2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737897 بازدید | 44694 پست

کمد من اصلا جا نداره 

یه عالمه مانتو و پالتو و لباس که دیگه از مد رفته شدن و عمرا اگه روزی بپوشمشون

ولی نمیدونم چرا انبارشون کردم

توی انباری که نگم براتون ...وسایلی هست که توی این ۵ سال که اومدیم توی این خونه، هرگز نرفتم انباری سراغشون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمد من اصلا جا نداره  یه عالمه مانتو و پالتو و لباس که دیگه از مد رفته شدن و عمرا اگه روزی بپو ...

خب عزیزم فرصت خوبیه اگه دوست داری لباساتو نذر سلامتی هر کسی دوست داری کن و بده یک نیازمند بپوشه یا هر نیتی که خودت میدونی اینجوری هم کمدت خلوت میشه و هم حس خوبی میگیری هم ذخیره معنوی پیش خدا داری

بعد یچیز دیگم که باهاش برخورد داشتم تو پاکسازیا  اینه که یه لباسی رو که داشتم از قبل و خیلی دو ...

دقیقا همینطوره 

انگار تو بازه زمانی ۵-۱۰سال 

سبک پوشش ما تغییر میکنه 

من قبلا پوششم اکثرا لباسهای تنگ بود ولی الان با پوشیدن یه لباس تنگ یا سنگین عصبی میشم 

باید تو لباسم راحت باشم و سبک باشه حتما.

❌لایک❌
کمد من اصلا جا نداره  یه عالمه مانتو و پالتو و لباس که دیگه از مد رفته شدن و عمرا اگه روزی بپو ...

خب وقتی قرار نیست بپوشی جرا نگه نیداری،همه رو جمع کن تو یه پلاستیک و بزار مثلا سر کوچه،یا بده نیازمندی که میشناسی 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
نمیدونم کدومه  یا اصلن شامل اینا میشه یا نه ولی میشه گفت وقتی میپوشمشون حالم با خودم خوب ...

فقط ببین حال خودت باهاشون چطوره 

حالت باهاشون خوب نیست بذارشون خروجی گلم 

❌لایک❌
دقیقا همینطوره  انگار تو بازه زمانی ۵-۱۰سال  سبک پوشش ما تغییر میکنه  من قبلا پ ...

ارره 😂

دقیقا اینا هم همینجوریه

قبلن تنگ و جذب میپوشیدم

الان گشاد و سبک و راحت

بعد اونا که تنگ و جذبه چون قبلا لباس محبوبم بودن هنوزم میگم شاید لازم شه چون حتی بعد این همه مدت خیلی خوشگلن ولی نمیتونم بپوشم و همش گشاد و راحته و سبکه رو میپوشم

پس شروع کن به پاکسازی  خُرد خُرد شروع کن که خسته هم نشی

من که شروع کردم و چقدددد خوب بوده برام

حتی تکلیفم با ذهن و تصمیمای کاریم هم روشن تر شده انگار

اشپزخونه منظم تر شده اونم باز چون خودم عملکردم تغییر کرده

میدونستم خیلی خوبه ولی فکر نمیکردم انقدر حتی رو عملکرد هم تاثیر بزاره

من که شروع کردم و چقدددد خوب بوده برام حتی تکلیفم با ذهن و تصمیمای کاریم هم روشن تر شده انگار ...

منتظر آرامش بیشتری باش🥰 

خیلی خیلی ذهنت آروم میشه 

انگار تعلقات که برامون استفاده ای ندارن و فقط صرفا دلمون نمیاد ببخشیم مثه یه وزنه سنگین رو روح و روانمون کار میکنه و اثر میذاره

وقتی دل میکَنی،راحت میشی،آزاد و رها

❌لایک❌
منتظر آرامش بیشتری باش🥰  خیلی خیلی ذهنت آروم میشه  انگار تعلقات که برامون استفاده ای ...

اللان راستش این لباس گرمه که نمیخوام بزارمش بیرون و میگم نمیپوشمش

یه بافته که برام یاد اور خاطرات یه دوره از خودمه

واقعا انگار فضاها و اشیا حافظه دارن روح دارن زنده هستن

سلام بر همگی من امروز اتاق دختر هام ریختم بیرون کلی خروجی داشتم الان سبک شده خوشم اومد ازش  کلی اسباب بازی که سال به سال بهشون دست هم نمی زنن یا وسایل نوزادیشون رد کردم برم