2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742071 بازدید | 44756 پست
به به بوی خاک بارون خورده منو دیوونه می‌کنه خوشبحالتون .واقعا ازاین همه نماها و معماری های خاص یزد ا ...

بسیار بسیار بسیار آرامش بخش هستن

خودم خیلی دوست دارم الانم تو این نمونه خونه ها زندگی کنم ولی متاسفانه اکثرا رفتن دنبال سکونت تو خونه هایی شبیه هم از سنگ و بتن و گچ و سیمان...

به همسرم میگم، میگه این خونه ها استقامت لازمو تو زمین لرزه ندارن،حموم و آشپزخونه و دستشوییش تو حیاط و ...

باهمه این حرفا من این خونه ها رو ترجیح میدم 🙃🙃🙃

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از این مدل دارم اتفاقا برا منم هدیه دادن فقط باهاش گردو خرد کردم تا حالا یه مدل سبزی خرد کن دست ...

میشه عکس سبزی خورد کن رو بفرستی گلم 

من هر بار سبزی خورد میکنم تا چند روز دستام سیاه میمونه مخصوصا اطراف ناخن هام خیلی بدم میاد 🥺 

مینیمال 
اره  یه ۳ دقیقه با ماشین فاصله ست

وای عزیزم خوشبحالتون ...چقدرررررر زیباستتتت♥️🤭من باشم هرروز میرم میبینم ...ببخشید یک سوال ..الان شما هم داخل یه همچین خونه های زیبایی میشینین ؟؟یا نه ازاین خونه جدیدای امروزی ؟.کاششش من یه همچین جایی بدنیا اومده بودم 🤭🤩

👩‍❤️‍👨

امروز خروجی ی مقدار شیشه ک داخل تراس بود و همسرم تازه امروز انداخت دور . 

ی کلبه چوبی تزیینی داخل تراس داشتم خواستم بزارم برا دخترم همسرم گفت ن بزاریم بیرون دیگ گفتم حداقل بدمش خواهر زاده هام بازی کنن باش 

اون موقع ک گل و گیاه زیاد داشتم اطرافش کاکتوس های کوچولو چیده بودم 

راستی چند تا گلدون با خاک هم دارم ک میدونم تا چند سال آینده قصد نگهداری گل و گیاه ندارم دفعه بعد ک رفتم ی مقدار رو میبرم شهرستان برا مادرشوهرم ک عاشق گل و گیاه 

دو تاش هم ک میدونم طبق سلیقه آجیمه میدم ب آجیم 

چند تا پلاستیکی رنگی رنگی هم دارم ک میدم زن داداشم چون مادرشوهرم پلاستیکی نمیپسنده 

خلاصه اسباب گل و گیاه کلا می‌خوام رد کنم 

مینیمال 
چه قلم زیبایی در توصیفش دارید بانو❤

انشام خوبه .من متاسفانه یا خوشبختانه نوشتنم خوبه هی بد نیست .اما به زبان فارسی مسلط نیستم .یعنی فارسی رو نمیتونم خوب حرف بزنم 

👩‍❤️‍👨