2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741470 بازدید | 44744 پست
عکس بده گلم  راستش همه چیز گرون شده اگر فقط مشکلت ست کردن هست ب نظر من توی خرید های بعدی ت رنگ ...

آره راست ميگى ، حق با شماست     

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
بچه هایی که زباله های تر رو خشک میکنید کجا خشک میکنید کپک نمیزنه تو فضای خونه ؟

عزیزم من اغلب زباله های تر رو خشک میکنم تو تراس ، اصلا کپک نمیزنه . گاهی پرنده ها هم میان و سهم خودشونو برمیدارن🤭

😄😄😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه درست کردن خشکاله رو اصولی انجام بدین خیلی سریع انجام میشه و اصلا کپک نمیزنه .

یکی از چیزایی که من با تجربه و آزمون فهمیدم اینه که چیزهایی که میخوام خشک کنم رو به صورت نواری برش میزنم و اینطوری خیلییی سریع خشک میشه برای مثال با این روش پوست ملون  تو دو روز کامل خشک شد.

😄😄😄

من خودم چهارتا جعبه شیرینی گذاشتم و داخل اونها خشک میکنم .

این روش خیلی موثره انجامش بدین و سعی کنین به اطرافیانتون هم یاد بدین ، من خودم اول که شروع کردم حتی مسخره هم میشدم از طرف خانواده ولی الان طوری شده که پسماند تر وجود داشته باشه و من نباشم خودشون ریز میکنن و میبرن میریزن داخل قوطی ها.

😄😄😄

پسماندهای تر زباله نیستن فقط باقیمانده ی مواد غذایی هستن که میشه به نحو احسن ازشون استفاده کرد . با این کار اول اینکه حجم پسماند به شدتتت کاهش پیدا میکنه . مثلا الان طی یک هفته گذشته فقط نصف پلاستیک من پر شده .

دوم اینکه شیرآبه که بسیار سمی و آلوده کننده هست تولید نمیشه (این شیرآبه ها راه پیدا میکنن به آب های زیر زمینی و در آخر به خودمون برمیگردن)

سوم اینکه میتونیم با خاکچال کردن این خشکاله ها کود تولید کنیم.

😄😄😄
پسماندهای تر زباله نیستن فقط باقیمانده ی مواد غذایی هستن که میشه به نحو احسن ازشون استفاده کرد . با ...

ممنون بابت توضيحاتت !   مخصوصا وقتى دلايل اين كار رو نوشتى خيلى رفتم تو فكر 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
اصلا ب این فکر نکن گلم پول میاد دستت حتما بخر بلند مدت قطعا سود خوبی میکتی 

اره اگه طلا هم نمی‌خریدم اون پول صرف چیزای چرت و پرت میشد 🤦🏻‍♀️❤️😑

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام

دوستان عزیز شما از بخارشو استفاده میکنید؟

من چندساله دارم اما نهایت ۲،۳بار استفاده کردم برام اصلا کاربردی نیست

گذاشتم توی دیوار به نصف قیمت نو خیلی وقته اما فروش نمیره

نمیدونم چیکارش کنم

سلام بچها من خاموش میخوندمتون کلا از شلوغی بدم میومداز بچگی از موقع با شما اشنا شدم اوضاعم بهتر شده میخوام برم تو خونه خودم با این که فکر میکردم وسایل اضافی ندارم همرو از دوباره برسی کردم و از خیلی چیزا دل کندم تقریبا دوتا پلاستیک زباله بزرگ لباس گذاشتم کنار چون نو بودن دادم خواهرم بده به نیازمند سه جفت کفش از خودم چند جفتی از همسر بچهام گذاشتم کنار کلی ادویه و دارو گیاهی داشتم هر چی اضافه بود ریختم بقیه تو شیشه ها یه دست مرتب کردم در مورد کفش بعد از خروجی هام برام یه کفش مجلسی یه صندل یه کفش راحتی و دو جفت کتونی مونده و دوجفت دمپایی 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
منم مث شما ام، انقدم دوس دارم يه كفش مشكى بخرم    

الان تازه کم کردم کفشامو

عید شوهرم هرچی اصرار کرد کفش نخریدم با اینکه آف های خدبی زده بودن

دیروز زنگ زد که واست یه جفت کفش خریدم😶

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من خودم چهارتا جعبه شیرینی گذاشتم و داخل اونها خشک میکنم . این روش خیلی موثره انجامش بدین و سعی کنی ...

توی جعبه میوه بزارید زودترم خشک میشه چون از زیرش هم هوا جریان داره

سه تا جعبه میوه یه اندازه بزارید روی هم،هم جای کمی میگیره هم زودخشک میشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
توی جعبه میوه بزارید زودترم خشک میشه چون از زیرش هم هوا جریان داره سه تا جعبه میوه یه اندازه بزارید ...

درسته ولی برای اینکه از منافذ جعبه میوه پسماندها نریزن جعبه شیرینی گذاشتم(با توجه به اینکه پسماندها وقتی خشک میشن تغییر حجم میدن و تا حد زیادی کوچیک میشن)

😄😄😄
سلام دوستان عزیز شما از بخارشو استفاده میکنید؟ من چندساله دارم اما نهایت ۲،۳بار استفاده کردم برام ...

سلام عزیزم من ندارم 

انشالله زود به فروش بره💗

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام بچها من خاموش میخوندمتون کلا از شلوغی بدم میومداز بچگی از موقع با شما اشنا شدم اوضاعم بهتر شده ...

سلام دوست خوبم خیلی خوش اومدی به جمع ما.حتما آرامش بیشتری رو  از خلوتی دور برت تجربه خواهی کرد بخصوص که بخشی از خروجی هاتو برا کمک به نیازمند گذاشتی با این حساب قطعا خیر و برکت و آرامش بیشتری به زندگیت بر میگرده چیزی که من همیشه به بچه ها میگم تو هر خروجی حتی شده یک تیکه لباس برا نیازمندان بزاریم واقعا حس خوب بعدش و اثرات مثبت بزرگش رو در زندگیتون قطعا میبینید