2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741428 بازدید | 44744 پست
عزیزم شما چی به اون زن اعتماد کردی ؟یانه ؟

اعتماد کردم ولی صبح روزی که قرار بود تحویل بگیره

پیام داد گفت شوهرم نمی ذاره تا محل قرار بیام(قرار بود بیاد جایی جلوی عابر بانک چون تو گوشیش برنامه بانک نداشت)

منم دیگه پیگیر نشدم حقیقتش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم .روزتون بخیر و شادی باشه .یسوال :میشه بگین هرکدومتون چند جفت کفش دارین ؟؟؟چه تعداد ک ...

یه پیاده روی دارم یه مجلسی

بچه ها نه(همون یه دونه دارن یا کتونی زمستون یا صندل تابستون رو میپوشن) ولی همسرمم مثه خودمه یه راحتی داره همه جا میپوشه و یه مجلسی

❌لایک❌

بچه ها سلام 

من يه كفش پاشنه بلند فقط دارم كه رنگشم خاصه ينى كرم طوره، رنگشو دوس  ندارم ولى خيلى جنس و مدل خوبى داره 

كاملا هم نو و سالمه 

به نظرتون ناشكرى نكنم و همينو مصرف كنم ؟ با وجود اينكه ست كردن باهاش يكم سخته

يا بدم بره؟

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
سلام دوستای گلم .روزتون بخیر و شادی باشه .یسوال :میشه بگین هرکدومتون چند جفت کفش دارین ؟؟؟چه تعداد ک ...

سه تا پاشنه بلند که چند ساله دارم برای عروسی و مهمونیا می‌پوشم یه دونه پاشته کوتاه دارم واسه روفرشی 

یه پوتین برای زمستون و یه کتونی که روزمره همیشه می پوشم

نمی تونم کم کنم چون همشون قابل استفاده ن ولی تا یه مدت ورودی پاشنه بلند نخواهم داشت.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام عزیزم .یعنی شما کلا دوجفت کفش دارین الان ؟

سلام آره من از بچگی خوشم نمی اومد چیز زیادی داشته باشم

حتی اگه داشته باشم،عادت ندارم یه روز اینو بپوشم یه روز اونو

الان با دمپایی میرم حیاط و سرویس بهداشتی،با کفش بیرونی ام همه جا میرم،چه عروسی چه کلاس  و دکتر و خرید و تفریح و ....

وقتی خراب شد یکی دیگه میگیرم تا اون موقع اصلا نمیتونم تو بازار برم کفش هارو نگاه کنم و یا هرچیز دیگه ای که دارم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بچه ها سلام  من يه كفش پاشنه بلند فقط دارم كه رنگشم خاصه ينى كرم طوره، رنگشو دوس  ند ...

سلام

اگه زیاد استفاده میکنی،خب یکی دیگه بخر و اینارو بذار بیرون

ولی اگه سالی ۱ بار میپوشی و همدن یه دفعه برای ست کردنش اذیت میشی،اذیت شو😅ولی نگه دار

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام اگه زیاد استفاده میکنی،خب یکی دیگه بخر و اینارو بذار بیرون ولی اگه سالی ۱ بار میپوشی و ...

ممنون بابت نظرت     

من سه جفت تابستونی دارم😑😶یکیش چون پامو اذیت میکرد انداختم رفت یکیش خونه مامانم بوده تازه فهمیدم 

کتونی هم سه تا دارم

دو جفت هم کفش به اصطلاح راحت نمیدونم مدلش چیه 

سه جفت دمپایز تو خونه دارم دو جفت دمپایی بیرونی😐

ااووووووه خیلی شد ک😶😶😶

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دو سه روز پیش اومدم خونه مامانم وااااای 😐😐😐

یه سری چیزا انداخته بودیم بیرون برگردونده خونه دوباره انداختم بیرون 

یه مانتو که اصلا نمیپوشه خالم بهش داده حیفش میاد بپوشه🤐

خونشون کلا دوباره به هم ریخته

منم چون نوزاد دارم نمیرسم جمع و جور کنم 

واقعا بعضی ادما اصلاح ناپذیرن🥴🥴🥴

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من سه جفت تابستونی دارم😑😶یکیش چون پامو اذیت میکرد انداختم رفت یکیش خونه مامانم بوده تازه فهمیدم&nb ...

منم مث شما ام، انقدم دوس دارم يه كفش مشكى بخرم