2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738194 بازدید | 44695 پست
راستی دوستای گلم شما چندتا ناخن گیر تو خونتون دارین ؟چندوقت یبار ناخن گیر می‌خرین ؟همسر من یکسره درح ...

ما کلن از اول عروسی یه دونه داریم مگه آدم میخاد چیکار کنه اینم دو هفته یه بار یه ناخن بگیری

سلام به همگی…خواننده های خاموش مینیمال دوست ؛ به تاپیک بپیوندین حس میکنم خیلیا دارن انجام میدن ولی آ ...

سلام منم خیلی وقته این تاپیک رو سیو کردم، هر چند وقت یکبار میام میخونم. شروع بسیار طوفانی داشتم ‌. 

اول خرداد رفتم سراغ کمد لباسای خودم خروجیش شد

5تا کیف نو و درحد نو که تمیزشون کردم تا بدم به نیازمند

2دست لباس فرم که تاحدودی نو بود شستم کاور کشیدم بدم بره. 3تا کتونی که دوتاش رو گذاشتم سر کوچه همون موقع بردنش یکی هم که جنسش خوب بود شستم گذاشتم تو ماشین برای وقتی که طبیعتی جایی میرم استفاده کنم. 

دیروزم رفتم خونه ی مامانم از 6تا کشوی لباس و دوتا کمد دیواریش اونقدر خروجی داشت که سطل زباله ی کوچشون پر شد😁مامانمم کلی دعام کرد که کمداشو سبک کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی دوستای گلم شما چندتا ناخن گیر تو خونتون دارین ؟چندوقت یبار ناخن گیر می‌خرین ؟همسر من یکسره درح ...

خیلی جالبه برام شکا از هر چیزی تعداد زیاد دارین..مثلا میگفتین فلاکس ۳/۴تا ،حالا ناخن گیر این همه ...جالبه برام

ما ۵/۶ساله فقط ی ناخن گیر داریم واسه من و همسرم،،و ی کوچولوشو واسه دخترم

سلام منم خیلی وقته این تاپیک رو سیو کردم، هر چند وقت یکبار میام میخونم. شروع بسیار طوفانی داشتم ‌.&n ...

آفرین خدا قوت دوست پر انرژی من....

آرامشت برقرار باشه کار خوبی کردی حضوریت رو زدی خوش اومدی عزیزم.

در خروجی ها بخش کمک به نیازمند بازتاب دنیوی و معنوی بالایی داره زندگیتون پر از لطف خدا 

آف های مینیمالی شمام دعوتین به جمع ما

ما کلن از اول عروسی یه دونه داریم مگه آدم میخاد چیکار کنه اینم دو هفته یه بار یه ناخن بگیری

ما هم یه دونه دادیم که همسرم و من هردو استفاده میکنیم ولی بعد هر استفاده میشورم.. اصلا فکر نمیکردم مثل مسواک هرکسی باید یکی داشته باشه

یکی هم برا سیسمونی پسرم مامانم خریده بود،همسرم می‌گفت اصلا نمیتونه از اون استفاده کنه،دیگه گذاشتم خروجی و با همون ناخن گیر خودمون ناخن بچه هارو میگیره(همسرم میگیره)

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

من دو‌تا دارم 

سه تا داشتم یکی ش گم شد خوب هم نبود کند بود . الان یکی برا دخترم داریم یکی برا من و همسرم . 

مینیمال 

بچه ها من بعد عمرى برنامه هام باز شد و كلى عكس و فيلم ذخيره شده پاك كردم 

يه پوشه دارم، توش الگوهامو تا كرده بودم و نگهدارى ميكردم، مرتب بود ولى وقتى چكشون كردم ديدم ديگه نميخوامشون، كلى كاغذ الگو شد خروجى من، البته تكه هاى درست و سالمشون رو گذاشتم كنار براى استفاده دوباره و بسته بندى و اينا ... 

يه ماسك پودرى داشتم و همونو انقد استفاده كردم تا تموم شد و سطلش رو انداختم دور( بعضى وقتا فكر ميكنم به بهونه ى ساده زيستى دارم گندِ مصرف گرايى رو درميارم 

)  

كلا من زياد خروجى ندارم، چون ٩٠٪؜ توانم براى مقابله با خريد ميره ، خيييييييلى مقاومت كردن برام سخته... خيليا 

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

خب بیام گزارش امروزو بگم

دو جفت گلدون قدیمی و نوستالژیک که کاربردی نداشت تو خونه

اگهی شد دیوار

و یه ست هفت سین هم اگهی شد

چون یدونه دیگه ست هفت سین دارم ، اینو‌گذاشتم خروجی

اون انبار کاغذ و اینا که گفتم چند مرحله پالایش شده بود

دوباره نگاه کردم و خیلی چیزاش گذاشتم تو زباله خشک

یه عالمه ورق یه طرفه سفید هم رفت برای پوشه چرک نویس که تو خونه ما خیلی لازم میشه که دیگه از برگه سالم و نو براش استفاده نکنیم

یک عالمه جعبه ساعت و جواهرات هم که نمیدونم برای چی نگهش داشته بودم رفت تو زباله خشکا

بچه ها من بعد عمرى برنامه هام باز شد و كلى عكس و فيلم ذخيره شده پاك كردم  يه پوشه دارم، توش ال ...

به نظرم مدیریت خرید خودش یه هنره همین که دارین خودتونو وفق میدین واقعا تحسین برانگیزه عزیزم