2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
الهی عزیزم نی نی کوچولو رو خدا حفظش کنه .🤩😘🤗اره خیلی اذیت میکنن بخدا من خواب ندارم ...عزیزم من ژل ...

مرسی گلم 

الهی 

دلم براشون میسوزه 

آب لیمو رو من فک نکنم الان بتونم برا دخترم استفاده کنم 

همون ژل رو ب بالاش میگم شب بیاره ببینم چطور میشه 

ولی واقعا روی اشتها ش بد تاثیر گذاشته نمی‌دونم چکار کنم 

مینیمال 
مرسی چ تاپیک خوبیه واقعا حیف ک زیاده سخته خوندن..من خونم داااااغونه انباری کشوووو کمددیواری پرهههه خ ...

از ص هشت تمرینات شروع میشه تمرینات رو بخون فقط پیام همی استارتر بعد بیا روزانه گزارش بده فقط 

مینیمال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دست گلت دردنکنه

قربونت من شش لیتری دارم بزرکترینش هفت لیتری هست 

ی مدل داره دو‌تا قابلمه داره یک در معمولی یک در زودپز ک میتونی بسته ب مقدار غذات از هر کدوم بعنوان زودپز استفاده کنی اون رو بگیر 

مینیمال 
سلام تو روخدا بهتون احتیاج دارم اسم یه زودپز خوب بگین که خیلی خوب بپزه تا۳میلیون بیشترندارم ممنون می ...

سلام عزیزم .چقد عالییی که میخوای زودپز بخری .واقعا کار خوبی میکنی .زودپز خیلی خیلی واجبه .زودپز من مارک مکسی هست .منکه ازش راضیم .

👩‍❤️‍👨
سلام عزیزم .چقد عالییی که میخوای زودپز بخری .واقعا کار خوبی میکنی .زودپز خیلی خیلی واجبه .زودپز من م ...

سلام عزیزم اره ۳تابچه قد ونیم قد دارم خیلی احتیاج دارم زودپزم حاج نصرالله قدیم بود هردفعه تا سکته میرفتم رفتم آرام پز خریدم یعنی دلم میخواد گریه کنم اصلا نمیپزه العان باید برم بگیرم موندم بی زودپز

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.
از ص هشت تمرینات شروع میشه تمرینات رو بخون فقط پیام همی استارتر بعد بیا روزانه گزارش بده فقط 

عزیزم میگم من مثلا پیراهن جشن عقدم ک واس ۱۰سال پیش هس رو یادگاری نگه داشتم هرچند سایزمم نیس.شما جا من باشی چمیکنی؟

الان من لباس جشن عقدمو یادگاری نگه داشتم هرچند دیگ سایزم نیس.شما جا من باشی چکارمیکنی؟

من هم لباس عقدم رو نگه داشتم و ی دسته گل 

جام عسل و قرآن و‌چادر و تزیینات کلا  هم بخشیدم 

از نامزدی تا ازدواجم فقط حلقه مونده و همین لباس و گل 

حتی کفش عروسی م رو هم همین ماه قبل بخشیدم 

کیف و کفش خرید عقدم رو هم فروختم 

مینیمال 
عزیزم میگم من مثلا پیراهن جشن عقدم ک واس ۱۰سال پیش هس رو یادگاری نگه داشتم هرچند سایزمم نیس.شما جا م ...

من برا خودم نگه داشتم سال ۹۸ خریدمش 

فک کنم اینم چند سال دیگ میزارم خروجی خخخ 

اگر حس خاصی نداری بهش رد کن بره 

ی دو تا عکس خوشگل ازش بگیر قبلش 

من بالا پیام دادم گفتم از کل چیزای نامزدی تا عروسی ی دسته گل ی لباس عقد و حلقه مونده برام 

مینیمال 
اون دوتا سیم باز جمع ترمیکنم  ولی اون بالا خالی کنم خیلی لخت میشه نظرت چیه

ب نظرم گل طبیعی بزاری بهتره ی پیچک بزار سمت راست ک بزرگترها و شاخه های رو بکش تا سمت راست همه مجسمه ها رو بردار همون گلدون کافیه هم سبز و با طراوت هم شلوغ نیست 

مینیمال