2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741665 بازدید | 44747 پست
ارره منم هم نوار های خیلی ریییز میکنم هم تو جهت تقاطعش ریز میکنم روزی یکی دوبارم تکونش میدم بهمش م ...

منم روزی دو سه باری همش میزنم👌🏻

آخ دقیقا آدم وقتی تو سطل زباله میریزه و نمیبینه حواسش نیست ولی وقتی کامل زیر نظر میگیری پسماندت به مرور کمتر میشه ، مثلا ناخودآگاه میای سیب زمینی رو خیلی نازک تر پوست میکنی یا حواست هست که میوه ها و موادغذایی به موقع خورده بشه که یه وقت تبدیل به پسماند نشه.

اتفاقا من هم خیلی ماکسیمال بودم تو استفاده دستمال کاغذی و ...

الان حدود یک ماهه که دارم کنترل میکنم و تو این یک ماه شاید ده تا هم استفاده نکردم.

و نوار بهداشتی!

پریود این ماه و ماه قبل کل نوار بهداشتی که استفاده کردم ۴ تا بوده!

من از دستمال های نخی که دولا دوخته شدن و ابعاد ۳۰ در ۳۰ دارن استفاده میکنم و ۴ لا تا میکنم و استفاده میکنم ، خیلیییی حس بهتری دارم نسبت به قبل در مواقع پریود و دردم هم فوق العاده کم شده. 

😄😄😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روزی دو سه باری همش میزنم👌🏻 آخ دقیقا آدم وقتی تو سطل زباله میریزه و نمیبینه حواسش نیست ولی وق ...

مننم میخوام نوار بهداشتی استفاده نکنم با اون چسبای سمیییش

ولی نمیدونم چی کار کنم

هیچ‌جوره هم برعکس اسمش بهداشتی نیست

مننم میخوام نوار بهداشتی استفاده نکنم با اون چسبای سمیییش ولی نمیدونم چی کار کنم هیچ‌جوره هم برع ...

از دستمال های نخی استفاده کردی تا حالا؟راحت نبودی باهاشون؟

اگه با اینا راحت نباشی میتونی پد پارچه ای هم بخری خیلی از پیجا میفروشن

😄😄😄
نه اصلا تست نکردم چجوری استفاده کنم دستمال نخی به تنهایی؟

خیلی خوبن من که راضیم .

من چهار تا دستمال به ابعاد ۳۰ در ۳۰ دارم که دو لا هستش

بعد همین دستمال رو میام دو بار تا میزنم و در واقع میشه هشت لا ، جذب خیلی خوبی داره. باید استفاده کنی تا قلقش دستت بیاد .

اگه از نشتی میترسی میتونی برای احتیاط یه نوار رو لباس زیرت بزاری و از روش دستمال رو بزاری و هر بار بسته به میزان خونریزیت دستمال بعدیو بزاری و اونی که استفاده شده رو با صابون بشوری .

از همون اول نیاز نیست بیای مصرف نوار بهداشتی رو به صفر برسونی همین که هر بار یکی کمتر از دفعه ی قبل استفاده کنی خیلیییی خوبه.

مثلا برای شروع میتونی برای روزای آخر که میزان خونریزی کمتر هستش از دستمال استفاده کنی و به مرور برای روز های دیگه.

😄😄😄
خیلی خوبن من که راضیم . من چهار تا دستمال به ابعاد ۳۰ در ۳۰ دارم که دو لا هستش بعد همین دستمال رو ...

شما چه نكته هاى خوبى ميگى !    

ميشه بازم بگى ؟ 

من دوباره رفتم تو فكر ... 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
منم کلی کتاب دارم نمی دونم چکار کنم دو تا رو آگهی کردم هر کدوم 500 صفحه و نو بود مفت فروختم نمی دونم ...

اى بابا   ميخواى توى كمدا هم آگهى شون كن ، چون احساس ميكنم كتاب رو توى كمدا خوب ميخرن 

ينى نسبت به لباس و كفش كه تن ميخوره ، بيشتر و با قيمت بهترى ميخرن

خروجى امروز من : 

يه شيشه اندازه ى بند انگشت كه توش چيزاى ريز دكورى بود و افتاد شكست 

ورودى : 

يه شلوار 

ميگم چه روحيه ى شكرگذارى در ما افزايش پيدا كرده ! مثلا چيز ميز هامون ميشكنه ،لباسمون پاره ميشه ، وسايل تو يخچال يا مصرفى مون تموم ميشه ، ميگيم خداروشكر !  :)

راستى بچه ها نى استيل واقعا خوب چيزيه

من يه ليوان استيل خريدم و آقاهه گف بخواى نخواى نى روشه بايد ببرى 

بعد براى آبميوه، نوشابه ، مخصوصا الان كه جراحى كردم و دهنم خيلى باز نميشه ، همه اش از نى استفاده ميكنم ولى نى پلاستيكى به طبيعت نمى افزام    

خروجى امروز من :  يه شيشه اندازه ى بند انگشت كه توش چيزاى ريز دكورى بود و افتاد شكست  ور ...

😅😅😅😅

آره واقعا حالا قبلنا بود ناراحت میشدم اگه اتفاقی برا وسیله هام میوفتاد🤭

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
راستى بچه ها نى استيل واقعا خوب چيزيه من يه ليوان استيل خريدم و آقاهه گف بخواى نخواى نى روشه بايد ب ...

یه دست پارسال برام کادو آوردن خیلی خوبه برای من هم قاشقه هم نی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
ارره مرسی میدونم دارم ازش دلم میخواد تنها استفادش کنم میترسم تکون بخوره

خواهش میکنم گلم.

اگه لباس زیرت نسبتا نو باشه و حالت وارفته نداشته باشه اصلا تکون نمیخوره. همین که تصمیمش رو داری و یه گوشه ای از ذهنت رو مشغول کرده خیلی خوبه

😄😄😄