2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739072 بازدید | 44705 پست
عزیزم میشه بگی اون سرویس آرکوپال مارکش چی بود چون منم دارم تحقبق میکنم 

عزیزم برند Balck Swan بود

دیزاین فرانسه و ساخت ایران، سری های قدیمیش خیلی عالین و من براساس اون نمونه های قدیمی که خانواده داشتن برای جهیزیه خریدمش

ظاهرا تولیدات جدیدش خیلی بی کیفیت شدن و ما بعد از خرید متوجه این موضوع شدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوزم همینطورم..گفتم که یه خصوصیت ذاتی و ارثیمه از جایی یاد نگرفتم علاقه دارم به اینکار،،تو خونمه... ...

بله دقیقا 

منم همینجور بودم 

البته نمیدونستم این یه نوع سبک

کسی تو اطرافیانم این مدلی نبود 

همه عاشق خریدهای فراوون و جمع کردن بودن،و من از دیدن همچین اوضاعی بیشتر آرامشو از دست میدادم 

❌لایک❌
بله دقیقا  منم همینجور بودم  البته نمیدونستم این یه نوع سبک کسی تو اطرافیانم ا ...

اتفاقا مامان منم يه جمله رو هميشه به من ميگه ، اونم اينه خريد اصلا با تو حال نميده  

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد
اتفاقا مامان منم يه جمله رو هميشه به من ميگه ، اونم اينه خريد اصلا با تو حال نميده    ...

😅😅منم تازگیا با مامانم یا همسرم بیرون رفتنی از خریدای اضافی منصرفشون میکنم🥰🥰😉😉

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

بچه ها من واقعا تصميم گرفتم تغذيه مو مينيمال كنم 

اين اواخر كلى بستنى خوردم 

ديگه تصميم گرفتم بستنى و شكلات رو كم كنم

چيپس و پفك نخورم 

بعد ما مراسم فيلم ديدن داريم، اينجورى كه يه فيلم ميذاريم بعد مث اون دوست عزيزمون كه موقع تولد يه ميز رو پر خوراكى ميكرد و .... 

حالا سوال من از شما اينه كه ، يه خوراكىِ سالم، كه با فيلم حال بده (ميوه هم نباشه) چيزى سراغ دارين ؟ 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

خروجی امروزم گلدون با گل طبیعی که به مامانم دادم

راستی امروز بیرون بودم از یه مانتو خیلی خوشم اومد قیمتشم مناسب بود ولی حرف شما دوستان یادم اومد دیدم نیاز ندارم کمدم تازه از لباسای انباشته شده پاکسازی کردم آخرش به خودم غلبه کردم موفق شدم نخرم😁😁😁

بچه ها من واقعا تصميم گرفتم تغذيه مو مينيمال كنم  اين اواخر كلى بستنى خوردم  ديگه ت ...

من برای دیدن فیلم اکثرا توی خونمون ذرت داریم که باهاش پفیلا درست میکنم خیلی می‌چسبه همم اقتصادیه😋😋😋

خروجی امروزم گلدون با گل طبیعی که به مامانم دادم راستی امروز بیرون بودم از یه مانتو خیلی خوشم اومد ...

منم چند وقته دوس دارم بگیرم،ولی غلبه کردم و گفتم تا پاییز با همینایی که دارم سر میکنم🙈

البته سه تا مانتو هم خروج دادم و دو تا شومیز و یه شلوار😅در این سه ماه😅

و ورودی نداشتم😅

من راضیم چینش مهمه،،،و معمولا همه دوست دارن خونمو،بجز چندنفر سن بالا ک میگن همه جارو فرش کنین😉

سن بالا هم کم کم عادت میکنن😁من اول مخ مامان بزرگمو زدم😁اون خودش جواب بقیه سن بالاها رو میده😄🙈

منم چند وقته دوس دارم بگیرم،ولی غلبه کردم و گفتم تا پاییز با همینایی که دارم سر میکنم🙈 البته سه تا ...

عالیه 😍

همین که وقتی میری  بیرون خرجای الکی و هیجانی نمیکنی یه حس باشکوهی به آدم میده که نگو یجور حس پیروزمندی و غرور💪💪

تا دیروز تصمیم داشتم که یه جفت کفش بخرم ولی دیدم همین دو جفت کفشی که دارم تا پاییز کارمو راه میندازه