2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738522 بازدید | 44697 پست
[QUOTE=294334720]پس بنویس  یا بشین فکر کن  اگه مبل ها رو بفروشید چه راحتی هایی رو به دست م ...

عزیزدلم درخواست دوستی رو نمیتونم قبول کنم 

از وقتی عضوم هیچ درخواستی رو قبول نمیکنم نازنین

عذرمیخوام💐💐

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اینستا پیج آیه حمداوی رو ببینید حتما.ایشون پسماندخونشون صفر هستش.هایلایت های پیجشون همه درمورد چگ ...

معذرت میخوام تو دستشویی به جای دستمال کاغذی چی استفاده میکنید عزیزم؟

❌لایک❌
تو اینستا پیج آیه حمداوی رو ببینید حتما.ایشون پسماندخونشون صفر هستش.هایلایت های پیجشون همه درمورد چگ ...

من آشغالهای تر و خشک رو جدا میکنم 

🌟آشغالهای خشک  که میره کیسه زباله،هیچ وقت تو کوچه از کیسه زباله م شیرابه بیرون نمیره.

🌟چیزهایی که به درد خوردن مرغ میخوره مثه خورده برنج پوست گوجه و خیار و ته مونده غذا و ...

🌟چیزهایی که به درد خوردن گوسفند میخوره،پوست بادمجون و خربزه و هندونه و ...

این دو مورد آخری رو میذارم تو دوتا نایلون شفاف که مشخص باشه و شیرابه پس نده.

سریع میبرن.

❌لایک❌

خب با تنوع چیکارکنیم؟ مثلا من 4 مدل ظرف پذیرایی دارم

مهمونمم زیاد نیست هيچوقت یعنی یه سرویس پذیرایی کافیه

اما اون سه سرویس دیگه رو واسه تنوع دادن نگه داشتم که هردفعه میان یه مدلشو در بیارم

با این موضوع چیکار کنیم؟؟؟ 

به شدت عالیه خیلیییی خوبه واقعا حس عالی میده به ادم

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
با نهایت احترام به حرفهای بقیه،من اصلا قبول ندارم از اول زندگیم همین که شما میگین بودم، نه اینکه مین ...

این سبک زندگی اینجور نیست که کهنه نگه داری و کهنه استفاده کنی و بپوشی دوست من.

من به شخصه هرچی کهنه بشه رو میدم بره،ولی تا وقتی نوئه و قابل استفاده ازش بهره ش رو  میبرم

❌لایک❌
خب با تنوع چیکارکنیم؟ مثلا من 4 مدل ظرف پذیرایی دارم مهمونمم زیاد نیست هيچوقت یعنی یه سرویس پذیرایی ...

من ولی برای پذیرایی مهمونام یه مدل  بشقابهای چینی گل سرخی دارم 

برای تو دست و پای خودمون  سرویس انگشتی فرانسوی دارم الان ۱۳-۱۲ ساله دارم ازش استفاده میکنم آخ هم نگفته و به هیچ وجه ذهنم مشغول نیست چرا متنوع نیست...

یعنی اصلا بهش فکرم نمیکنم،چون فقط خودم مهمم که باهاش راحتم😁

❌لایک❌
با نهایت احترام به حرفهای بقیه،من اصلا قبول ندارم از اول زندگیم همین که شما میگین بودم، نه اینکه مین ...

وسایل درون خودشون انرژی ها رو ذخیره میکنن

جدا از اون حتی ممکنه روی روحیات و عملکردمونم موثر باشن

یعنی ذهنمون بسته به شرایطو خاطرات کد گذاریشون میکنه

مث عطرا و مث اهنگا ..

اگر وسیله ای از نظرتون کهنه شده و دوستش ندارید و حس خوبی نمیگیرید ازش میتونید تغییرش بدین یا تعویضش کنید.

اون قبلی رو هم یا ببخشین یا بفروشین..

فقطچیزی که قابل استفاده نیست انباشت نشه

سلام دوستای عزیزم  مدت زیادی بود کار قابل ارائه ای انجام نداده بودم که اینجا گزارش بدم ولی به ...

خداقوت 

یکی از دوست داشتنی ترین پاکسازی ها و سبک شدن ها موقع اثاث کشیه😇😇😇

ان شاالله تو خونه جدید پراز آرامش و تندرستی و شادی باشید🌟🌟🌟🌟

❌لایک❌