2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741871 بازدید | 44753 پست
من کورد کرمانشاهم .اما ساکن تهران عزیزم 

دوستای کورد زیاد دارم هم کرمانشاه هم ایلام هم کردستان و آذربایجان غربی و حتی خراسان شمالی 

خیلی کورد ها رو دوست دارم دوران تحصیل توی خوابگاه همیشه میرفتم اتاقشونهر شب دور همی داشتن و میرقصیدن خیلی شاد و پر انرژی و مهمان نواز بودن ❤️😍

مینیمال 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از این مدل دارم اتفاقا برا منم هدیه دادن فقط باهاش گردو خرد کردم تا حالا یه مدل سبزی خرد کن دست ...

من هردفعه حتی وقتی میخوام پیاز برای غذا سرخ کنم همینو از کابینت میارم پایین 

خونه زن داداشم دیگه نمیذاره تو کابینتش،چون فیکس میشه همونجا رو کمد آشپزخونه ست همیشه

❌لایک❌
دوستای کورد زیاد دارم هم کرمانشاه هم ایلام هم کردستان و آذربایجان غربی و حتی خراسان شمالی  خیل ...

لطف داری عزیزم بزرگواری .ماهم همه ی مردم ایران و دوست داریم .بله درست میگین یعنی روزی نیست که کوردها درحال رقص و شادی نباشن و این تو وجودشونه

👩‍❤️‍👨
دوستای کورد زیاد دارم هم کرمانشاه هم ایلام هم کردستان و آذربایجان غربی و حتی خراسان شمالی  خیل ...

حتی با تموم مشکلاتی که دارن یا مثلا تو سختی ها باز هم میرقصن و شادی میکنن .وجودشون عجین شده از شادی و آواز .

👩‍❤️‍👨
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۱۲-۱۰۵۸۰۱_google_9cev.jpg ❤️

چه مینیمال و پراز روح زندگی .

خیلی دلنشین وآرامش بخش ؟

خونه خودتونه؟

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
قربونت برم هموطنم بااین زبان زیباتون پاینده باشید الهی❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بزرگوارید هیدوای عزیز ...زبان یزدیهای عزیز که شیرینتراز عسل هست .موفق باشی و شاد 🌺♥️🌺♥️🌺

👩‍❤️‍👨
انشام خوبه .من متاسفانه یا خوشبختانه نوشتنم خوبه هی بد نیست .اما به زبان فارسی مسلط نیستم .یعنی فارس ...

اصل همون قلب پراز مهرته که باهیچ چیزی قابل مقایسه نیست هموطنم❤️

❌لایک❌