کدو گندیدس  رب نیس ربم درست نکردی گوجه پوره کن فریز کن بعدا برا ...

منم ترجیح میدم رب رو خونگی درست کنم اما بلد نیستم اتفاقا گاز تک شعله و قابلمه بزرگ هم دارم میشه ب منم یاد بدین ی جوری ک نه خیلی شور باشه و نه کپک بزنه 

مینیمال 
منم شش تا داخل سرویس قاشق چنگالم هست خیلی خوبن فقط همش فکر میکنم آیا داخلش خوب شسته میشه یا ن 

آره عزیزم خیلی کاربردین برای من یه فرچه خیلی نازک داره برای شستشو

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
راجب سبزی غرمه سبزی میشه توضیح بدی منم دوست دارم غرمه سبزی رو سالم تر بپزم بخاطر بحث سلامتش توی سال ...

زن عموم سبزی قرمه رو همیشه خشک میکنه یعنی قرمه سبزی هاش فوق العاده خوش مزه و خوش عطر میشن 

قدیما که فریزر نبود خیلیا خشک میکردن من الانم ترخون و نعنا و شوید رو خودم خشک میکنم ولی اینبار توی تابستون که سبزی ارزونتره میخرم برای خشک کردن

توی اینترنت هم میخوندم بخاطر خشک کردن سبزی و مواد غذایی ارزش غذایی شون حفظ میشه فریزر کردن زیاد خوب نیست

سبزی هارو بعد اینکه پاک کردی لازم نیست زیاد خرد کنی خوب بشور بذار کاملا آبش بره بعدسبزیا رو روی پارچه پخش کن توی حیاط یا تراس که هوا رفت و آمد داشته باشه البته جلو نور مستقیم نباشه ترجیحا توی سایه باشه میتونی پشت پنجره هم بذاری بذار چند روز بمونه کاملا خشک شه بعد اینکه خشک شد تویه آبکش بریز با دستت از آبکش رد کن اینطوری کاملا پودر میشه 

سلام عزیزم.من که نتونستم در زمینه ی کفش مینیمال بشم. چند جفت برای سرکارم دارم که رسمیه و هیچ جایی او ...

سلام گلم .خب اینجوری خیلی عالیه .شما داری از همشون استفاده میکنی.پس لذتشو ببر ....من چند جفت دارم بزور چپوندم تو کارتن داخل انباری .تازه جامم خیلی کمه ...اما برا شما که استفاده داری بسیار خوبه .موفق باشی عزیزم ♥️

👩‍❤️‍👨
تو کفش و لباس اره میشه گفت مینیمالم ولی امان از وسیله های زیاد خونه و وابستگی بهشون

درسته عزیزم .اتفاقا تو لباس و کفش مینیمال باشی خیلی جلو زدی .نصف شلختگی های خونه به خاطر همین زیادی بودن کیف و کفش و لباسه...متاسفانه کفش و لباس من ایقد زیادن که هرسری تو پاکسازی دوکیسه که ازشون میذارم کنار اما باز دریغ از یک ذره خلوتی ...فکرشو بکن من فقط بخاطر لباسای زیادی که داشتم و دارم دنبال یه همچین تاپیکهایی تو می نی سایت می‌گشتم تا عاقبت خداروشکر اینجارو پیدا کردم وووو....همچنان پاکسازی لباسهای عهد بوق من ادامه دارن🥴به امیدی پیروزی راه مینیمال بر علیه لباسهای عهد حجری من 🥴✌️خدایا شکرت ♥️

👩‍❤️‍👨
زن عموم سبزی قرمه رو همیشه خشک میکنه یعنی قرمه سبزی هاش فوق العاده خوش مزه و خوش عطر میشن  قدی ...

چه عالی مرسی گلم حتما امتحان میکنم خب بعد موقع پخت چطوری سرخ کنم فقط تفت بدم کافیه ؟  مثلا برای ی غرمه سبزی چهار نفره چند قاشق سبزی خشک بریزم؟

مینیمال 
زن عموم سبزی قرمه رو همیشه خشک میکنه یعنی قرمه سبزی هاش فوق العاده خوش مزه و خوش عطر میشن  قدی ...

فقط ی سوال گفتی تابستون سبزی ارزون تره ؟ سمت ما زمستون ارزون تره که .البته حشک کردنش برا من سخت نیست من سبزی با سولاردام خشک میکنم 

مینیمال 
درسته عزیزم .اتفاقا تو لباس و کفش مینیمال باشی خیلی جلو زدی .نصف شلختگی های خونه به خاطر همین زیادی ...

وای دقیقا همینه. اگه بتونم تو لباس کنترل داشته باشم اتاق خوابم خلوت میشه.با این همه پاکسازی لباسی که تو این مدت داشتم میدونم پاییز هم یه سری پاکسازی اساسی لباس زمستونی دارم. 

واما‌ خروجیای امروز من یه دست کت شلوار همسرم .یه جفت کفشش که خودش دور انداخت وزیاد استفاده کرده بود تقریبا ۷۰درصد ازبین رفته بودن ....یه فین گیر دخترم .که چیز مزخرفی بود و من حتی یبار براش استفاده نکردم ...یه قوطی ادویه ازاین بازاریا ...دوتاروبالشی که کاملا فرسوده شده بودن 

👩‍❤️‍👨
چه عالی مرسی گلم حتما امتحان میکنم خب بعد موقع پخت چطوری سرخ کنم فقط تفت بدم کافیه ؟  مثلا برای ...

چون خشک میشه بعد اینکه پخت حجمش زیاد میشه یبار استفاده کنی دستت میاد معمولا لازم نیست سبزی قرمه رو تفت بدی ولی اگه خواستی قبلش سبزی خشک رو تو یه کاسه آب بریز بذار یه ربع بمونه بعد از آبکش رد کن بعدا سرخ کن