2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738524 بازدید | 44697 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم تو جهیزیه داریم (من تبریزی ام اصالتا) و چون خودم راه دورم و تو قم زندگی میکنم،خونمون که فامیل ...

منم ترکم عزیزم  

اینجا یکی از لازمه ی مهم جهیزیه همون لحاف تشک پشمه  

ولی قم خیلی گرمه خونه ی یکی از اقوامشان قم هست رومون ملافه میکشیم رفتنی

آنقدر که گرمه البته بعد عید میریم معمولا

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
ما هم تو جهیزیه داریم (من تبریزی ام اصالتا) و چون خودم راه دورم و تو قم زندگی میکنم،خونمون که فامیل ...

میتونی پتوهای معمولی رو ملافه بزاری بجای تشک، دولا پهن کنی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام شما پست می کنید یا میان خونه میبرن؟

سلام عزیزم .هم پست هم میان دم خونه میبرن ...البته کار پست و رفتن دم در و مشتری راه انداختن با همسرمه😀نقش من این وسط فقط آگهی دادن وقیمت گذاشتن رو وسیله تو دیوار هس 😀

👩‍❤️‍👨
سلام منم یه لحاف قدیمی دارم البته نو هست اصلا استفاده نشده منظورم از قدیمی اینه که دوختش قدیمیه و دا ...

سلام عزیزم .اره مال منم حالت سنتی و قدیمی داره .والا تا حالا استفاده نکردم .خیلیم جاگیره . اگه واقعا شمام مث من استفاده ای ازش نداری بفروش یا بده به کسی که نیازمنده .

👩‍❤️‍👨
عزیزم شهر ما چون کوهستانیه هوا خیلی سرد میشه  اینجا رسم داریم تو جهیزیه لحاف تشک پشم میدن  ...

درسته دوست عزیز .چقد خوبه که شما استفاده دارین .منم خیلی دوست دارم استفاده کنم اما واقعا زمستونا خونمون خیلی گرمه و اصلا نیاز نمیشه .اتفاقا خواهرم پارسال یکی خرید گفت خیلی دوست دارم حالت سنتی داره و برای شب یلدا و یه چند هفته ای تو زمستون استفاده می‌کنه و نظرش اینه که تو هر خونه ای حداقل یه لحاف باشه 😂خیلی وسایل آنتیک هم تو بوفه ش هست.تا الآنم بخاطر حرف خواهرم نگهش داشتم همش اصرار داره که لحاف یه چیز سنتی و قدیمیه .ممنون دوست عزیز 🌺♥️

👩‍❤️‍👨

راستی دوستان عزیز میشه بگین کلا چنتا پتو دارین؟ لازهمشون استفاده میکنین ؟من۱۳تا پتو دارم .بنظر خودم خیلی زیادن .موندم چکار کنم؟نمیدونم ازشون کم کنم ؟نکنم ؟کلا بلاتکلیف موندم ...آخه خونواده ی همسرم و خودم هردو شهرستانن.سالی یبار میان خونمون و هر وخت میان یه هفته بیشتر نمی‌مونن.بعد ماهم تو شهر غریبیم و بقول هیدوای عزیز اصلا مهمون شب خواب نداریم .....یجورایی بی انصافیه من بخاطر سه روز یا یه هفته اینهمه پتو رو نگهدارم 😐🤔الان موندم چکار کنم .آخه مستاجرم هستم.ازاونور وختی هم فامیلامون میان تعدادشون دوسه نفر یا نهایت ۴نفز باهم میان .حالا چکار کنم بنظرتون ازشون کم کنم ؟ 

👩‍❤️‍👨
راستی دوستان عزیز میشه بگین کلا چنتا پتو دارین؟ لازهمشون استفاده میکنین ؟من۱۳تا پتو دارم .بنظر خودم ...

چهار دست داشته باش حداقل . اگر قرار بود از این تعداد بیشتر بیان با اونایی شون ک راحتید بگید با خوپشون پتو اینا بیارن 

مینیمال 

حرف لحاف تشک شد منم تو جهیزیه ۳دست مامانم لحاف تشک داد،۳دست هم مادرشوهرم اینجا رسم داریم میدن.بعد چون من راه دورم هستم خانوادم که میان میمونن و خیلی وقتا شده که همشو استفاده کردم.پس نمیتونم از اینا کم کنم البته یکی از تشکارو خودم استفاده میکنم چون همسرم رو تخت نمیخوابه،میمونه ۵تا تشک مهمون و ۶تا لحاف .واسه خودشم تشک مجردی شو آورده.

پتو هم دوتا دونفره داریم که یکیشو زمستونا همسرم می‌کشه روش.۳تا تک نفره ۵تاا پتو مسافرتی،ک دوتاشو خودمون تابستونا استفاده میکنیم.

البته واسه جهازم من فقط ی دونفره و دوتا تک نفره گلبافت گرفته بودم.بقیه شون کادو هست

راستی دوستان عزیز میشه بگین کلا چنتا پتو دارین؟ لازهمشون استفاده میکنین ؟من۱۳تا پتو دارم .بنظر خودم ...

من خیلی لحاف و تشک و پتو و بالش دارم

اتفاقا از شهرستان برام خیلی مهمون میاد و همش استفاده میشه

و تو این زمینه نمیتونم کاری بکنم

خودمم اذیت نمیکنم میگم دارم استفاده میکنم و لازمش دارم 

❌لایک❌
حرف لحاف تشک شد منم تو جهیزیه ۳دست مامانم لحاف تشک داد،۳دست هم مادرشوهرم اینجا رسم داریم میدن.بعد چو ...

طرف ما حتی واسه کادو دادنم پتو میبرن 

کاش به همون مبلغ پتو یه سکه میبردن و میگفتن هرجور دوست دارید خرج کنید ما قرار بود براتون فلان چیزو بگیریم 

❌لایک❌