2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738294 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من بعد عمرى برنامه هام باز شد و كلى عكس و فيلم ذخيره شده پاك كردم  يه پوشه دارم، توش ال ...

منم هم مقاومت در مقابل خرید برام سخت بود

هم خروجی دادن چیزی

ولی کم کم تمرین کردم تا بعد چهار سال بهتر شدم 😅

قبلن حتی کمک فنر خاور هم میدیدم اف خورده میخریدم

کاری نداشتم اون لحظه ضروریه و لازم دارم یا نه

این جوری بعد از یه مدت یه عالمه چیز داشتم که نو بودن ، کیفیت داشتن، ولی یا دوستشون نداشتم یا اصلن مورد استفادم نبودن یا ازشون قبلن صدتا داشتم و یادم نبود

یا اصلن اگر مورد استفادم هم بودن انقد دورم شلوغ بود که نمیدیدمشون استفاده کنم

بعد دوباره حس میکردم ندارم و دوباره میخریدم

بعد تو مرتب کردنا و خونه تکونی میدیدم 

از هر چی چند تا دارم 😬

چه لباس چه چیزای مصرفی چه ابزار درباره همه چی اینجوری بود

مثلا میدیدم دوتا تونر سه تا میسلار واتر و چهارتا مرطوب کننده ماسک صورت از هر کدوم دو سه تا دارم و همه نصفه !

خلاصه که خیلی خوشحالم و ممنونم از بچه های اینجا

با همفکریا و گزارشا و مشورتاشون خیلی کمکم کرد که بدونم چجوری اینکارو‌ کنم 💓

قبلن حتی کمک فنر خاور هم میدیدم اف خورده میخریدم کاری نداشتم اون لحظه ضروریه و لازم دارم یا نه ا ...

ایین چند تا داشتنم بخاطر این بیشتر انفاق میوفتاد که نمیخواستم هی شلوغ باشه تو دید باشه

همه رو میذاشتم تو کمد هایی ک دسترسی بهش سخته حالت انبار و بعد تر یادم میرفت

مثلا یه دور تو خونه میزدی چند جا رو‌میگشتی ۵_۶ تا بسته نخ دندون که نو هستن و شیش تا خمیر دندون و چهار تا پک مسواک مسافرتی هم پیدا میشد 😅😂

سلام خروجی ی پیاله ماست خوری همین الان شکست 🥺  الان فقط دو‌تا دارم دوست ندارم لنگه به لنگه بخ ...

به نظرتون ی آرکوپال هایی ک فله هستن ازش شش تا پیاله بخرم بعد بقیه شکستن کم‌کم‌ بخرم تا یک دست باشن؟

مینیمال 
ورودی هایی هم که مقاومت کردم بگم‌😂😅 شال  مانتو تابستونی قابلمه و ماهی تابه 😬😐😶 قاب ...

مبارکت باشه . من برای این ک خودمو قانع کنم برا خرید نکردن لیست تهیه میکنم ار چیزایی ک دارم 

برا لباس خیلی کمک کرد

مینیمال 
مبارکت باشه . من برای این ک خودمو قانع کنم برا خرید نکردن لیست تهیه میکنم ار چیزایی ک دارم  بر ...

ارره

منم شروع کردم ب لیست کردن همه چی

کمک میکنه

و خلوت کردن 

مثلا اگر دوتا وسیله دارم که یجور کارایی داره یکیشو گذاشتم انبار که این درست استفاده بشه و هر وقت قابل استفاده نیود اونیکیارو بیاارم

خرید مجدد و ورودی جدیدم نمیخواد اینجوری

یسری لباسم از جلو دید برداشتم پک کردم گذاشتم کنار.

خیلیاشون نو بودن و تو خرید هیجانی خریده بودم و دوست نداشتمشون

میخواستم خروجی بدم گفتم صبر کنم بعد تر شاید استفاده شد بجای خرید دوباره

این سابقه رو دارم اخه..

که لباسی ک خواستم خروجی بدم ازم گرفتن تو‌کمد خودشون نگه داشتن بعدن بهم دادن باز استفاده کردم خوشم اومده 😅😅